Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj19.10.2008, 07:26 (UTC)    
Mesaj konusu: mp3 firefoxda calısmıyor...:S

arkadaslar sayfa arkadasına gorunmeyen bir media playerle mp3 yukledim internet explover 7 de muzık calıyor firefoxda calmıyor ne iştir bu ya...
______________
Mesaj19.10.2008, 14:15 (UTC)    
Mesaj konusu:

merhaba

bazı kodlar iede çalışır mozillada çalışmaz bazıları ise mozillada çalışır iede çalışmaz Wink
Mesaj19.10.2008, 16:00 (UTC)    
Mesaj konusu:

salmanli
Tarih: 19 Ekm 2008 09:26 Mesaj konusu: mp3 firefoxda calısmıyor...:S
arkadaslar sayfa arkadasına gorunmeyen bir media playerle mp3 yukledim internet explover 7 de muzık calıyor firefoxda calmıyor ne iştir bu ya...






DEMİŞSİN KARDEŞ EĞER SENİ DOĞRU ANLADIM İSE BAK BURADA Kİ KOD İŞİNE YARA BELKİÖN İZLEMELİDİR BAKARSIN LİN AŞAĞIDADIRhttp://damlapinari.tr.gg/KULLANI%26%23350%3BLI-M-Ue-Z%26%23304%3BK-%C7ALAR-MP3-KODU.htm
Mesaj19.10.2008, 16:39 (UTC)    
Mesaj konusu:

damlapinari yazmış:
salmanli
Tarih: 19 Ekm 2008 09:26 Mesaj konusu: mp3 firefoxda calısmıyor...:S
arkadaslar sayfa arkadasına gorunmeyen bir media playerle mp3 yukledim internet explover 7 de muzık calıyor firefoxda calmıyor ne iştir bu ya...






DEMİŞSİN KARDEŞ EĞER SENİ DOĞRU ANLADIM İSE BAK BURADA Kİ KOD İŞİNE YARA BELKİÖN İZLEMELİDİR BAKARSIN LİN AŞAĞIDADIRhttp://damlapinari.tr.gg/KULLANI%26%23350%3BLI-M-Ue-Z%26%23304%3BK-%C7ALAR-MP3-KODU.htm


Kodları burda paylaşınız sitenize yönlendirme yapmayınız....



Arkadaşın söylediği kodlar...




Kod:
<script type="text/javascript" src="http://widgetserver.com/syndication/subscriber/InsertWidget.js?appId=85f8643e-08f7-465b-a596-70b941dc88a0"></script><noscript>Get the <a href="http://www.widgetbox.com/widget/dizzler">Dizzler - All Media Player</a> widget and many other <a href="http://www.widgetbox.com/galleryhome/">great free widgets</a> at <a href="http://www.widgetbox.com">Widgetbox</a>!</noscript>


Kod:
<p align="center"><embed src="http://player.myspace-player.com/swf/0aee5e4fbj9le9pf9e4cdfbem8a7fe5c/grayish.swf" menu="false" quality="high" width="280" height="320" name="poqbum-dot-com" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" flashvars="playlist=http%3A%2F%2Fplayer.myspace-player.com%2Fswf%2F0aee5e4fbj9le9pf9e4cdfbem8a7fe5c%2Fmp3player.xml" wmode="transparent"></embed>
<br>
<a target="_blank" href="http://www.kodbul.piczo.com" _fcksavedurl="http://www.kodbul.piczo.com" style="text-decoration: none">
<font size="2" color="#FF0000"></font></a></p></body></html>


Kod:
<table border="1" width="426" height="383" bgcolor="000000" align="center">
<tr>
<td height="278" width="416" colspan="2"><embed src="http://player.dizzler.com/KmF8MzY5ODYx&ms=1" width="500" height="350" quality="best" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent"></embed></td>
</tr>
<tr>
<td height="23" width="406">
<marquee behavior="scroll" bgcolor="red" width="407">BU PLAYERLE MÜZİK ,RADYO DİNLEYİP,VİDEO İZLEYİP OYUN OYNAYABİLİRSİNİZ.ARŞİVİ OLDUKÇA GENİŞTİR,TEK YAPMANIZ GEREKEN SEARCH (ARAMA) BÖLÜMÜNE İSTEDİĞİNİZ SANATÇININ YADA ŞARKININ ADINI YAZMAK HEMEN BULUP DİNLEYEBİLİRSİNİZ.İYİ EĞLENCELER.</marquee></td>
<td height="23" width="88">
<p align="center">
<a target="_blank" href="http://www.kodbul.piczo.com" _fcksavedurl="http://www.kodbul.piczo.com" style="text-decoration: none">
<font size="2" color="#FFFFFF"></font></a></p></td>
</tr>
</table></body></html>

______________
Piri Oyun Tekrar Döndü. Tasarım yapabilecekler (Flash Oyun Tasarımı ) Pm ile ulaşsınlar görüşelim...
Mesaj20.10.2008, 10:28 (UTC)    
Mesaj konusu: ...

bunalar işe yaramaz kardes ya elımde bir mp3 url si var bir koda yerlestırmem gerek ama firefoxdada calısacak yaptım birtane ne guzel calıyor ama firefoxda calmıyor normal da internet exploverde calısıyor..
______________
Mesaj20.10.2008, 18:49 (UTC)    
Mesaj konusu:

Tarih: 20 Ekm 2008 12:28 Mesaj konusu: ...
bunalar işe yaramaz kardes ya elımde bir mp3 url si var bir koda yerlestırmem gerek ama firefoxdada calısacak yaptım birtane ne guzel calıyor ama firefoxda calmıyor normal da internet exploverde calısıyor..







sen bilirsin yine tabi ama bak burda verilenler firefoxda çalışıyor eğer istediğin sanatçılar varise söle irtibata geç elimden geleni yapıp yardımcı olmaya çalışırım ama tekrarlıyorum bunlar çalışıyorlar mozillada haberin olsun yardımcı olmak isterim eğer istersen tabi
______________
Mesaj20.10.2008, 19:24 (UTC)    
Mesaj konusu: ......

cok cok cok tesekkur ederım ama kardesım anladımkı firefoxdada sıte bozuk gorunuyor zaten bende ziyaretcılerı bılgılendirdim..lıtfen Internet Explorer giris yapın diye...gene de cok tsk..
______________
Mesaj21.10.2008, 12:37 (UTC)    
Mesaj konusu: A

Arkadasım..Öncelikle Selam...!Bazı Html kodlar Firefox'ta Calışmamaktadır...'' İNTERNET 7'' Kullanmanı tercih ederim...
______________


Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu