Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj06.11.2008, 00:35 (UTC)    
Mesaj konusu: AVAM yazarlar burada ustalaşıyor...

Kalemşörler Aranıyor...
Bize katılmak ister misiniz?

Mesela, hal-i hazırda kısıtlı olan Türkçe kaynağa elinden geldiğince katkıda bulunmak isteyenlerden misiniz?
Güzel bir konuyu bir iki yabancı bağlantı ile işlemek yerine imkânlar dâhilinde Türkçeye çevirmek ya da içeriğini yorumlamak için çabalayanlardan mısınız?
Yazısı kıskançlık, çekememe vb. nedenlerden ötürü kenara kıyıya atılmışlarda mısınız yoksa?
İki gün sonra festivali tanıtan yazınız festival başlangıcından sonra mı yayına girdi?
Benzer hayıflanmalarınıza çözüm arayanlardansanız doğru yerdesiniz. Buyurun siz de SANAL EDEBİYATailesine katılın. Gücümüz, kuvvetimiz yettiğince gerçek kodlama ürünü yapımızla, kategoriler ve onların altında yer alan alt başlıklar ile geniş bir yelpazede yazmanızı sağlayabilmek için elimizden geleni yaptık. Tabi ki bununla da yetinmeyip yapımızı düşünceleriniz ve eleştirileriniz ile harmanlayıp her zaman daha da iyisini sunmaya çalışmaya devam edeceğiz.

İşte bu sebeple, bizlere katılmak isteyen, kanımıza kan, gücümüze güç katacak Kalemşörler arıyoruz sevgili dostlar. Kendine güvenen, istediği kategori ve alt başlığı altında yazılar yazabilecek; gündemi takip eden, kendisine hakim, kalemine güvenen sizi arıyoruz.

Tüm bu açıklamaların ışığında, gelin bizlerle birlikte Türkçe başvuru kaynağı haline gelmeyi hedef edinmiş bir yapının, kilometre taşlarından biri olun. Hep birlikte, Türkçe kaynak oluşumuna katkıda bulunan neferler arasında gururla yer alalım.

www.sanaledebiyat.tr.gg

Kontrol ediniz....
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu