Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj04.11.2008, 13:46 (UTC)    
Mesaj konusu: Arkadaslar Ben Bole Bısı Nasıl YApıcam

http://www.nazimca.net/html-kodlari/ifram/yankayansinema.html arkadaslar Ben Bole Bır Menu Yapmak Istıyorum Yardımcı Olursanız Sevınırım...
Mesaj04.11.2008, 14:46 (UTC)    
Mesaj konusu: ssss

bu flasha girmiyor
javascript büyük ihtmall
______________
Mesaj04.11.2008, 15:18 (UTC)    
Mesaj konusu:

nasıl yapabılırım hıc fıkrınıs varmı..
Mesaj04.11.2008, 15:49 (UTC)    
Mesaj konusu:

bu aynı duyuru panosu gibi bilgiliyiznet de gördüm herealde aşgı işaretine tıkalyınca aşgı yukarı işaretine tıklayınca yukarı gidiyordu ama emin deyilim
______________

Mesaj04.11.2008, 19:55 (UTC)    
Mesaj konusu:

Aslında Bu Sorunun Cevabını Nazımca Bılıyor Ama.... Neyse
Mesaj04.11.2008, 20:04 (UTC)    
Mesaj konusu:

o zaman bunu naazimca'ya ö.m atman daha doğru değil mi Smile
______________
Bilgisayara BETA 2009 geliyor!Sitemiz 1. yılında CSS tasarıma geçiyor!

Çooook Yakında!
Mesaj06.11.2008, 07:31 (UTC)    
Mesaj konusu:

cvp verse soracam da vermıoSmile(:
Mesaj07.11.2008, 22:17 (UTC)    
Mesaj konusu:

Al bakalım senin için birleştirdim
bu sagdan akan resim için start stop komutunu vererek yapılmıştır neyse zamanım oldugunda aynısını dersen bakmam lazım .
Kod:
<table cellspacing="1" cellpadding="1" width="200" border="1">
    <tbody>
        <tr>
            <td><marquee class="marqC" scrollamount="3" scrolldelay="70" width="340" onmouseout='this.start();' onmouseover='this.stop();'><img src="RESIMIN ADRESI" border="0"><img src="RESIMIN ADRESI" border="0"><img src="RESIMIN ADRESI" border="0"><img src="RESIMIN ADRESI" border="0"><img src="RESIMIN ADRESI" border="0"><img src="RESIMIN ADRESI" border="0"><img src="RESIMIN ADRESI" border="0"><img src="RESIMIN ADRESI" border="0"><img src="RESIMIN ADRESI" border="0"><img src="RESIMIN ADRESI" border="0"> </marquee></td>
        </tr>
    </tbody>


Bu kesintisiz akar gider öteki gibi mauseye duyarlı degildir..
Kod:
<animation><marquee> <img src="RESIMIN ADRESI" border="0"> <img src="RESIMIN ADRESI" border="0"> <img src="RESIMIN ADRESI" border="0"> </marquee></animation>



Neyse sonuca geleyim alttaki kodla üsttekinin farkını baktıgında anlıyacaksın üstteki mantıkla mausunla üzerine geldiginde durur köprü ekleyerekte link verebilirsin bu arada tablo içerisine yerleştirdim..

Kolay gelsin 10 adet resim için verdim iyi bak daha fazla istersen neresini kopyalaman lazım anlarsın Wink neyse dur onuda vereyım bu yazının kod içinde devamına istedigin kadar kopyala aynısını yapıştır resim url kısmınada resim linkin....

Burda deneme http://intihal.tr.gg/DENEME.htm

Kod:
<img src="RESIMIN ADRESI" border="0">

______________
Tıklayın ve Hayal EDİN...
Mesaj09.11.2008, 14:09 (UTC)    
Mesaj konusu:

Yaa Dostum Intıhal Mukemmelsın Beee Saolasın 10 Numarasın...
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu