Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj23.11.2008, 18:23 (UTC)    
Mesaj konusu: Yapraklı Kod

arkadaşlar bazı sitelerin sağ üst köşesinde bi yaprak var oraya fareyi getirince bi yazı çıkıyo onunu kodu varmı?
Mesaj23.11.2008, 19:21 (UTC)    
Mesaj konusu:

Forumda arama yap bulursun Bu sitede var o kod
Mesaj24.11.2008, 12:12 (UTC)    
Mesaj konusu:

buyrun
Kod:
<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">
<!--
Code0 = "%3Cscript%20language%3D%22JavaScript%22%3E%0D%0A%3C%21--%0D%0Avar%20PagePeelBasicData_Paper%20%3D%20new%20Array%28%29%3B%0D%0Avar%20PagePeelBasicData_Ad%20%3D%20new%20Array%28%29%3B%0D%0A%0D%0APagePeelBasicData_Paper%5B%27width%27%5D%20%3D%20540%3B%0D%0APagePeelBasicData_Paper%5B%27height%27%5D%20%3D540%3B%0D%0A%0D%0APagePeelBasicData_Paper%5B%27swingspeed%27%5D%20%3D%205%3B%0D%0A%0D%0APagePeelBasicData_Paper%5B%27minimized_percent%27%5D%20%3D%2020%3B%0D%0APagePeelBasicData_Paper%5B%27minimized_amplitude%27%5D%20%3D%201%3B%0D%0A%0D%0APagePeelBasicData_Ad%5B%27width%27%5D%20%3D450%3B%0D%0APagePeelBasicData_Ad%5B%27height%27%5D%20%3D%20450%3B%0D%0A%0D%0APagePeelBasicData_Ad%5B%27img%27%5D%20%20%20%20%20%3D%20%22RESİM URL ADRESİNİ BURAYA EKLE%22%3B%0D%0APagePeelBasicData_Ad%5B%27dest%27%5D%20%20%20%20%20%3D%20%22 LİNK ADRESİNİ BURAYA YAZ %22%3B%0D%0APagePeelBasicData_Ad%5B%27target%27%5D%20%20%20%20%20%3D%20%27_blank%27%3B%0D%0A%0D%0Adocument.write%28%27%3Cscript%20src%3D%22http%3A//static.de.euserv.adaos-ads.net/richmedia/pagepeel/pagepeel.js%22%20language%3D%22Javascript%22%3E%3C/script%3E%27%29%3B%0D%0A--%3E%0D%0A%3C/script%3E%0D%0A";
document.write(unescape(Code0));
//-->
</SCRIPT>


iyi çalışmalar Wink
______________
DERS EĞLENCE VE BİLGİNİN DEĞİŞMEZ ADRESİ
Mesaj24.11.2008, 14:07 (UTC)    
Mesaj konusu:

fakat o birazcık büyük duruyordu galiba
Mesaj24.11.2008, 14:44 (UTC)    
Mesaj konusu:

wWw.BetuL-Fm.Com Adresindeki Gibi İstemiyormusun?
______________
BirLikte Büyümek İsteyen Herkesi http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=104644 Adresine BekLiyorum Wink
Mesaj24.11.2008, 14:47 (UTC)    
Mesaj konusu:

kod standarttır

iyi çalışmalar Wink

______________
DERS EĞLENCE VE BİLGİNİN DEĞİŞMEZ ADRESİ
Mesaj24.11.2008, 19:20 (UTC)    
Mesaj konusu:

evet, o sadece css için mi
Mesaj24.11.2008, 22:34 (UTC)    
Mesaj konusu:

aztecskings yazmış:
evet, o sadece css için mi


Haır her tasarımda kullanılabilir.Ayrıca tasarımın üzerine koyarsan tüm sayfalarda, ana sayfaya koyarsan sadece ana sayfada yaprak çıkar.
Mesaj25.11.2008, 17:10 (UTC)    
Mesaj konusu:

html-kodlar yazmış:
wWw.BetuL-Fm.Com Adresindeki Gibi İstemiyormusun?


evt aynen öyle istiyorum varsa kodunu koyarmısın?
Mesaj25.11.2008, 17:15 (UTC)    
Mesaj konusu:

arkadaşım yukarda verdiğim kodu kullanabilirsiniz resmi ve linki siz koycaksınız

iyi çalışmalar Wink

______________
DERS EĞLENCE VE BİLGİNİN DEĞİŞMEZ ADRESİ
Mesaj25.11.2008, 17:37 (UTC)    
Mesaj konusu:

saraybahcesi.tr.gg PayLaşımından ALınmıştır..
Alıntı:

<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">
<!--
Code0 = "%3Cscript%20language%3D%22JavaScript%22%3E%0D%0A%3C%21--%0D%0Avar%20PagePeelBasicData_Paper%20%3D%20new%20Array%28%29%3B%0D%0Avar%20PagePeelBasicData_Ad%20%3D%20new%20Array%28%29%3B%0D%0A%0D%0APagePeelBasicData_Paper%5B%27width%27%5D%20%3D%20540%3B%0D%0APagePeelBasicData_Paper%5B%27height%27%5D%20%3D540%3B%0D%0A%0D%0APagePeelBasicData_Paper%5B%27swingspeed%27%5D%20%3D%205%3B%0D%0A%0D%0APagePeelBasicData_Paper%5B%27minimized_percent%27%5D%20%3D%2020%3B%0D%0APagePeelBasicData_Paper%5B%27minimized_amplitude%27%5D%20%3D%201%3B%0D%0A%0D%0APagePeelBasicData_Ad%5B%27width%27%5D%20%3D450%3B%0D%0APagePeelBasicData_Ad%5B%27height%27%5D%20%3D%20450%3B%0D%0A%0D%0APagePeelBasicData_Ad%5B%27img%27%5D%20%20%20%20%20%3D%20%22RESİM URL ADRESİNİ BURAYA EKLE%22%3B%0D%0APagePeelBasicData_Ad%5B%27dest%27%5D%20%20%20%20%20%3D%20%22 LİNK ADRESİNİ BURAYA YAZ %22%3B%0D%0APagePeelBasicData_Ad%5B%27target%27%5D%20%20%20%20%20%3D%20%27_blank%27%3B%0D%0A%0D%0Adocument.write%28%27%3Cscript%20src%3D%22http%3A//static.de.euserv.adaos-ads.net/richmedia/pagepeel/pagepeel.js%22%20language%3D%22Javascript%22%3E%3C/script%3E%27%29%3B%0D%0A--%3E%0D%0A%3C/script%3E%0D%0A";
document.write(unescape(Code0));
//-->
</SCRIPT>


Kırmızı KısımLArı Kendine Göre AyarLa..
______________
BirLikte Büyümek İsteyen Herkesi http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=104644 Adresine BekLiyorum Wink
Mesaj25.11.2008, 18:00 (UTC)    
Mesaj konusu:

her ikinizede teşekkür ederim yardımlarınız için
Mesaj25.11.2008, 18:15 (UTC)    
Mesaj konusu:

Sanırım buda firefoxta gözükmüyor
Mesaj26.11.2008, 06:47 (UTC)    
Mesaj konusu:

aztecskings yazmış:
Sanırım buda firefoxta gözükmüyor


Firefox Tarayıcısındada Görünür.. Yukarda Verdiğim wWw.BetuL-Fm.Com Adresine Firefoxdanda Girip BakabiLirsin..
Mesaj26.11.2008, 13:51 (UTC)    
Mesaj konusu:

resmin boyutu ne olcak?
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu