Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj21.10.2008, 12:19 (UTC)    
Mesaj konusu: Şu PARA KAZANMA konusuna AÇIKLIK

arkadaşlar biliyorsunuz şu ara para kazanma sistemleri üzerine birçok şey duymuş ve okumuşsunuzdur.

bende duyunca ilk önce birşey zannettim hatta bunlar için web sayfaları bile düzenledim. ama boşunaymış..

ama bir site keşvettim ki önce bi şansımı denedim .ilk etabta bana da komık yada boşunamı uğraşıyorum diye düşündüm ki; değilmiş. gerçekden aylık ortalama kendime sabit bir gelir elde ettim. şimdi aylıklı bir eleman gibi paramı almaktayım. aslında haftadan haftaya almaktayım. çünkü sistem her hafta pazartesi günleri üyelerinın hesaplarına otomatık paralarını yatırıyor. size düşen gidip çekmek.

eğer GERÇEKDEN merak edip,de ilgileniyorsanız. aşağıdaki limkden nasıl bir iş olduğunu BIRAZ ZAMAN ayırıp okursanız öğrenebilirsiniz. inanın İLK ETAPTA saçma gelicekdir. ama lütfen web sayfasının her yerını ınceleyın ve ne kadar mantıklı bir sistem olduğıunu görüceksiniz..


http://www.erolmarketing.org/ShowPage.aspx?ID=2

SADECE OKUYUN VE INCELEYIN AKLINIZA YATARSA KAIT OLMAK ICIN benım linkime ihtiyacınız var. çünkü sistem doğrudan kayıt kabul etmiyor. mutlaka birlerinin referansı ile kayıt kabul etmektedeir. o yüzden linkim aşağıdaki gibidir. hertürlü soru ve yardımda bana ulaşabılırsınız kı ben sıze acıkca anlatabılırım.
http://www.erolcorap.net/ref.aspx?rcn=M069734857
Mesaj21.10.2008, 15:24 (UTC)    
Mesaj konusu:

erolmarketing den biriyle msnden uzun uzadıya konusmusdum.Ama bu iş cok tehlikeli tehlikeyi seven girsin kafanızı kullanır iyi referans toplarsanız güzel para kazanırsınız.
Küçük webmasterlara tavsiye edilmez Smile
______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu