Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj03.11.2008, 19:46 (UTC)    
Mesaj konusu: IceBlue sayfa genişletme

Arkadaşlar iceblu formatı kullanıyorum orta alanı genişletme kodu kullandım ama sayfanın ortasında çizgi çıktı sorun nedir yardımcı olabilir misiniz. ilgilenler bakabilir. saygılar
www.novamuhendislik.tr..gg


En son novamuhendislik tarafından 03.11.2008 20:00:33 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Mesaj03.11.2008, 19:48 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: ICEBLUE SAYFA GENİŞLETME

novamuhendislik yazmış:
Arkadaşlar iceblu formatı kullanıyorum orta alanı genişletme kodu kullandım ama sayfanın ortasında çizgi çıktı sorun nedir yardımcı olabilir misiniz. ilgilenler bakabilir. saygılar
www.novamuhendislik.tr..gg
Mesaj03.11.2008, 21:16 (UTC)    
Mesaj konusu:

iceblue Baska Bir Tasarım Kullanmanı tavsiye ederim... Neutral
Mesaj03.11.2008, 21:18 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba
Orta alani beyaz siyah. v.s olan bir tasarim kullanmanizi tavsiye edeRim!...
Iyi eglenceler!..
Wink
Mesaj03.11.2008, 21:49 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ayrıca BS reklamları görünmüyor. sanırım arka planla aynı renk yapmışsınız.
Mesaj04.11.2008, 19:25 (UTC)    
Mesaj konusu:

cevdetprizrenli yazmış:
Merhaba
Orta alani beyaz siyah. v.s olan bir tasarim kullanmanizi tavsiye edeRim!...
Iyi eglenceler!..
Wink


Hocam sen ne yapmak istediğimi anlamışsın bana bi tasarım önerebilir misin. saygılar
Mesaj04.11.2008, 19:26 (UTC)    
Mesaj konusu:

http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=25697 incele burayı öneri yeri degil burası Wink
______________
Geliyoruz sessiz ve derinden!...
Mesaj20.12.2008, 07:53 (UTC)    
Mesaj konusu: sorun

<style type="text/css">
a.cssbanner {
width:468px;
height:60px;
display:block;
text-decoration:none;
border-width:5px;
border-style:solid;
border-color:#0000CC;
background-color:#FF0066;
}
.heading1 {
font-family:helvetica;
display:block;
padding:2px;
font-size:24pt;
text-align:center;
color:#FFFFFF;
}
.heading2 {
font-family:helvetica;
font-size:24pt;
text-align:center;
color:#99FF33;
}</style>
<a href="http://www.ysnweb.tr.gg/" class="cssbanner" title="www.eklesene.net banner üreteci ile hazırlanmıştır"><div class="heading1">WWW.YSNWEB.TR.GG</div>
<div class="heading2"></div></a>
Mesaj20.12.2008, 08:15 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba,
Kodlarınızı Code Butonuna Basarak Vermeliyiz... Wink

______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu