Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj28.11.2008, 10:23 (UTC)    
Mesaj konusu: Yeni Haber Sitesi Yeni Lik Ler

Sitemizin Bir Haber Sitesini Yapmaya Karar Verdik Ve Gerçekleştirmiş Bulunmaktayız.. Üyelik Sistemi , Üyelik Giriş Sistemi , Üye Listesi Sistemi Artık Sitemizde Bulunmaktadır.. Şuanda Sitemize Toplam 3 Tane Veya 2 Tane Reklam Alınacaktır Reklam Tablosu Hazırlanmış Bulunmaktadır Sadece Reklam Tablosu DeiL Artık Köşe Yazarı Tablosu Bulunmaktadır... Gerekli Bilgiler Aşşagıda Verilmektedir..


Reklam Başvuru Ları İçin Gerekli Bilgiler

1: Ad:
2: Soyad:
3: Yaş:
4: Msn:
5: Reklam Kodu:
6: Siten'in Url Si:


Köşe Yazarı Başvuruları İçin Gerekli Bilgiler.

1:Ad:
2:Soyad:
3:Yaş:
4:Msn:
5 Sitenin Url'si:
6:Resim:
7:TeL:


Artık Haber Sitemizde Bunlar Bulunmaktadır Haber Sitemiz Bedava-Sitem'den Kurulmamıştır. Şuanda Sizin Gördügünüz Haber Sayfası Bir Forum Sitesinin Geliştirilmiş Hali Tabikide Haber İçin Tapı Buton'una Basarak Haber Sayfasına Giriş Yapabilirsiniz Forum Buton'una Tıklayınca Sizin Karşınıza 1 2 Konu Başlıgı Çıkar Hiç Ellenmemiş Olarak Ama En Kısa Zamanda Onlarda Tamam Lanacaktır.

Tabikide Bilgileri Doldurduğunuzda Buraya Bildirmeseniz İyi Olur Mesaj Bölümüne Atarsanız Biz Okuruz. [/color[b]]

[/b][color=yellow]Duyuru: Sizin Yolladıgınız Reklamlar Sadece 1 Ay Sürelidir 1 Ay Sonrasında Reklam Kaldırılacaktır Ve Yerine Köntür Karşılıgı Reklamlar Eklenecektir Tabikide Sadece Reklam DeiL Elimizden Geldiğince İsteklerinizi Gerçekleştirebiliriz Yardım'da Buluna Biliriz Herkeze Teşekkürler


Yazan: Alican-Yılmaz , Recep-Turan
Siteyi Hazırliyan:Alican-Yılmaz
Haber Sitesini Hazırliyan:Recep-Turan

______________


Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu