Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj02.11.2008, 17:27 (UTC)    
Mesaj konusu: medya player

bu medya player kodu ie6 da çalışmıyor bütün tarayıcılarda çalışması için ne yapmam lazım

Kod:
<object id="mediaPlayer"
width="480"
height="330"
classid="CLSID:22D6F312-B0F6-11D0-94AB-0080C74C7E95"
codebase="http://activex.microsoft.com/activex/controls/mplayer/en/nsmp2inf.cab#Version=5,1,52,701"
standby="Microsoft Windows Media Player bilesenleri yukleniyor.."
type="application/x-oleobject">
<param name="FileName" VALUE="ne izletmek istiyorsanız url'sini yazın">
<param name="ShowControls" value="1">
<param name="AutoStart" value="1">
<param name="ShowDisplay" value="False">
<param name="AutoRewind" value="0">
<param name="PlayCount" value="3">
<param name="ShowStatusBar" value="1">
<param name="ShowGotoBar" value="0">
<param name="AutoSize" value="0">
<param name="EnableContextMenu" value="false">
<param name="BorderStyle" VALUE="1">
<param name="DisplayForeColor" VALUE="0">
<param name="DisplayBackColor" VALUE="0">
<embed type="application/x-mplayer2"
pluginspage="http://www.microsoft.com/Windows/Downloads/Contents/Products/MediaPlayer/"
filename="dosya_adi.wmv"
src="dosya_adi.wmv"
name="mediaPlayer"
autostart=0
showcontrols=1
showdisplay=False
showgotobar=0
enablecontextmenu=false
showstatusbar=1
autosize="0"
width="320" height="300">
</embed>
</object>

Mesaj02.11.2008, 17:30 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: medya player

saraybahcesi yazmış:
bu medya player kodu ie6 da çalışmıyor bütün tarayıcılarda çalışması için ne yapmam lazım

Kod:
<object id="mediaPlayer"
width="480"
height="330"
classid="CLSID:22D6F312-B0F6-11D0-94AB-0080C74C7E95"
codebase="http://activex.microsoft.com/activex/controls/mplayer/en/nsmp2inf.cab#Version=5,1,52,701"
standby="Microsoft Windows Media Player bilesenleri yukleniyor.."
type="application/x-oleobject">
<param name="FileName" VALUE="ne izletmek istiyorsanız url'sini yazın">
<param name="ShowControls" value="1">
<param name="AutoStart" value="1">
<param name="ShowDisplay" value="False">
<param name="AutoRewind" value="0">
<param name="PlayCount" value="3">
<param name="ShowStatusBar" value="1">
<param name="ShowGotoBar" value="0">
<param name="AutoSize" value="0">
<param name="EnableContextMenu" value="false">
<param name="BorderStyle" VALUE="1">
<param name="DisplayForeColor" VALUE="0">
<param name="DisplayBackColor" VALUE="0">
<embed type="application/x-mplayer2"
pluginspage="http://www.microsoft.com/Windows/Downloads/Contents/Products/MediaPlayer/"
filename="dosya_adi.wmv"
src="dosya_adi.wmv"
name="mediaPlayer"
autostart=0
showcontrols=1
showdisplay=False
showgotobar=0
enablecontextmenu=false
showstatusbar=1
autosize="0"
width="320" height="300">
</embed>
</object>


İki şey söyleyebilirim

Arrow pc ne büyün tarayıcılarıda yükle ve siteni yapmak için bütün tarayııları kullan. (aynı anda değil mesela pzt explorer salı mozilla gibi)
Arrow yada bunu yapamassın
Mesaj02.11.2008, 17:32 (UTC)    
Mesaj konusu:

bazen ie7 bazende ie6yla nasıl yapıcam acaba
kaldırıp kaldırp kurmam lazım

başka bir çözüm Question

______________
DERS EĞLENCE VE BİLGİNİN DEĞİŞMEZ ADRESİ
Mesaj02.11.2008, 17:33 (UTC)    
Mesaj konusu:

saraybahcesi yazmış:
bazen ie7 bazende ie6yla nasıl yapıcam acaba
kaldırıp kaldırp kurmam lazım

başka bir çözüm Question


Hangı Browserle Optimize Edilmişse.
O Browserle Çalısır.
Mesaj02.11.2008, 17:34 (UTC)    
Mesaj konusu:

saraybahcesi yazmış:
bazen ie7 bazende ie6yla nasıl yapıcam acaba
kaldırıp kaldırp kurmam lazım

başka bir çözüm Question


Sitenin ana sayfasına internet explorer 7 yi indirmenizi öneririz yazısına benzeyen bi yazı koyun ve indirmek için bir link veriniz Wink
Mesaj02.11.2008, 17:35 (UTC)    
Mesaj konusu:

ie7 o zaman ie6 da çalışması için yapacak bişey yokmu
______________
DERS EĞLENCE VE BİLGİNİN DEĞİŞMEZ ADRESİ
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu