Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj06.12.2008, 18:23 (UTC)    
Mesaj konusu: Vodafone’dan kontörlü hatlara kolaylık

Vodafone’dan Kontörlü Hat Abonelerine Uluslararası Dolaşımda Kolaylık.

Vodafone, kontörlü hat kullanıcılarının cep telefonlarını uluslararası dolaşıma (roaming) açmak için yapmaları gereken işlemleri ve zaman kaybını ortadan kaldırıyor. Kontörlü hat sahibi Vodafone’lular, yurtdışına çıkmadan önce 7048’e SMS göndererek hatlarını uluslararası dolaşıma açtırabiliyorlar. Aynı işlem IVR, Çağrı Merkezi ve My Vodafone internet sitesi aracılığıyla da yapılabiliyor.

Vodafone Promosyon ve Uluslararası Teklifler Bölüm Başkanı Erkut Erkut, “Vodafone olarak Kurban Bayramı tatili başlamadan önce bu hizmeti kontörlü hat sahibi abonelerimize sunuyoruz. Ön ödemeli abonelerimiz yurtdışında hatlarını kullanmak istediklerinde hatlarını roaming hizmetine kolaylıkla açtırabilecekler. Servis ile birlikte ön ödemeli abonelere roaming faturası çıkmayacak, yaptıkları görüşmeler kontör bakiyelerinden düşecek. Vodafone tam 203 ülke ile şu anda ön ödemeli aboneleri en fazla ülkede konuşturan operatör” dedi.

Kontörlü hattını roaminge açtırmak isteyen Vodafone abonelerinin 7048’i aramaları, SMS göndermeleri, Vodafone web sitesini ziyaret etmeleri veya Vodafone Müşteri Hizmetleri’ni aramaları yeterli.
______________
Sanal-reklam.tr.gg Hakkında Akıllara Takılan Tüm Soruların Yanıtları www.sanal-reklam.tr.gg'de Mevcuttur.İncelemenizi Tavsiye Ediyoruz. Wink
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu