Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj15.11.2008, 20:20 (UTC)    
Mesaj konusu: İntro Yardım

Ben bir intro yapmak istiyorum ve bunu biliyorum. Benim sorunum daha başka. Benim siteme giriş yapılabilmesi için ortaya bir reklam koyacağım ve reklama tıklandıktan hemen sonra ya da 5 saniye sonra siteme bağlanılacak.

Bu iş çok mu zor arkadaşlar. Yardımlarınızı bekliyorum.
Mesaj15.11.2008, 22:00 (UTC)    
Mesaj konusu:

bu banada lazım bilen yokmu acaba örnewww.haberankara.azbuz.com burda ilk girişteki gibi nasıl olucak?
______________

Mesaj15.11.2008, 22:01 (UTC)    
Mesaj konusu:

evet bu banada lazım sanırım örneği burda:

www.haberankara.azbuz.com burdaki intro gibi nasıl olacak?
______________

Mesaj15.11.2008, 22:12 (UTC)    
Mesaj konusu:

introdaki giriş butonunu gizleyip resim koyabilirsiniz
koymak istediğiniz resmi;
yeni sayfa ekle
resim ekle
resmin url adresini yazıp ekleyin
resme sitenizin adresini köprü olarak ekleyin
kaynak butonuna basıp kodu alın introya koyun
giriş butonunu kaldırma kodu

Kod:
<style type="text/css">
input {visibility:hidden;}
</style>



iyi çalışmalar Wink
______________
DERS EĞLENCE VE BİLGİNİN DEĞİŞMEZ ADRESİ
Mesaj15.11.2008, 22:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

peki resme tıklayıpta değilde otomatik olarak mesela ben ayarlayacağım 10 saniye içinde nasıl yönlendirebilirim?
______________

Mesaj15.11.2008, 22:24 (UTC)    
Mesaj konusu:

resme köprüyü eklemezsiniz
giriş butonunu kaldırıp yönlendirme kodunu ekleyebilirsiniz


Alıntı:
<meta http-equiv="refresh" content="zamanıyaz;URL=http://site ismi">


iyi çalışmalar Wink
______________
DERS EĞLENCE VE BİLGİNİN DEĞİŞMEZ ADRESİ
Mesaj15.11.2008, 22:30 (UTC)    
Mesaj konusu:

rüca etsem şu resim koyma html kodunuda alabilirmiyim?
______________

Mesaj15.11.2008, 22:33 (UTC)    
Mesaj konusu:

sitenize giriş
sayfaları değiştir
yeni sayfa ekle
resim ekle
resmin url adresini yazın
kaynak butonuna basıp kodu alın

iyi çalışmalar Wink

______________
DERS EĞLENCE VE BİLGİNİN DEĞİŞMEZ ADRESİ
Mesaj15.11.2008, 22:34 (UTC)    
Mesaj konusu:

Birde Süreli Buton Var


Kod:
<form name="myform">

<input name="submitbtn" type="button" value="Kayıt et">

</form>


<script type="text/javascript">

<!--

var secs = Geri Sayılacak Süre;

var wait = secs * 1000;

document.myform.submitbtn.disabled=true;



for(i=1;i<=secs;i++) {

window.setTimeout("update(" + i + ")", i * 1000);

}



window.setTimeout("timer()", wait);



function update(num) {

if(num == (wait/1000)) {

document.myform.submitbtn.value = "Kayıt ET";

}

else {

printnr = (wait/1000)-num;

document.myform.submitbtn.value = "Lütfen (" + printnr + ") saniye bekleyin !";

}

}



function timer() {

document.myform.submitbtn.disabled=false;

}

//-->

</script>

______________
Mesaj15.11.2008, 22:37 (UTC)    
Mesaj konusu:

hepinize ço teşekkür ederim:)
______________

Mesaj15.11.2008, 22:41 (UTC)    
Mesaj konusu:

rica ederiz

iyi çalışmalar Wink

______________
DERS EĞLENCE VE BİLGİNİN DEĞİŞMEZ ADRESİ
Mesaj16.11.2008, 12:59 (UTC)    
Mesaj konusu:

Saol8un arkadaşlar
Mesaj16.11.2008, 13:11 (UTC)    
Mesaj konusu:

graffitiogren yazmış:
Saol8un arkadaşlar
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu