Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj29.11.2008, 08:26 (UTC)    
Mesaj konusu: kod yardım lütfen

arkadaşlar bu sağda çıkan reklam kodu
Kod:
<style type="text/css">
 

 

 

#topbar{
position:absolute;
border: 0px solid black;
padding: 0px;
background-color: yellow;
width: 100px;
visibility: hidden;
z-index: 0;
}</style><script type="text/javascript">
var persistclose=1 //set to 0 or 1. 1 means once the bar is manually closed, it will remain closed for browser session
var startX = 10 //set x offset of bar in pixels
var startY = 5 //set y offset of bar in pixels
var verticalpos="fromtop" //enter "fromtop" or "frombottom"

function iecompattest(){
return (document.compatMode && document.compatMode!="BackCompat")? document.documentElement : document.body
}

function get_cookie(Name) {
var search = Name + "="
var returnvalue = "";
if (document.cookie.length > 0) {
offset = document.cookie.indexOf(search)
if (offset != -1) {
offset += search.length
end = document.cookie.indexOf(";", offset);
if (end == -1) end = document.cookie.length;
returnvalue=unescape(document.cookie.substring(offset, end))
}
}
return returnvalue;
}

function closebar(){
if (persistclose)
document.getElementById("topbar").style.visibility="hidden"
}

function staticbar(){
barheight=document.getElementById("topbar").offsetHeight
var ns = (navigator.appName.indexOf("Netscape") != -1) || window.opera;
var d = document;
function ml(id){
var el=d.getElementById(id);
if (!persistclose || persistclose && get_cookie("remainclosed")=="")
el.style.visibility="visible"
if(d.layers)el.style=el;
el.sP=function(x,y){this.style.right=x+"px";this.style.top=y+"px";};
el.x = startX;
if (verticalpos=="fromtop")
el.y = startY;
else{
el.y = ns ? pageYOffset + innerHeight : iecompattest().scrollTop + iecompattest().clientHeight;
el.y -= startY;
}
return el;
}
window.stayTopright=function(){
if (verticalpos=="fromtop"){
var pY = ns ? pageYOffset : iecompattest().scrollTop;
ftlObj.y += (pY + startY - ftlObj.y)/8;
}
else{
var pY = ns ? pageYOffset + innerHeight - barheight: iecompattest().scrollTop + iecompattest().clientHeight - barheight;
ftlObj.y += (pY - startY - ftlObj.y)/8;
}
ftlObj.sP(ftlObj.x, ftlObj.y);
setTimeout("stayTopright()", 0);
}
ftlObj = ml("topbar");
stayTopright();
}

if (window.addEventListener)
window.addEventListener("load", staticbar, false)
else if (window.attachEvent)
window.attachEvent("onload", staticbar)
else if (document.getElementById)
window.onload=staticbar
</script>
<div id="topbar"><a onclick="closebar()" href="javascript:;"><strong>Kapat</strong></a><br />
Hosgeldiniz...</div>
<!-- finish -->


Ben bu koda

bu linkteki kodu eklemek istiyorum ama olmuyor nasıl yapabilirim?

http://http://www.haber3.com/images/banner/nike_pro_skyscraper_tr.gif
______________

Mesaj29.11.2008, 08:33 (UTC)    
Mesaj konusu:

Verdiğiniz lik kırık .

Eğer bu kod içerisine bir resim eklemek istiyorsanız kod içerisindeki
Hoşgeldiniz yazısını silip onun yerine

Kod:
 <img src ="RESİM URL"  border="0"></img>


Bu kodu yerleştirin . Resim url yazan yere resiminizin url sini girin

İyi eğlenceler Wink
______________
Mesaj29.11.2008, 08:35 (UTC)    
Mesaj konusu:

çok sağol
______________

Mesaj29.11.2008, 08:37 (UTC)    
Mesaj konusu:

hmm nasıl ya link kırık olamazki
______________

Mesaj29.11.2008, 08:39 (UTC)    
Mesaj konusu:

haa 2 http var sağol:)
______________

Mesaj29.11.2008, 08:43 (UTC)    
Mesaj konusu:

haberankara yazmış:
çok sağol


Rica ederim Wink
______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu