Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj07.10.2008, 17:13 (UTC)    
Mesaj konusu: Tarayıcıdan tarayıcıya fark var.

arkadaslar sonunda siteyi hallettim ama explorerde yamuk yumuk mozillada duzgun ama sankı sağında gizli 2 sayfa war gıbı genıs nasıl oturtcam normal boyutlarda
teşekkurler... Exclamation

ysnsen

lütdfen başlıklarınızda konuyu özetleyici yazılar yazın

______________
hk bY $$_MEZARCI_$$


En son gencdevrek tarafından 08.10.2008 17:15:26 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Mesaj07.10.2008, 17:16 (UTC)    
Mesaj konusu:

bu kodu arkadaşım bi


Kod:
<table cellspacing="1" cellpadding="1" width="100%" border="1">
<tbody>
<tr>
<td>&nbsp;</td>
</tr>
</tbody>
</table>
Mesaj07.10.2008, 17:18 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba,
sitenizi hangi browsere göre optimize ettiyseniz
optimize ettiğiniz yani düzenlediğiniz browserede sorunsuz çalışacaktır ..
örn : siteyi explorerden yaptınız mozilaldan baktıgınızda
sorun var bu maaleseff kaçınılmaz bir gerçek
mozillaya göre optimize etseniz explorerde sorun çıkardı ..
en çok kullanılan browser explorer oldugu için
bu browsere göre düzenleme yapmanızı öneriyorum ..
iyi eğlenceler Wink


En son marasultraslan tarafından 07.10.2008 17:19:08 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Mesaj08.10.2008, 16:56 (UTC)    
Mesaj konusu:

olmadı sol tarafı daraltmanın yolu yokmu ya ...
______________
hk bY $$_MEZARCI_$$
Mesaj08.10.2008, 16:56 (UTC)    
Mesaj konusu:

pardon sağ demeliydim
______________
hk bY $$_MEZARCI_$$
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu