Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj06.10.2008, 08:14 (UTC)    
Mesaj konusu: yardım pls...

beyler flash ı tıklanır hale nasıl getirecegim



Kod:
<div align="center"><object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0" width="480" height="65" />
<param name="movie" value="http://www.resimkalesi.com/./data/media/25/banner_048.swf">
<param name="quality" value="high">
<param name="play" value="true">
<param name="scale" value="false">
<embed src="http://www.resimkalesi.com/./data/media/25/banner_048.swf" pluginspage="http://www.macromedia.com/shockwave/download/index.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash" type="application/x-shockwave-flash" width="480" height="65"></embed></object></div align="center">

bu flashım ama tıklanmıyo nasıl olcak ? ?? yardm pls...
______________
video müzik merkezi
Mesaj06.10.2008, 08:19 (UTC)    
Mesaj konusu:

Tıklanınca nereye yönlenmesini istiyosunuz ben halledeyim ona göre Wink
______________
Gündoğdu Hep Uyandık Stadlara Dayandık,Beşiktaşın Uğrunada Bayraklarla Dolandık,Semtimiz Erkek Semti Aşık Eder Herkezi, Üzerimden Eksilmesin Bayrağımın Gölgesi,İşte Biz Kötü Günde Hep Omuz Omuzayız,Övünmek Gibi Olmasın Biz KARAKARTALLI'yız...
Mesaj06.10.2008, 08:20 (UTC)    
Mesaj konusu:

ben ögrenmek istiyorum sürekli sana baglı kalırım yoksa bi ornek verirsen güzel olur Laughing
______________
video müzik merkezi
Mesaj06.10.2008, 14:08 (UTC)    
Mesaj konusu:

BUYUR UMARIM İŞİNE YARAR

Kod:
<a target="_blank" href="http://gideceğiyer.tr.gg"><embed src="BURAYA FLASH URL Sİ" width="y&uuml;kseklik" height="genişlik" scale="ShowAll" play="true" loop="true" menu="true" wmode="Window" quality="1" type="application/x-shockwave-flash"></embed></a>

______________


Mesaj07.10.2008, 09:55 (UTC)    
Mesaj konusu:

kardes bu kodda omadı ya flash gozukuyo ama tıklanmıyo Crying or Very sad
Mesaj07.10.2008, 19:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

buyur hocam
Kod:
<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0" width="480" height="65" />
<param name="movie" value="http://www.resimkalesi.com/./data/media/25/banner_048_2.swf">
<param name="quality" value="high">
<param name="play" value="true">
<param name="scale" value="false">
<embed src="http://www.resimkalesi.com/./data/media/25/banner_048_2.swf" pluginspage="http://www.macromedia.com/shockwave/download/index.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash" type="application/x-shockwave-flash" width="480" height="65"></embed></object>

______________
Bilinmeyeni Bilen Adamın Flash Dünyasına Hoşgeldiniz....
Mesaj08.10.2008, 06:53 (UTC)    
Mesaj konusu:

kardeş çok saol güzel olmusda nasıl yaptın tıklamayı flash yaparken macromedia da ayarladın galiba bi yazarsan seviniirim Laughing
______________
video müzik merkezi
Mesaj08.10.2008, 09:11 (UTC)    
Mesaj konusu:

evet macromedia yla yaptım. benim yaptıgım flashının actionscript bölümüne su kodları girmek oldu.
Kod:
on (release)
 {
getURL (http://www.emintacli.tr.gg"_blank");
}

çok basit anlatım demi.kolay gelsin.
______________
Bilinmeyeni Bilen Adamın Flash Dünyasına Hoşgeldiniz....
Mesaj08.10.2008, 09:56 (UTC)    
Mesaj konusu:

walla çok saol ama error diyo nerde hata yaptım actionsu açıp dediklerii aynen yaptım
Mesaj08.10.2008, 14:00 (UTC)    
Mesaj konusu:

hocam çok saol bişi daha öğrenmiş olduk eywallah Mr. Green Wink
______________
video müzik merkezi
Mesaj08.10.2008, 14:31 (UTC)    
Mesaj konusu:

sevindim. bende zaten sadece onu biliyodum. kolay gelsin Smile
______________
Bilinmeyeni Bilen Adamın Flash Dünyasına Hoşgeldiniz....
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu