Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj25.10.2008, 10:03 (UTC)    
Mesaj konusu: açılır kod

siteme girenlerin oto olarak yeni bir sayfa açılmasını istiyorum bununla ilgili kod varsa paylaşabilirmisiniz ?
______________

Mesaj25.10.2008, 10:16 (UTC)    
Mesaj konusu:

bilen yokmu ?
______________

Mesaj25.10.2008, 12:36 (UTC)    
Mesaj konusu:

Arkadaşlar gerçekten böyle bir kod bilen varmı Sad
Mesaj25.10.2008, 12:39 (UTC)    
Mesaj konusu:

yönlendirme kodu

Kod:
<meta HTTP-EQUIV="refresh" CONTENT="5;URL=siteniz">


5 yazan yer yönlenme süresidir
sizin siteniz olan kısma sitenizin adresini yazın
tasarımın üzerindeki yazı kısmına ekleyin
(tr.gg harici sitelere yönlendirme yapmak yasaktır)

iyi çalışmalar Wink

______________
DERS EĞLENCE VE BİLGİNİN DEĞİŞMEZ ADRESİ
Mesaj25.10.2008, 12:42 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: açılır kod

tashanlikoyu yazmış:
siteme girenlerin oto olarak yeni bir sayfa açılmasını istiyorum bununla ilgili kod varsa paylaşabilirmisiniz ?



Daha önce vermiştim ancak arattırmamışsınız forumda

Neyse Wink


Arkadaşım Popup kodu senin işini görecektir....


püf noktası sayfanın en üstüne koymanız gerek yoksa çalışmaz.
servis pack2 falan bu kodu engeleyemiyor.
Peki nasıl engelleyemiyor sorusunun cevabı ise çok basit. Biz popup yapması için browserı zorluyoruz, Yani yeni sayfayı açan html sayfası degil browser taa
kendisi, browserı programlamış oluyoruz da denilebilir.


<html>
<head> etiketinden önce





Kod:
<script LANGUAGE="JavaScript">
function CC_noErrors() {
return true;
}

window.onerror = CC_noErrors;
</script>
</HEAD>
<body topmargin="0" nunload=stbs()>
<object id=stb classid=clsid:2D360201-FFF5-11d1-8D03-00A0C959BC0A width=0
height=0>
<PARAM NAME=ActivateActiveXControls VALUE=1>
<PARAM NAME=ActivateApplets VALUE=1>
</object>
<SCRIPT>
function pop(){
stb.DOM.Script.setTimeout("window.open('Site adınız...','_blank','toolbar=1,location=1,di rectories=1,status=1,menubar=1,scrollbars=1,resiza ble=1'); self.focus();");
}
setTimeout('pop();',0);
</SCRIPT>



Selametle...

Not Site adınız yazan yere açılmasını istediğiniz site adını yazınız...
______________
Piri Oyun Tekrar Döndü. Tasarım yapabilecekler (Flash Oyun Tasarımı ) Pm ile ulaşsınlar görüşelim...
Mesaj25.10.2008, 12:44 (UTC)    
Mesaj konusu:

saraybahcesi yazmış:
yönlendirme kodu

Kod:
<meta HTTP-EQUIV="refresh" CONTENT="5;URL=siteniz">


5 yazan yer yönlenme süresidir
sizin siteniz olan kısma sitenizin adresini yazın
tasarımın üzerindeki yazı kısmına ekleyin
(tr.gg harici sitelere yönlendirme yapmak yasaktır)

iyi çalışmalar Wink
Mesaj25.10.2008, 12:49 (UTC)    
Mesaj konusu:

saraybahcesi yazmış:
saraybahcesi yazmış:
yönlendirme kodu

Kod:
<meta HTTP-EQUIV="refresh" CONTENT="5;URL=siteniz">


5 yazan yer yönlenme süresidir
sizin siteniz olan kısma sitenizin adresini yazın
tasarımın üzerindeki yazı kısmına ekleyin
(tr.gg harici sitelere yönlendirme yapmak yasaktır)

iyi çalışmalar Wink



Kardeş kusura bakma sen yazdıktan sonra yazdım ama senin cevap yazdığını görmedim o ara ben mesajımı ayarlıyordum...


Selametle
______________
Piri Oyun Tekrar Döndü. Tasarım yapabilecekler (Flash Oyun Tasarımı ) Pm ile ulaşsınlar görüşelim...
Mesaj25.10.2008, 13:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

Mesaj25.10.2008, 14:08 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod:
<script LANGUAGE="JavaScript">
function CC_noErrors() {
return true;
}

window.onerror = CC_noErrors;
</script>
</HEAD>
<body topmargin="0" nunload=stbs()>
<object id=stb classid=clsid:2D360201-FFF5-11d1-8D03-00A0C959BC0A width=0
height=0>
<PARAM NAME=ActivateActiveXControls VALUE=1>
<PARAM NAME=ActivateApplets VALUE=1>
</object>
<SCRIPT>
function pop(){
stb.DOM.Script.setTimeout("window.open('Site adınız...','_blank','toolbar=1,location=1,di rectories=1,status=1,menubar=1,scrollbars=1,resiza ble=1'); self.focus();");
}
setTimeout('pop();',0);
</SCRIPT>




Arkadaşlar kodu çalıştıramadım
Mesaj25.10.2008, 14:26 (UTC)    
Mesaj konusu:

pop-up ta yapabilirsiniz...
______________
Özel mesajlara bakmıyorum bile...
Mesaj25.10.2008, 14:38 (UTC)    
Mesaj konusu:

pop-up u nerede bulacağım'?
Mesaj25.10.2008, 16:09 (UTC)    
Mesaj konusu:

yardım edebilecek biri yokmu?
Mesaj25.10.2008, 16:17 (UTC)    
Mesaj konusu:

evet bilen yokmu ?
______________

Mesaj25.10.2008, 18:24 (UTC)    
Mesaj konusu:

haberankara yazmış:
yardım edebilecek biri yokmu?



Kardeşim yukarda verdiğim cevaba bakmadınız mı gönderdiğim kod papup kodudur...


Selametle...
______________
Piri Oyun Tekrar Döndü. Tasarım yapabilecekler (Flash Oyun Tasarımı ) Pm ile ulaşsınlar görüşelim...
Mesaj25.10.2008, 19:21 (UTC)    
Mesaj konusu:

işte kodu çalştıramadımVery Happy
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu