Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj26.11.2008, 19:40 (UTC)    
Mesaj konusu: 3g İhalesine Bir dev Daha Boy Gösterecek/Peki Bu Dev Kim?

Vodafone Türkiye Kurumsal İletişim ve Regülasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Alp Sevindik, 28 Kasım Cuma yapılacak 3G ihalesine katılacak olmaktan büyük heyecan duyduklarını belirterek “Vodafone Türkiye olarak 3G ihalesine katılacağız” dedi.

Vodafone olarak dünyada 33 milyon 3G cihaz kullanıcısıyla 3G konusunda en fazla tecrübe ve bilgi birikimine sahip operatör olduklarını kaydeden Sevindik, “Faaliyete başladığımız 2006 yılından bu yana 3G teknolojisini Türkiye’ye de sunmak için yoğun yatırım yapıyoruz. 2009 ortasından itibaren 3G teknolojisinde edindiğimiz global tecrübeyi Türkiye’ye yansıtacak, abonelerimize Vodafone’lu olmanın ayrıcalığını yaşatacağız” diye konuştu.

3G’nin internete kolay ve hızlı erişim, görüntülü konuşma, hızlı film, müzik indirme gibi pek çok yeni hizmet anlamına geldiğini ve data hızının 14,4 megabit/saniyeye çıkacağını ifade eden Alp Sevindik, “Bu, 109 kat daha fazla hız anlamına geliyor. Örneğin bugün bir film DIVX formatında EDGE ile 4 saatte indirilebiliyorken, 3G ile aynı film 2,2 dakikada indirilebilecek” dedi.

3G ihalesi, Cuma günü saat 10.00’da tekliflerin açılmasının ardından açık artırma usulü ile gerçekleştirilecek. İhaleye katılan operatörler, kapalı zarfla 4 lisans için ayrı ayrı teklif verecek. Sırasıyla verilen teklifler açılacak ve en yüksek teklif üzerinden açık artırma yapılacak.
______________
Sanal-reklam.tr.gg Hakkında Akıllara Takılan Tüm Soruların Yanıtları www.sanal-reklam.tr.gg'de Mevcuttur.İncelemenizi Tavsiye Ediyoruz. Wink
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu