Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj26.10.2008, 15:47 (UTC)    
Mesaj konusu: reklam ortalama

benim bir sorunum var sitemdeki reklamlari ortalamak istiyorum ama yapamiyorum ben bu reklamlari nasil ortalaya bilirim
Mesaj26.10.2008, 15:54 (UTC)    
Mesaj konusu: kod

Kod:
<div align="center"> reklam kodun </div>

______________

SİZLER İÇİN RENKLİ BİR PLATFORM GENİŞ PORTAL WEBMASTER KADINCA VE HERŞEY BURADA
Mesaj26.10.2008, 18:17 (UTC)    
Mesaj konusu:

ya ben sizin verdiginiz kodu denedim ama reklami ortalamadi bi yardimci olur saniz
Mesaj26.10.2008, 18:19 (UTC)    
Mesaj konusu:

orhan-dersimli yazmış:
ya ben sizin verdiginiz kodu denedim ama reklami ortalamadi bi yardimci olur saniz


Hangı Reklamdan Bahsedıyorsunuz ?
Bedava-sitemin Kendı Reklamındanmı.
Yoksa Baska Reklamdanmı.
Mesaj26.10.2008, 18:22 (UTC)    
Mesaj konusu:

benim sitemdeki bedeva sitem reklami ve adtech reklamini ortalamak istiyorum ama ben nasil yapacagimi bilmiyrum bilginiz bir kd varmi
Mesaj26.10.2008, 18:27 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bedava-Sitem Reklamını Ortalamak İçin :

Kod:
<style type="text/css">
            <!--
html, body {
text-align: center;
}
-->
            </style>


Tasarım Ayarları ==> Gelişmiş ayarlar ==> Tasarımın Üstündeki Yazı Adlı Kutucuğa Yerleştirip Kaydedin. .

Normal Bır Herhangı Reklamı Ortalamak İçinde :

Kod:
<center>kod buraya gelecek</center>


Kod Buraya Gelecek Yazan Yere Kodu Yazın..
Mesaj26.10.2008, 18:38 (UTC)    
Mesaj konusu:

kod icin sag ol benim merak ettigim tek birsey var ben bedava sitem kodunu nereye ekleyecem
Mesaj26.10.2008, 18:40 (UTC)    
Mesaj konusu:

orhan-dersimli yazmış:
kod icin sag ol benim merak ettigim tek birsey var ben bedava sitem kodunu nereye ekleyecem


Tasarım Ayarları ==> Gelişmiş ayarlar ==> Tasarımın Üstündeki Yazı Adlı Kutucuğa Yerleştirip Kaydedin. .
Mesaj26.10.2008, 18:51 (UTC)    
Mesaj konusu:

gercekten kod icin sag olun ama olmuyor yazdiginz herseyi yaptim ama olmuyor kodta bir yanlislik ola bilir
Mesaj26.10.2008, 18:53 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba,
bedava-sitem reklamını ortalamak için tasarımın üzerine <center> yazıp kaydetmeniz yeterlidir.
iyi eğlenceler Wink
Mesaj26.10.2008, 19:00 (UTC)    
Mesaj konusu:

eğer sitendeki flash larında ortlamak istiyorsan:

<center>
<style type="text/css">
#flashbanner{
position: absolute;
left: 129px;
top: 48px;
width:921px;
height:104px;
font-family:verdana;
font-size:12px;
color:#fcc00;
background-color:#F12385;
border: 1x solid #f56486;}
</style>
______________
http://erzincanaydogan.tr.gg/
Mesaj26.10.2008, 19:01 (UTC)    
Mesaj konusu:

sag olun oldu bu sefer tesekürler
Mesaj26.10.2008, 19:10 (UTC)    
Mesaj konusu: bedava-sitem reklamini kaldirma

arkadasla ben sitemdeki bedava-sitem reklamini nasil kaldira bilirim
Mesaj26.10.2008, 19:27 (UTC)    
Mesaj konusu:

onu kaldıramazsın. yasak...
______________
http://erzincanaydogan.tr.gg/
Mesaj26.10.2008, 22:18 (UTC)    
Mesaj konusu:

http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=61550

lütfe forum kurallarına uyalım Wink
______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu