Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj23.11.2008, 13:01 (UTC)    
Mesaj konusu: Media Player

Arkadaşlar media player kodu arıyorum biliyorsanız söylerseniz sevinirim...
Verdiğiniz kodda şarkı kodu nereye yapıştırılıyo söylerseniz sevinirim...

İyi Tasarımlar
Mesaj23.11.2008, 15:25 (UTC)    
Mesaj konusu:

2 tane başlık açmayın
Alıntı:
<object id="mediaPlayer"
width="480"
height="330"
classid="CLSID:22D6F312-B0F6-11D0-94AB-0080C74C7E95"
codebase="http://activex.microsoft.com/activex/controls/mplayer/en/nsmp2inf.cab#Version=5,1,52,701"
standby="Microsoft Windows Media Player bilesenleri yukleniyor.."
type="application/x-oleobject">
<param name="FileName" VALUE="ne izletmek istiyorsanız url'sini yazın">
<param name="ShowControls" value="1">
<param name="AutoStart" value="1">
<param name="ShowDisplay" value="False">
<param name="AutoRewind" value="0">
<param name="PlayCount" value="3">
<param name="ShowStatusBar" value="1">
<param name="ShowGotoBar" value="0">
<param name="AutoSize" value="0">
<param name="EnableContextMenu" value="false">
<param name="BorderStyle" VALUE="1">
<param name="DisplayForeColor" VALUE="0">
<param name="DisplayBackColor" VALUE="0">
<embed type="application/x-mplayer2"
pluginspage="http://www.microsoft.com/Windows/Downloads/Contents/Products/MediaPlayer/"
filename="dosya_adi.wmv"
src="dosya_adi.wmv"
name="mediaPlayer"
autostart=0
showcontrols=1
showdisplay=False
showgotobar=0
enablecontextmenu=false
showstatusbar=1
autosize="0"
width="320" height="300">
</embed>
</object>



iyi çalışmalar Wink
______________
DERS EĞLENCE VE BİLGİNİN DEĞİŞMEZ ADRESİ
Mesaj23.11.2008, 15:59 (UTC)    
Mesaj konusu:

Mesaj23.11.2008, 16:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

bsdestek yazmış:
sagol bende kullanicam muzik icin
Mesaj23.11.2008, 16:03 (UTC)    
Mesaj konusu:

saraybahçesi teşekkürler fakat eğer olursa bunların ekransızları vardı öyle birşey olursa çok güzel olur
Mesaj23.11.2008, 16:06 (UTC)    
Mesaj konusu:

rica ederim
buyun gizli medya player

Alıntı:
<object id="WindowsMediaPlayer1" style="WIDTH: 108px; HEIGHT: 1px" height="1" width="108" classid="clsid:6BF52A52-394A-11D3-B153-00C04F79FAA6">
<param value="MP3 URLSİ BURAYA" name="URL" />
<param value="1" name="rate" />
<param value="0" name="balance" />
<param value="14.37061" name="currentPosition" />
<param value="" name="defaultFrame" />
<param value="1" name="playCount" />
<param value="-1" name="autoStart" />
<param value="0" name="currentMarker" />
<param value="-1" name="invokeURLs" />
<param value="" name="baseURL" />
<param value="50" name="volume" />
<param value="0" name="mute" />
<param value="invisible" name="uiMode" />
<param value="0" name="stretchToFit" />
<param value="0" name="windowlessVideo" />
<param value="-1" name="enabled" />
<param value="-1" name="enableContextMenu" />
<param value="0" name="fullScreen" />
<param value="" name="SAMIStyle" />
<param value="" name="SAMILang" />
<param value="" name="SAMIFilename" />
<param value="" name="captioningID" />
<param value="0" name="enableErrorDialogs" />
<param value="2858" name="_cx" />
<param value="26" name="_cy" /></object>


iyi çalışmalar Wink

______________
DERS EĞLENCE VE BİLGİNİN DEĞİŞMEZ ADRESİ
Mesaj26.11.2008, 20:22 (UTC)    
Mesaj konusu:

merhaba ilk player kodunu siteme ekledim bişey çıkmadı..notepad de denedim upload ettim muziğin url sini yazıyorum media bağlnıyor diyor hazır diyo tıklıyorm çalmıyor?
______________
www.emekhuzurevi.com-huzurevi
Mesaj27.11.2008, 13:22 (UTC)    
Mesaj konusu:

url kodunun doğru olduğundan emin olun başka urller deneyin

iyi çalışmalar Wink

______________
DERS EĞLENCE VE BİLGİNİN DEĞİŞMEZ ADRESİ
Mesaj27.11.2008, 21:50 (UTC)    
Mesaj konusu:

saraybahcesi yazmış:
url kodunun doğru olduğundan emin olun başka urller deneyin

iyi çalışmalar Wink



teşekkürler arkadaşım oldu istediğim gibi:)
______________
www.emekhuzurevi.com-huzurevi
Mesaj01.12.2008, 09:36 (UTC)    
Mesaj konusu: ARKADASLAR MEDYA PLAYER KODUUNU NEREYE YAPIYORUZ

daha bu ıste acamıyım yardım pls:S
Mesaj01.12.2008, 13:49 (UTC)    
Mesaj konusu:

emekhuzurevi yazmış:
saraybahcesi yazmış:
url kodunun doğru olduğundan emin olun başka urller deneyin

iyi çalışmalar Wink



teşekkürler arkadaşım oldu istediğim gibi:)

rica ederim

iyi çalışmalar Wink

______________
DERS EĞLENCE VE BİLGİNİN DEĞİŞMEZ ADRESİ
Mesaj01.12.2008, 13:51 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: ARKADASLAR MEDYA PLAYER KODUUNU NEREYE YAPIYORUZ

5gobel-clan yazmış:
daha bu ıste acamıyım yardım pls:S

istediğiniz bir şarkının url kodunu almak için inceleyin
http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=57507
yukarda verdiğim kodda yeri koyun
sonra medya player kodunu istediğiniz bir yere yapıştırabilirsiniz

iyi çalışmalar Wink

______________
DERS EĞLENCE VE BİLGİNİN DEĞİŞMEZ ADRESİ
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu