Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj07.10.2008, 19:10 (UTC)    
Mesaj konusu: Revit Kullanmak İsteyenler İçin Kapsamlı Bİlgilendirme ..

Revit 2009





Özet Bilgi:
Revit Architecture, yapı tasarımı ve projelendirmeye yönelik bir bilgisayar yazılımıdır. Parametrik yapısı ve oluşturduğu Yapı Bilgi Sistemi sayesinde, dokümantasyon işlerine harcanan süreyi en aza indirerek, tasarıma daha fazla zaman ayrılabilmesini sağlar. Revit Architecture ile tasarım süreci içersinde eklenen her veri, sadece bir kere eklenir ve tüm süreç boyunca kullanılır. Yapılan her değişiklik, tüm dokümanlara anında yansır. Revit Architecture, tasarımlarınızda üretkenliği, koordinasyonu ve kaliteyi artırır.

Arazi ve kütle çalışmasından detaylı uygulama çizimlerine ve metraja kadar, tüm aşamalarda üretkenliği, koordinasyonu ve kaliteyi artıran araçlar içeren Revit Architecture, veritabanı bazlı ve parametrik çalışan bir yazılımdır. Revit Architecture'de, her pafta, her 2 veya 3 boyutlu görünüş, her metraj listesi, aynı bina veritabanının farklı yansımalarıdır. Kullanıcı alışık olduğu görünüşlerde çalışırken, Revit Architecture, bina için gerekli olan tüm veriyi toplar, Yapı Bilgi Sistemi içersinde saklar ve projenin diğer tüm gösterimlerine yansıtır. Revit Architecture'un parametrik yapısı, yapılan her değişikliği (görünüşte, kesitte, metraj listesinde, paftada, kısacası nerede yapılırsa yapılsın), tüm dokümanlara iletir. Tasarım süreci içersinde eklenen her veri, sadece bir kere eklenir ve tüm süreç boyunca kullanılır.


Daha Fazla Üretkenlik
Revit Architecture’un oluşturduğu Yapı Bilgi Sistemi, proje dokümantasyonunu (görünüşler, kesitler, paftalar, metraj listeleri, görselleştirmeler vb.) otomatikleştirir. Eşzamanlı tasarım ve dokümantasyon sağlayan parametrik yapısı sayesinde veriler (alışılmış çizim dili ile) bir kere girilir, veritabanında saklanır ve tüm süreç boyunca kullanılır. Revit Architecture, yapılan her değişikliği, tüm dokümanlara anında yansıtır.


Daha İyi Koordinasyon
Revit Architecture, dokümanlar arası tutarsızlıkları ortadan kaldırarak, zaman kazandırır, proje maliyetlerini düşürür. Paftalar, paftalardaki görünüş ve kesitler, bu çizimlerdeki detaylar, her şey birbiriyle bağlantılıdır ve yazılım tarafından yönetilir.


Daha Kaliteli Tasarım
Revit Architecture, zaman alıcı çizim hamaliyelerini ortadan kaldırdığı, dokümantasyon ve metrajı otomatikleştirdiği için tasarıma daha fazla zaman ayrılabilmesini sağlar. Proje teslim tarihine yakın revizyon gereksinimlerinde, revizyonun getireceği çizim hamaliyeleri ve zaman kaybını düşünmeye gerek yoktur. Tasarım alternatifleri, proje ne kadar ilerlemiş olursa olsun denenebilir.









Programı googleden arattatırarak bulabilirsiniz..

Yazıları ıyı ıncelemelısınız programı kavrayabılmenız için 3d böyledir ..

Bilgilerın devamı gelecektır örneklerle bırlıkte yavas yavas paylasacagım..

Programın adı : Revit Architecture'dir..

İyi eglenceler..
Mesaj07.10.2008, 20:40 (UTC)    
Mesaj konusu:

sağol.. Wink
______________
Gündoğdu Hep Uyandık Stadlara Dayandık,Beşiktaşın Uğrunada Bayraklarla Dolandık,Semtimiz Erkek Semti Aşık Eder Herkezi, Üzerimden Eksilmesin Bayrağımın Gölgesi,İşte Biz Kötü Günde Hep Omuz Omuzayız,Övünmek Gibi Olmasın Biz KARAKARTALLI'yız...
Mesaj07.10.2008, 20:42 (UTC)    
Mesaj konusu:

siyahbeyaznet yazmış:
sağol.. Wink


Wink
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu