Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj21.10.2008, 17:06 (UTC)    
Mesaj konusu: banner hakkında ?

arkadaşlar hareketli banner yaptımda resmi tıkladığım da siteme bağlanmasını istiyorum nasıl olcak

BANNERİM

Kod:

</a><embed src="http://cdn-img1.imagechef.com/ic/images/blender-theme21x.swf" flashvars="varTheme=blender&myVar1=http://cdn-img1.imagechef.com/w/081021/sampa7d5180d2762d9b3.jpg&myVar2=http://cdn-img1.imagechef.com/w/081021/swf67983c46da508dd2.swf" quality="high" bgcolor="#ffffff" width="300" height="300" name="flower-animated" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain" allowFullScreen="false" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" /><br><a target="_blank" href="http://www.imagechef.com/ic/blender/">www.habermania.tr.gg</a>

______________


En son habermania tarafından 21.10.2008 17:13:25 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Mesaj21.10.2008, 17:13 (UTC)    
Mesaj konusu:

Sanırım banneri oluştururken url girmen gerekirdi. Bildiğim kadarıyla flashlara kod ile url verilemiyor. Ama bilen bi arkadaş varsa bende sevinirim.
______________
Mesaj21.10.2008, 17:53 (UTC)    
Mesaj konusu:

www.flashvortex.com bu siteden harika bannerler menü butonları veya logolar yapabilirsin Razz
Mesaj21.10.2008, 18:04 (UTC)    
Mesaj konusu:

swf uzantılı dosyalarda URL'yi dosyanın içinden verirsin. Kodu aldıktan sonra <a> kodu ile Link veremezsin. Swf dosyasının koordinatlarına göre Div ile bir katman getirip link falan verirsin belki ama sağlıklı olmaz.
______________
2505 Resimlik DEV Galeriyi Görmeyen Kalmasın DREAMWEAVER DERSLERİ Fırsatı Kaçırma Sende Kazan
50 Mesaj Yazan HER kullanıcı 1 Haftalık Text Reklam Kazanıyor. PageRank Değerini Yükseltmek
Mesaj22.10.2008, 10:47 (UTC)    
Mesaj konusu: y

ben flash vortex de yapıyorum ama kod vermiyor download verior download ettikden sonra ne yapcam
______________
Mesaj22.10.2008, 14:18 (UTC)    
Mesaj konusu:

İndirdiğin dosyayı imghost.us sitesine yükle aldığın url yi

Kod:
<embed pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" src="SENİN URL" width="120" height="600" scale="ShowAll" loop="loop" menu="menu" wmode="Window" quality="high" type="application/x-shockwave-flash"></embed>


Bu kodun içinde SENİN URL yazdığım yere kopyala width ve height ayarlarını yaptığın bannerle aynı ebata getir ve kullan . Wink
______________
Mesaj22.10.2008, 14:26 (UTC)    
Mesaj konusu: cvp

en son bu kadar oldu flash'a köprü eklenmiyor



Kod:
<a dir="ltr" onclick="window.open(this.href,'','resizable=no,location=yes,menubar=no,scrollbars=no,status=no,toolbar=no,fullscreen=yes,dependent=no,width=500,height=600,status'); return false" href="http://www.habermania.tr.gg"><br />
<br />
<embed name="flower-animated" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" align="9" src="http://cdn-img1.imagechef.com/ic/images/blender-theme21x.swf" width="300" height="300" scale="ShowAll" loop="loop" menu="menu" wmode="Window" quality="high" type="application/x-shockwave-flash"></embed></a><br />
<a target="_blank" href="http://www.habermania.tr.gg">www.habermania.tr.gg</a>

______________

SİZLER İÇİN RENKLİ BİR PLATFORM GENİŞ PORTAL WEBMASTER KADINCA VE HERŞEY BURADA
Mesaj22.10.2008, 14:58 (UTC)    
Mesaj konusu: -

bannerine köprü eklemen lazım köprüü eklersen sitene baglanır
______________


Sitemiz En İyi İ-e 8 de Görüntülenir
Mesaj22.10.2008, 15:39 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: -

sporklan yazmış:
bannerine köprü eklemen lazım köprüü eklersen sitene baglanır


arkadaşım iyi diyorsunda flash'a köprü eklenmiyor
______________

SİZLER İÇİN RENKLİ BİR PLATFORM GENİŞ PORTAL WEBMASTER KADINCA VE HERŞEY BURADA
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu