Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj03.11.2008, 18:17 (UTC)    
Mesaj konusu: yanyana nasıl yazarım

yanyana yazı veya başka bişiy eklemek istiyorum ama litfen link atın bu sitede diye vermeyin yardımcı olmuyorr çünkü
______________
emre
Mesaj03.11.2008, 18:18 (UTC)    
Mesaj konusu:

htlmkodes.tr.gg sen özellikle yardım et bana link vere bilirsen
______________
emre
Mesaj03.11.2008, 18:19 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba..
Her Kodun Bitişine..
</p>
Bu Tagı Koyarsanız Yan Yana Olucaktır..
İyi Eglenceler..
______________
Geliyoruz sessiz ve derinden!...
Mesaj03.11.2008, 18:20 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod:
 <font color="#ffffff"><b> <div align="center"><marquee style="background-attachment: fixed; background-image: url(http://img118.imageshack.us/img118/5367/step40lf2cq.jpg)" direction="up" width="148" height="247"><center>Buraya mesajınızı yazın<br /> şiir vb konuları;<br /> siteniz duyurularını<br /> Son dakika haberleri<br /> <br /> Yazabilirsiniz<br /> www.htlmkodes.tr.gg<br /> www.htlmkodes.tr.gg<br /> Tr.GG'nin En buyuk Arşivi<br /> Resmi Değiştirebilirsiniz<br /> <br /> Kerimdj</center></marquee></div> </b></font></body></html></body></html>

______________
Geliyoruz sessiz ve derinden!...
Mesaj03.11.2008, 18:22 (UTC)    
Mesaj konusu:

Htlm Kodes te sanki bu soruyu bekliyormus Razz
______________
Mesaj03.11.2008, 18:22 (UTC)    
Mesaj konusu:

olmuyor arkadaşım





<div align="center">
<table cellpadding="0" cellspacing="0" width="221" height="250">
<!-- MSTableType="layout" -->
<tr>
<td height="250" background="http://80.190.202.79/pic/y/yapaz/duy7.gif" width="221" valign="middle">
<p align="center"><FONT color="white">
<MARQUEE onmouseover="this.stop();" style="WIDTH: 150; HEIGHT: 163" onmouseout="this.start();" scrollAmount="1" scrollDelay="10" direction="up" left="5" top="0">
<p align="center"><font color="#ffffff" size="2">WWW.YAPAZ.TR.GG<br>
<br>BURALARA MESAJINIZI YAZINIZ<br><br>-----WWW.YAPAZ.TR.GG-----</font></p></MARQUEE></FONT></td>
</tr>
</table>
</div>


yap bakam 2 tane denedim ben onu
______________
emre
Mesaj03.11.2008, 18:22 (UTC)    
Mesaj konusu:

o zaman 1 dk vercem size
______________
Geliyoruz sessiz ve derinden!...
Mesaj03.11.2008, 18:23 (UTC)    
Mesaj konusu:

bu kodları nereye ekliceksiniz
______________
Geliyoruz sessiz ve derinden!...
Mesaj03.11.2008, 18:24 (UTC)    
Mesaj konusu:

introya
______________
emre
Mesaj03.11.2008, 18:24 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod:



<div align="center">
   <table cellpadding="0" cellspacing="0" width="221" height="250">
   <!-- MSTableType="layout" -->
   <tr>
      <td height="250" background="http://80.190.202.79/pic/y/yapaz/duy7.gif" width="221" valign="middle">
      <p align="center"><FONT color="white">
<MARQUEE onmouseover="this.stop();" style="WIDTH: 150; HEIGHT: 163" onmouseout="this.start();" scrollAmount="1" scrollDelay="10" direction="up" left="5" top="0">
<p align="center"><font color="#ffffff" size="2">WWW.htlmkodes.tr.gg<br>
<br>BURALARA MESAJINIZI YAZINIZ<br><br>-----WWW.htlmkodes.tr.gg-----</font></p></MARQUEE></FONT></td>
   </tr>
</table>
</div>




bu kodu ikikere yapıştırın bakalım olcakmı yan yana cıkması laızm
______________
Geliyoruz sessiz ve derinden!...
Mesaj03.11.2008, 18:25 (UTC)    
Mesaj konusu:

verdigim kodu sen ekle intryoya kaynak butonuna basarak ekle sonra kaynakaga tekarar bas yan yana al Wink
______________
Geliyoruz sessiz ve derinden!...
Mesaj03.11.2008, 18:26 (UTC)    
Mesaj konusu:

www.sonhaberler.tr.gg olmuyor kardes gir bak
______________
emre
Mesaj03.11.2008, 18:27 (UTC)    
Mesaj konusu:

htlmkodes yazmış:
Merhaba..
Her Kodun Bitişine..
</p>
Bu Tagı Koyarsanız Yan Yana Olucaktır..
İyi Eglenceler..


Merhaba..
Benden Alıntı Olarak Aldıgınız Şeyleri .
ALINTI OLARAK GÖSTERİN !
Boyle Afedersiniz Ama Çalıntı Oluyor.
Bu Kaçıncı Yapışınız.
Ayıp Ediyorsunuz.
İyi Eglenceler..
Mesaj03.11.2008, 18:27 (UTC)    
Mesaj konusu:

merhaba

kardeşim onu yan tarafa cekmek icin fareyi üstüne getir ve cek yan yana olur Wink
______________
Geliyoruz sessiz ve derinden!...
Mesaj03.11.2008, 18:29 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba

Yanılmıs olabilirim.Herkesten suphelenir oldum

Arkadas mısınız?
Post kasmak icin mi bu oyunu oynuyorsunuz?

htlm kodes sen yardım et dedi, hemen cevap geldi masallah,sonra konu bir turlu cozulmedi,cocukca oyunları bırakın tabi boyle bir sey yapıyorsanız..!
______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu