Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj19.11.2008, 14:33 (UTC)    
Mesaj konusu: soru

ben şimdi arkadaşlarla müzik yaptık siteme ancak nasıl koyucağım ayrıca beste ve güfte bize ait
Mesaj19.11.2008, 14:34 (UTC)    
Mesaj konusu:

www.esnips.com gibi bir siteye upload edin sonra şarkıyı açtığınızda altta kod olacaktır. Onu sitenize yapıştırın
______________
Mesaj19.11.2008, 15:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

Teşekkürler.
______________
Mesaj19.11.2008, 17:00 (UTC)    
Mesaj konusu:

beki osite müziği nasıl cevireceğim anlatırmısınız
Mesaj19.11.2008, 17:01 (UTC)    
Mesaj konusu:

pay-kay yazmış:
beki osite müziği nasıl cevireceğim anlatırmısınız
Mesaj19.11.2008, 20:16 (UTC)    
Mesaj konusu:

resimleri göremiyorum sözlü anlatım alabilirmiyim
Mesaj19.11.2008, 20:21 (UTC)    
Mesaj konusu:

şarkınızı upload edip sitenize koyabilirsiniz
http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=57507
medya player kodu
Kod:
<object id="mediaPlayer"
width="480"
height="330"
classid="CLSID:22D6F312-B0F6-11D0-94AB-0080C74C7E95"
codebase="http://activex.microsoft.com/activex/controls/mplayer/en/nsmp2inf.cab#Version=5,1,52,701"
standby="Microsoft Windows Media Player bilesenleri yukleniyor.."
type="application/x-oleobject">
<param name="FileName" VALUE="ne izletmek istiyorsanız url'sini yazın">
<param name="ShowControls" value="1">
<param name="AutoStart" value="1">
<param name="ShowDisplay" value="False">
<param name="AutoRewind" value="0">
<param name="PlayCount" value="3">
<param name="ShowStatusBar" value="1">
<param name="ShowGotoBar" value="0">
<param name="AutoSize" value="0">
<param name="EnableContextMenu" value="false">
<param name="BorderStyle" VALUE="1">
<param name="DisplayForeColor" VALUE="0">
<param name="DisplayBackColor" VALUE="0">
<embed type="application/x-mplayer2"
pluginspage="http://www.microsoft.com/Windows/Downloads/Contents/Products/MediaPlayer/"
filename="dosya_adi.wmv"
src="dosya_adi.wmv"
name="mediaPlayer"
autostart=0
showcontrols=1
showdisplay=False
showgotobar=0
enablecontextmenu=false
showstatusbar=1
autosize="0"
width="320" height="300">
</embed>
</object>



iyi çalışmalar Wink
______________
DERS EĞLENCE VE BİLGİNİN DEĞİŞMEZ ADRESİ
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu