Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj21.11.2008, 08:38 (UTC)    
Mesaj konusu: Başlık Çubuğunda Hareket Eden Yazı????

SLm ArkadaşLar

Ben Bİr Kod İstiyorum Bu kod

Başlık Çubuğunda Hareket eden Yazı

Bulamadım Bilen Vrsa Lütfen Cevap Yazsın
Mesaj21.11.2008, 10:38 (UTC)    
Mesaj konusu:

JavaScript bölümüne bakarsan kesin bulursun Wink

ei eglenceler
______________
Mesaj21.11.2008, 10:54 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: Başlık Çubuğunda Hareket Eden Yazı????

extrafutbolum yazmış:
SLm ArkadaşLar

Ben Bİr Kod İstiyorum Bu kod

Başlık Çubuğunda Hareket eden Yazı

Bulamadım Bilen Vrsa Lütfen Cevap Yazsın

kodu kendinize göre değiştirin ve tasarimin üzerindeki yazi kismina ekleyin Wink

Kod:

<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">
// Courtesy of enigma1xx.piczo - http://enigma1xx.piczo.com/
var message = new Array();
message[0] = "YAZINIZI BURAYA YAZIN"
var reps = 2;
var speed = 100;
var p = message.length;
var T = "";
var C = 0;
var mC = 0;
var s = 0;
var sT = null;
if (reps < 1) reps = 1;
function doIt() {
T = message[mC];
A();
}
function A() {
s++;
if (s > <img src="http://smilies.webme.com/smiles/cool.gif" border="0"> { s = 1;}
if (s == 1) { document.title = '.¸.·´¯`·.¸.·´¯`·.¸.·´¯`· '+T+' ¸.·´¯`·.¸.·´¯`·.¸.·´¯`·.'; }
if (s == 2) { document.title = '·.¸.·´¯`·.¸.·´¯`·.¸.·´¯` '+T+' .·´¯`·.¸.·´¯`·.¸.·´¯`·.¸'; }
if (s == 3) { document.title = '`·.¸.·´¯`·.¸.·´¯`·.¸.·´¯ '+T+' ·´¯`·.¸.·´¯`·.¸.·´¯`·.¸.'; }
if (s == 4) { document.title = '¯`·.¸.·´¯`·.¸.·´¯`·.¸.·´ '+T+' ´¯`·.¸.·´¯`·.¸.·´¯`·.¸.·'; }
if (s == 5) { document.title = '´¯`·.¸.·´¯`·.¸.·´¯`·.¸.· '+T+' ¯`·.¸.·´¯`·.¸.·´¯`·.¸.·´'; }
if (s == 6) { document.title = '·´¯`·.¸.·´¯`·.¸.·´¯`·.¸. '+T+' `·.¸.·´¯`·.¸.·´¯`·.¸.·´¯'; }
if (s == 7) { document.title = '.·´¯`·.¸.·´¯`·.¸.·´¯`·.¸ '+T+' ·.¸.·´¯`·.¸.·´¯`·.¸.·´¯`'; }
if (s == <img src="http://smilies.webme.com/smiles/cool.gif" border="0"> { document.title = '¸.·´¯`·.¸.·´¯`·.¸.·´¯`·. '+T+' .¸.·´¯`·.¸.·´¯`·.¸.·´¯`·'; }if (C < (8 * reps)) {
sT = setTimeout("A()", speed);
C++;
}
else {
C = 0;
s = 0;
mC++;
if(mC > p - 1) mC = 0;
sT = null;
doIt();
   }
}
doIt();
</script><font face="arial, helvetica" size="-2">
Mesaj21.11.2008, 18:37 (UTC)    
Mesaj konusu:

eyw Emeginiz İçn Tşk. ArkLar....
Mesaj22.11.2008, 06:58 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod Çalışmıyor..
______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu