Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj20.11.2008, 16:02 (UTC)    
Mesaj konusu: İstanbul'a Pazar günü kar yağacak !

İstanbul'a Pazar günü kar yağacak !

Yarın yurdun batısından giriş yapacak soğuk ve yağışlı hava, cumartesi gecesi kar ve karla karışık yağmura dönüşecek. Sıcaklık 10 derece düşecek.

Yarın yurdun batısından giriş yapacak yağışlı hava ve fırtına, cumartesi gecesi Trakya, Bursa, Zonguldak, Çanakkale, Balıkesir ve Bolu’da kar ve karla karışık yağmura dönüşecek. Hava sıcaklığı 10 derece düşecek, İstanbul 4 dereceyi görecek.

Yurdun büyük bölümünde fırtına ve kuvvetli yağış bekleniyor.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, yarın öğle saatlerinden itibaren yurdun batı kesimlerinin Balkanlar ve Orta Akdeniz üzerinden gelen yeni bir yağışlı havanın etkisine girmesi bekleniyor.

Yarın, kıyı Ege ve Batı Akdeniz'de başlayacak sağanak yağışlar, yarın gece ve Cumartesi günü Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Güneydoğu Anadolu, Doğu Anadolu'nun güneyi ile Bolu, Zonguldak ve Düzce çevrelerinde devam edecek.

Yağışlar Cumartesi günü, Marmara'nın batısı, Ege, Akdeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun doğu kesimlerinde kuvvetli olmak üzere genellikle yağmur ve sağanak, gece Trakya'da karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak.

Rüzgar, yarın akşam saatleri ve Cumartesi günü, Marmara, Ege ve Batı Akdeniz'de güneybatı yönlerden saatte 80-90 kilometre hızla kısa süreli fırtına şeklinde esecek.

PAZAR GÜNÜ SICAKLIK HIZLA DÜŞECEK

Pazar günü ise Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz, Güneydoğu Anadolu ile Doğu Anadolu'nun güneyinde etkili olacak yağışlar, Marmara'nın güney ve doğusu, Batı Karadeniz'in iç kesimleri ile sabah ilk saatlerde Trakya'da karla karışık yağmur ve kar şeklinde düşecek.

Rüzgar, Güney Ege, Akdeniz ve İç Anadolu'da güneybatı yönlerden, Marmara'nın kuzeyi ile Batı Karadeniz'de kuzeybatı yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde esecek.

Hafta sonu güney ve batı bölgelerinde beklenen kuvvetli yağış, lodos ve karayel fırtınası ile Trakya, Marmara'nın güney ve doğusu ile Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde beklenen kar yağışlarının oluşturacağı soba zehirlenmeleri, sel, su baskını ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuz şartlara karşı ilgililer ve vatandaşlar uyarıldı.
______________
BİR BEDAVA-SİTEM KLASİĞİ... MİSTANBUL.TR.GGindirim kodu - discount code
Mesaj20.11.2008, 16:04 (UTC)    
Mesaj konusu:

İyi Olur Valla Ne Zamandır Karda Kaymıyordum.Paylaşım Güzell
Mesaj20.11.2008, 16:05 (UTC)    
Mesaj konusu:

darısı ankara'nın başına Laughing
______________
<center>


Mesaj20.11.2008, 16:05 (UTC)    
Mesaj konusu:

eger kar yagarsa ben sokakdan eve gelmem Razz
______________
Geliyoruz sessiz ve derinden!...
Mesaj20.11.2008, 20:20 (UTC)    
Mesaj konusu:

htlmkodes yazmış:
eger kar yagarsa ben sokakdan eve gelmem Razz
Mesaj20.11.2008, 20:26 (UTC)    
Mesaj konusu:

B-s ye giremem O smn Bide Karı Çok severim Razz
______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu