Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj12.07.2007, 14:53 (UTC)    
Mesaj konusu: ::::ÇOK GÜZEL BİR MENÜ MUTLAKA DENEYİN::::

<div id="point1" STYLE="position:absolute;visibility:visible;">
<table border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
<tr>
<td>
<a href="http://www.benimblog.com/htmlkod">
<img src="http://www.jitans.kayyo.com/image/angel1.gif" alt="" border="0"></a>
</td>

</tr>
<tr>
<td>
<center><a href="http://gargara.fangroups.org">
<font face="Arial" size="2" color="#a0ffa0"><b>FORUM</b></font></a></center>
</td>
</tr>
<tr>
<td>
<center><a href="http://www.benimblog.com/htmlkod/">
<font face="Arial" size="2" color="#a0ffa0"><b>ANASAYFA</b></font></a></center>
</td>
</tr>
<tr>
<td>
<center><a href="http://www.benimblog.com/htmlkod/78100/">
<font face="Arial" size="2" color="#a0ffa0"><b>SİTE HARİTASI</b></font></a></center>
</td>
</tr>
<tr>
<td>
<center><a href="http://www.benimblog.com/htmlkod/archive/">
<font face="Arial" size="2" color="#a0ffa0"><b>ARŞİV</b></font></a></center>
</td>
</tr>
<tr>
<td>
<center><a href="http://www.benimblog.com/rss.php?u=htmlkod">
<font face="Arial" size="2" color="#a0ffa0"><b>RSS</b></font></a></center>
</td>
</tr>
<tr>
<td>
<center><a href='#top'>
<font face="Arial" size="2" color="#a0ffa0"><b>BAŞA DÖN</b></font></a></center>
</td>
</tr>


</table>

</div>


<script LANGUAGE="JavaScript1.2">

var XX=10;
var xstep=1;
var delay_time=60;


var YY=0;
var ch=0;
var oh=0;
var yon=0;
var agent = navigator.userAgent.toLowerCase();
var brw=3;

NSBr=(document.layers);
IEBr=(document.all);
isDOM=((document.getElementById)&&(!IEBr))?true:false;
if(IEBr){brw=1;}
if(NSBr){brw=2;}
if(isDOM){brw=3;}

if(brw==1)
{
YY=document.body.clientHeight;
point1.style.top=YY;
}
else if(brw==2)
{
YY=window.innerHeight;
document.point1.pageY=YY;
document.point1.visibility="hidden";
}
else if(brw==3)
{
YY=innerWidth;
document.getElementById("point1").style.top=YY+"px";
}


function reloc1()
{

if(yon==0){YY=YY-xstep;}
else{YY=YY+xstep;}
if(brw==1)
{
ch=document.body.clientHeight;
oh=point1.offsetHeight;
}
else if(brw==2)
{
ch=window.innerHeight;
oh=document.point1.clip.height;
}
else if(brw==3)
{
ch=innerHeight;
oh=document.getElementById("point1").offsetHeight;
}

if(YY<0){yon=1;YY=0;}
if(YY>=(ch-oh)){yon=0;YY=(ch-oh);}
if(brw==1)
{
point1.style.left=XX;
point1.style.top=YY+document.body.scrollTop;
}
else if(brw==2)
{
document.point1.pageX=XX;
document.point1.pageY=YY+window.pageYOffset;
}
else if(brw==3)
{
document.getElementById("point1").style.left=XX+"px";
document.getElementById("point1").style.top=YY+pageYOffset+"px";
}


}

function onad()
{
if(brw==2){document.point1.visibility="visible";}
loopfunc();
}
function loopfunc()
{
reloc1();
setTimeout('loopfunc()',delay_time);
}
setTimeout('onad()',1000);
</script>
<a href="http://htmlkodlar.blogcu.com"><center>
<img src="http://img456.imageshack.us/img456/8699/cooltext44808772oc1.gif"
border="0" alt="hazır html kodları"></a></center>
Mesaj25.07.2007, 15:53 (UTC)    
Mesaj konusu:

abi tamam da nereye ekliceğiz ana sayfayya mı


http://krikomix.tr.gg
Mesaj26.07.2007, 23:18 (UTC)    
Mesaj konusu: Kodu nereye yazcaz

ya doğru nereye yazcaz?
Mesaj27.07.2007, 08:54 (UTC)    
Mesaj konusu: nereye yazıcaz ki koymuşsusnuz ama

nereye koyucaz
Mesaj03.08.2007, 13:48 (UTC)    
Mesaj konusu:

ArkadaşLar
Mesaj05.08.2007, 22:26 (UTC)    
Mesaj konusu: ekle

arkadaslar bu kodu sag tarafta menu oluyo ya bos kutular oraya koyun inşallah ana sayfada gözkür cünkü bu ucan menu ya ondan diyom normal bir sayfaya koyarsanız sadece o sayfada gözükür
______________
www.sofican.tr.gg GELENLERDEN ALLAHU TEALA RAZI OLSUN
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu