Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj23.11.2008, 12:16 (UTC)    
Mesaj konusu: Media Player

Arkadaşlar media player kodu arıyorum biliyorsanız söylerseniz sevinirim...
Verdiğiniz kodda şarkı kodu nereye yapıştırılıyo söylerseniz sevinirim...

İyi Tasarımlar
Mesaj23.11.2008, 12:26 (UTC)    
Mesaj konusu:

sabit başlığı inceleyiniz

Mesaj23.11.2008, 12:28 (UTC)    
Mesaj konusu:

Buyrun

Kod:
<p><embed name="poqbum-dot-com" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" src="http://player.myspace-player.com/swf/4ehcjhdk4d568gwhlbcchc96d2c7443a/mp3player_gskin.swf" width="300" height="390" scale="ShowAll" loop="loop" menu="false" wmode="transparent" quality="high" type="application/x-shockwave-flash"></embed><br />
istediginiz mp3 e basin ve yuklenmesini bekleyin.<br />
<br />
<embed name="poqbum-dot-com" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" src="http://player.myspace-player.com/swf/5i4326fci5l75k298c3d16827dcbhihd/mp3playerReaper.swf" width="300" height="510" scale="ShowAll" loop="loop" menu="false" wmode="transparent" quality="high" type="application/x-shockwave-flash"></embed></p>


Bu İki Tanedir Büyük ihtimalle.. Wink
______________
Mesaj23.11.2008, 13:46 (UTC)    
Mesaj konusu:

buyrun
Alıntı:
<object id="mediaPlayer"
width="480"
height="330"
classid="CLSID:22D6F312-B0F6-11D0-94AB-0080C74C7E95"
codebase="http://activex.microsoft.com/activex/controls/mplayer/en/nsmp2inf.cab#Version=5,1,52,701"
standby="Microsoft Windows Media Player bilesenleri yukleniyor.."
type="application/x-oleobject">
<param name="FileName" VALUE="ne izletmek istiyorsanız url'sini yazın">
<param name="ShowControls" value="1">
<param name="AutoStart" value="1">
<param name="ShowDisplay" value="False">
<param name="AutoRewind" value="0">
<param name="PlayCount" value="3">
<param name="ShowStatusBar" value="1">
<param name="ShowGotoBar" value="0">
<param name="AutoSize" value="0">
<param name="EnableContextMenu" value="false">
<param name="BorderStyle" VALUE="1">
<param name="DisplayForeColor" VALUE="0">
<param name="DisplayBackColor" VALUE="0">
<embed type="application/x-mplayer2"
pluginspage="http://www.microsoft.com/Windows/Downloads/Contents/Products/MediaPlayer/"
filename="dosya_adi.wmv"
src="dosya_adi.wmv"
name="mediaPlayer"
autostart=0
showcontrols=1
showdisplay=False
showgotobar=0
enablecontextmenu=false
showstatusbar=1
autosize="0"
width="320" height="300">
</embed>
</object>


kırmızı ile gösterdiğim yere şarkı urlsini ekleyin

iyi çalışmalar Wink
______________
DERS EĞLENCE VE BİLGİNİN DEĞİŞMEZ ADRESİ
Mesaj23.11.2008, 16:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

saraybahçesi teşekkürler fakat eğer olursa bunların ekransızları vardı öyle birşey olursa çok güzel olur
Mesaj23.11.2008, 16:07 (UTC)    
Mesaj konusu:

gereken cevap verilmiştir
bu başlık altından devam edin
http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=67028

iyi çalışmalar :wink
:
______________
DERS EĞLENCE VE BİLGİNİN DEĞİŞMEZ ADRESİ
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu