Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj28.11.2008, 08:37 (UTC)    
Mesaj konusu: flashın içine html dosya gömmek mümkünmü?

merhaba acaba yaptığım bir flash html dosyası kodlayabilrmiyim
______________
aşk bitti....
www.arabeskdamar.tr.gg
Mesaj28.11.2008, 09:31 (UTC)    
Mesaj konusu:

Amacınız ne ?
______________
Mesaj28.11.2008, 09:34 (UTC)    
Mesaj konusu:

yani elimde bir flash var ben onun içine html ekleyip sayfamı orada yayınlamak istiyorum bu mümkün mü?
______________
aşk bitti....
www.arabeskdamar.tr.gg
Mesaj28.11.2008, 09:52 (UTC)    
Mesaj konusu:

Elinizdeki dosya fla uzantılıysa içinde oynama yapabilirsiniz. Bu dosyayı açabilmek için Macromedia flash programına sahip olmanız lazım.
Elinizdeki dosya swf uzantılı ise zaten müdahale edemezsiniz.
Ayrıca html çok geniş bir kavram html ekleyerek ne elde etmek istiyorsunuz anlayamadım. Eğer flash a farklı efektler veya özellikler kazandırmak istiyorsanız bunun için action script kullanmanız gerekir .

İyi eğlenceler
______________
Mesaj28.11.2008, 09:58 (UTC)    
Mesaj konusu:

yani diyorum html kodunu
ben nasıl koyabilrim flash dosyasının içine
______________
aşk bitti....
www.arabeskdamar.tr.gg
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu