Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj04.11.2008, 18:30 (UTC)    
Mesaj konusu: Büyüme rekorunu MSN'de kırdık

Kriz nedeniyle tüm dünyadaki dev şirketlerin gelirleri azalırken, Microsoft büyümeye devam etti. Rakamlarla ve ülkemizdeki sonuçlar, bu haberde.


Geleneksel basın gezisini bu yıl Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde gerçekleştiren Microsoft Türkiye, önemli rakamları ve gelişmeleri gazetecilerle paylaştı. Microsoft Türkiye Ülke Müdürü Çağlayan Arkan'ın yaptığı sunumda paylaşılan ve teknoloji sitesi ShiftDelete.Net editörleri tarafından değerlendirilen rakamlar, ülke ekonomimizin her zaman için güçlü olması ve hızlı büyümesi için bilişime önem verilmesi gerektiğini bir kez daha ortaya koydu. Microsoft'un yaptığı araştırmalardan elde edilen sonuçlar da oldukça ilgi çekici.

Microsoft ürünlerinin bizzat yer aldığı bilişim ekosistemine yapılan her 1 YTL'lik yatırım, tüm ekosisteme 20 YTL iş hacmi olarak geri dönüyor. Bu sonuç, hem verimli işler elde etmeyi hem de yetişmiş insan kaynağı ile ekonominin nasıl büyütülebileceğini ortaya çıkıyor.

Rakamlarla Dünyada Microsoft


Yukarıdaki grafikte, dünyada Microsoft'un hangi hızda büyüdüğünü ve ne kadarlık bir ciroya sahip olduğunu görebiliyorsunuz. Global krize rağmen Microsoft, 2008'deki cirosunu 60 milyar dolara çıkarmış durumda.

Türkiye'de Durum Nedir?


Bu grafikte ise, Microsoft Türkiye'nin 2008'deki performansını açıkça görebiliyorsunuz. Farklı alanların adının hemen yanındaki rakamlar, büyümenin hangi oranda gerçekleştiğini yazıyor.


Grafikte, dikkatimizi çeken, ancak çok da şaşırmamız gereken bir sonuç; rekorun MSN'e ait olması. Anında mesajlaşma yazılımının Microsoft'a bu yılki katkısı; %87.
______________
Geliyoruz sessiz ve derinden!...
Mesaj04.11.2008, 19:59 (UTC)    
Mesaj konusu:

paylaşım için teşekkurler.
______________
Mesaj04.11.2008, 20:13 (UTC)    
Mesaj konusu:

Alıntı:
paylaşım için teşekkurler.
Wink
______________
Geliyoruz sessiz ve derinden!...
Mesaj05.11.2008, 10:23 (UTC)    
Mesaj konusu:

Güzel Paylaşım Teşekkürler .. Wink
______________
Mesaj05.11.2008, 13:46 (UTC)    
Mesaj konusu:

Wink
______________
Geliyoruz sessiz ve derinden!...
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu