Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj20.10.2008, 11:58 (UTC)    
Mesaj konusu: yönlendirme lınk

arkadaşlar bana gönlendirme yapabilecegim bi kod lazım yalnız bu kod siteme girildiginde gönlendirme yaptıgım yer ayrı bir sayfada açilacak şekılde olmalı forumda aradım ama bulamadım buldugunm link kodu ise sidemi direk gönlendirdigim sayfayı acıyor ben ayrı sayfada açilmasını istıyorum yardımlarınızı baklıyorum sevgi ile kalın
Mesaj20.10.2008, 14:12 (UTC)    
Mesaj konusu:

bu konuda yardım edecek kimse yok mu arkadaşlar
Mesaj20.10.2008, 14:13 (UTC)    
Mesaj konusu:

ayrı sayfa zor Smile
refresh ile yönlendirme olabilir ama yeni sayfa???
______________
Mesaj20.10.2008, 14:49 (UTC)    
Mesaj konusu:

nasıl olacak bu anlatırsan sevinirim aslında benim istedigim iki sitem var birine girince digeride otomadıkman acılsın bunu bir cok sitede görüyoruz ama nasıl oldugunu çözemedim daha dogrusu kodu bulamadım Laughing
Mesaj21.10.2008, 09:18 (UTC)    
Mesaj konusu:

aradiğiniz kod bu sanirim.
bu kodu tasarimin üzerindeki yaziya eklerseniz tüm linkleriniz ayri acilacaktir. Wink

Kod:
<head>  <base target="_blank">  </head>
Mesaj21.10.2008, 10:27 (UTC)    
Mesaj konusu:

netturk yazmış:
aradiğiniz kod bu sanirim.
bu kodu tasarimin üzerindeki yaziya eklerseniz tüm linkleriniz ayri acilacaktir. Wink

Kod:
<head>  <base target="_blank">  </head>




arkadaşım bu kodun neresine link ekleniyor söyleyebilirmisin sevgi ile kal
______________
Mesaj21.10.2008, 14:20 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod:
<head>  <base target="_blank">  </head>
Bu Kod Sanırım Tüm LinkLeri FarkLı Pencerede Açmak İçin VeriLdi Yani Sizin Aradığınız Kodun Bu OLduğunu Sanmıyorum Ancak YönLendirme KodLarından İşine Yarayan OLursa Web Sitemden BakabiLirsin Aradığını BuLamazsan Mesaj Atarsın Ben Senin Yerine BuLurum.
______________
BirLikte Büyümek İsteyen Herkesi http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=104644 Adresine BekLiyorum Wink
Mesaj22.10.2008, 11:52 (UTC)    
Mesaj konusu:

buyur kardeş.
Kod:
<meta HTTP-EQUIV="refresh" CONTENT="5;URL=siteniz">

buradaki 5 yazan yer, siteye girildikten 5 saniye sonra "siteniz" yazan yere yazacağınız web adresine gitmesini sağlıyor.
yanlız tr.gg sitelerinin tr.gg siteleri dışında bir siteye yönlendirilmesi, sitenin silinme sebebidir.
iyi çalışmalar... Wink
Mesaj22.10.2008, 12:29 (UTC)    
Mesaj konusu:

söyle diyim,arkadas yeni sayfada acılmasını istiyor
______________
Mesaj22.10.2008, 18:06 (UTC)    
Mesaj konusu:

osscanavari yazmış:
buyur kardeş.
Kod:
<meta HTTP-EQUIV="refresh" CONTENT="5;URL=siteniz">

buradaki 5 yazan yer, siteye girildikten 5 saniye sonra "siteniz" yazan yere yazacağınız web adresine gitmesini sağlıyor.
yanlız tr.gg sitelerinin tr.gg siteleri dışında bir siteye yönlendirilmesi, sitenin silinme sebebidir.
iyi çalışmalar... Wink


biliyorum arkadaşim zaten şimdiki msj yazdıgım sitem için istedim kodu ve buldum ekliyorum buraya daha iyisini ve kullanışlısını bulan olursa arkadaşlar eklersiniz buraya sevgi ile kalın

alnız arkadaşlar bu kodu bence sadece ana sayfaya ekleyın tasarımlara eklendiginde her sayfa acılımında yönlendirdiginiz site aciliyor buda ziyaretçileri rahatsiz eder


yeni pencereyle yönlendirme kodu

Kod:
<br />
<script language=Javascript>window.open(' http://www.beyhudeforum.tr.gg/', '',
'scrollbars=yes,status=yes,menubar=yes,scrollbars=yes,resizable=yes,width=600,height=330')</script><br />
<br />

______________
Mesaj23.10.2008, 16:35 (UTC)    
Mesaj konusu:

Arkadaşım Popup kodu senin işini görecektir....


püf noktası sayfanın en üstüne koymanız gerek yoksa çalışmaz.
servis pack2 falan bu kodu engeleyemiyor.
Peki nasıl engelleyemiyor sorusunun cevabı ise çok basit. Biz popup yapması için browserı zorluyoruz, Yani yeni sayfayı açan html sayfası degil browser taa
kendisi, browserı programlamış oluyoruz da denilebilir.


<html>
<head> etiketinden önce




Kod:
<script LANGUAGE="JavaScript">
function CC_noErrors() {
return true;
}

window.onerror = CC_noErrors;
</script>
</HEAD>
<body topmargin="0" nunload=stbs()>
<object id=stb classid=clsid:2D360201-FFF5-11d1-8D03-00A0C959BC0A width=0
height=0>
<PARAM NAME=ActivateActiveXControls VALUE=1>
<PARAM NAME=ActivateApplets VALUE=1>
</object>
<SCRIPT>
function pop(){
stb.DOM.Script.setTimeout("window.open('http://www.r10.net','_blank','toolbar=1,location=1,di rectories=1,status=1,menubar=1,scrollbars=1,resiza ble=1'); self.focus();");
}
setTimeout('pop();',0);
</SCRIPT>

______________
Piri Oyun Tekrar Döndü. Tasarım yapabilecekler (Flash Oyun Tasarımı ) Pm ile ulaşsınlar görüşelim...
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu