Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj28.11.2008, 08:09 (UTC)    
Mesaj konusu: müzikle ilgili benim sorunum var

Arkadaşlar URL adresini buldum ama yanına sanırım başka kodlarda gelicekmiş.arkaplan müziğine koydum url adresini ama ne zaman bir sayfa açsak müzik baştan başlıyor sitemde o yüzden tasarım ayarlarına koymayı karar verdim ama yanına başka kodlarda gelicekmiş.O kodlar hangisi nolur yardım edin.
Mesaj28.11.2008, 08:15 (UTC)    
Mesaj konusu:

Buyrun ,

Kod:
<script language="JavaScript" type="text/javascript">
if (navigator.appName == "Microsoft Internet Explorer") {
document.write('<bgsound src="URL BURAYA" LOOP="true">');
}
else {
document.write('<embed type="application/x-mplayer2" pluginspage="http://www.microsoft.com/Windows/MediaPlayer/" Name="MediaPlayer" src="background.mid" AutoStart="true" ShowStatusBar="0" ShowControls="0" ShowDisplay="0" volume="1" HEIGHT="1" WIDTH="1" loop="true"><br>');
}
// End -->
</script>


URL BURAYA kısmına müzik url sini girin
______________
Mesaj28.11.2008, 09:01 (UTC)    
Mesaj konusu:

aynen dediğiniz gibi yaptım müziği urlsini oraya yapıştırıp tasarım altındaki yazıya kaydettim ama siteme girince şöyle bir şey diyor(Can not DirectShow Player) böyle diyor benim bilgisayarımda program eksikliğimi var anlamadım.Halbise sitenin arkaplan müziğine bu url adresini ekleyince çalıştırdı ama her bir sayfaya girince müzik yeniden başladığı için bunu istedim.Sana çok teşşekür ederim ama yinede müzik çalmıyor nereye kopyalamam gerekiyordu.Benim amacım sitemde sayfa değiştirsek bile müziğin devam etmesi ve her sayfadada farklı müzik istemiyorum.Yardımların için teşşekür ederim bu arada...
Mesaj28.11.2008, 09:23 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod:
<bgsound src="URL BURAYA" LOOP="-1" VOLUME="-500">


Bide bunu deneyin
______________
Mesaj28.11.2008, 17:23 (UTC)    
Mesaj konusu:

oluyor olmasına ama ne zaman başka bir sayfa açsam şarkı yeniden çalıyor.ve böyle böyle devam ediyor.Napmalıyım biliyor musun ve yinede yardımların için teşşekür ederim.bunun bir yolu yok mu acaba Very Happy Sad
Mesaj28.11.2008, 18:08 (UTC)    
Mesaj konusu:

oguzhanyelgen yazmış:
oluyor olmasına ama ne zaman başka bir sayfa açsam şarkı yeniden çalıyor.ve böyle böyle devam ediyor.Napmalıyım biliyor musun ve yinede yardımların için teşşekür ederim.bunun bir yolu yok mu acaba Very Happy Sad


Üzgünüm ama bu söylediğin imkansız. Sad
______________
Mesaj29.11.2008, 09:34 (UTC)    
Mesaj konusu:

Yaa bunu bilmiyordum neyse artık o kdara önemli değil ben sadece başka bir sayfa açınca müziğin yeniden başlamasına sinir oldum o kadar her sayfaya farklı müzik koyabilebilir mizyiz?koyabilirsek hangi kodu kullanmam gerekiyor.BUARADA YARDIMLARIN İÇİN ÇOK TEŞŞEKÜR EDERİM Wink
Mesaj29.11.2008, 09:48 (UTC)    
Mesaj konusu:

Mesaj29.11.2008, 10:33 (UTC)    
Mesaj konusu:

Çok teşşekkür ederim sağolun Crying or Very sad
______________
Evıl Ryu
Mesaj29.11.2008, 10:36 (UTC)    
Mesaj konusu:

teşşeküürler allah razı olsun senden Smile
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu