Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj08.11.2008, 17:45 (UTC)    
Mesaj konusu: Flört, aşkını bul, sevgilini bul gibi reklamları İSTEMİYORUZ

Bu ikinci yazışım kalkana kadar da yazmaya devam edeceğim, sitemizin üzerinde bizleri yozlaştıran, maneviyatımızı zedeleyen, ahlaki çöküntüye sebep olan reklamları artık istemiyoruz, belki isteyen olabilir onlar koysunlar benim gibi bir çok kişi istemiyor, kaç defa bu foruma yazıldı niye bize kulak vermiyorsunuz, niye istediğimizi bir kez olsun uygulamıyorsunuz?
O reklamları cılkıda çıktı zaten, bunların yerine daha doyurucu daha çekici reklamlar olabilirdi. 18 yaş üstüne hitap ediyor dendi geçen yazdığımda, siz hiç inandırıcı buluyormusunuz bunu? Buna çocuklar bile kanmaz...10 yaşındaki bir çocuk yaşını 18 diye yazamaz mı bu aşkını bul vs. gibi sitelere?? Ne kadar güvenli bu siteler? Bu sitelerin sahipleri kimler ah bir bilseniz.. Bunlar hep bizleri çürütmek için ve de başarıyorlar malesef.
Lütfen uyanın artık, bu reklamlar hem göze hoş gelmiyor hemde toplum açısından ahlaki değerlerle bağdaşmıyor. Asıl site yetkilileri bu mesajlarımızı yoksa okumuyorlar mı? sadece moderatörler okuyup siliyorlar mı? Umarım öyle değildir. Lütfen değerlerimize sahip çıkalım, kendimize gelelim artık. Ne zaman silkineceğiz artık, yine maksadım yanlış anlaşılmasın; maksadım bedava-sitem i rencide etmek değil, bedava-sitem bu günlere geldiyse artık yarınını iyice düşünmeli , olaylar karşısında iyi karar vermeli bu sayede İnsanlara faydalı olabilecektir... İyi sonuçları bekliyoruz..
Mesaj08.11.2008, 17:52 (UTC)    
Mesaj konusu:

Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu