Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj21.10.2008, 18:47 (UTC)    
Mesaj konusu: Nokia N Serisi İçerikleri http://nokia-nserisi.tr.gg

Sevgili arkadaşlar;

Uzun uğraşlardan sonra siteyi hazırlamış bulunmaktayım. Önceki tasarımıda değiştirirek göze hitap eden ve canlı renkleri kullanmayı tercih ettim.

Açmış olduğum site adından da anlaşıldığı üzere Nokia N Serisi içeriklerini kapsamakta ve bu anlamda site içinde Nokia N Serisine Özgü Tema, Program, Oyun, Melodi ve Nokia N Serisi Telefon Tanıtımları Yer almaktadır.

Sitemden telefonunuza uygun yüzlerce tema, oyun program ve melodi bulabilir bunları keyifle telefonunuza indirebilirsiniz. Nokia N Serisi telefon sahipleri olan biz kullanıcıların herşeye aradığı herşeye hızlı erişimlerini sağlamak amacıyla açtığımız bu site de ayrıca yeni çıkan veya mevcut N serisi telefonların tanıtımlarını bulabilecek, resimlerini inceleyebilecek ve yeni bir telfon alırken doğru tercih yapmanızı kolaylaştırabilecek yardımcı linklere ulaşabilirsiniz.

Bu anlattığım içeriklerle birlikte sitemizin gazete bölümü (Haberdar olun) ne e-mail ilinizi bırakırsanız Nokia N Serisi ile ilgili tüm yeni haberleri size anında ulaştırmayı hedefliyoruz. Ayrıca sitenizi topliste ekleyebilir bu şekilde bizleri ziyaret eden kullancılarımıza sizleri tavsiye etme imkanını bizlere verebilirsiniz.


Sitemizi ziyaretiniz sırasında Tasarım ile ilgili görüşlerinizi anketimizi değerlendirerek bildirir ve Ziyaretçi Defterinden görüşlerinizi belirtirseniz bizi mutlu edersiniz....


Not: Site içeriği hergün hızla genişletilmeye devam ediyor Smile
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu