Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj29.11.2008, 19:34 (UTC)    
Mesaj konusu: HTML'e KODLARINI NEREYE YAZIYORUZ ?

HTML'e KODLARINI NEREYE YAZIYORUZ ?
Mesaj29.11.2008, 20:00 (UTC)    
Mesaj konusu:

yeni sayfa oluştur kaynak butonuna bas kodu yapıştır kaydet
işlem tamamdır
______________



Mesaj30.11.2008, 20:46 (UTC)    
Mesaj konusu: AL SANA FİLM HTLM KODU

Alıntı:
<style type="text/css"></style>
<table width="436" cellspacing="1" cellpadding="1" bordercolor="#000066" border="2" bgcolor="#999999" background="http://www.itusozluk.com/img.php/e809b347573b1dd4c991a9c26e9c8d3a29802/siyah" style="height: 239px;">
<tbody>
<tr>
<th height="233" width="210" scope="col"><font color="#00ff00"><a href="http://www.filmizlevizyon.com/default.asp?pg=page&id=64313&lid=1"><img height="280" width="210" border="0" alt="" src="http://content7.flixster.com/photo/10/93/27/10932705_ori.jpg" /></a></font></th>
<th width="211" scope="col" class="style1 style2">
<h4 align="left" class="style3"><font color="#ff0000"><em><tt><dfn><span style="text-decoration: underline;">FİLM ADI:BIG STAN</span></dfn></tt></em></font></h4>
<p align="left" class="style3"><font color="#ff0000"><em><span style="text-decoration: underline;"><dfn><tt>KATEGORİ:KOMEDİ</tt></dfn></span></em></font></p>
<p align="left" class="style3"><font color="#ff0000"><em><span style="text-decoration: underline;"><dfn><tt>TÜRÜ:KOMEDİ</tt></dfn></span></em></font></p>
<p align="left" class="style3"><font color="#ff0000"><em><span style="text-decoration: underline;"><dfn><tt>TELİF:YAHOO VİDEO </tt></dfn></span></em></font></p>
<p align="left" class="style3"><font color="#ff0000"><a href="http://www.filmizlevizyon.com/default.asp?pg=page&id=64313&lid=1"><img height="61" width="164" border="0" align="texttop" src="http://www.filmizlevizyon.com/images/izle.jpg" alt="izle" /></a></font></p>
<th height="233" width="210" scope="col"><font color="#00ff00"><a href="http://www.filmizlevizyon.com/default.asp?pg=page&id=65578&lid=1"><img height="280" width="210" border="0" alt="" src="http://img1.blogcu.com/images/f/i/l/filmburda/ver6rn3.jpg" /></a></font></th>
<th width="211" scope="col" class="style1 style2">
<h4 align="left" class="style3"><font color="#ff0000"><em><tt><dfn><span style="text-decoration: underline;">FİLM ADI:AMERİKAN PASTASI 6</span></dfn></tt></em></font></h4>
<p align="left" class="style3"><font color="#ff0000"><em><span style="text-decoration: underline;"><dfn><tt>KATEGORİ:KOMEDİ FİLMLER </tt></dfn></span></em></font></p>
<p align="left" class="style3"><font color="#ff0000"><em><span style="text-decoration: underline;"><dfn><tt>TÜRÜ:KOMEDİ</tt></dfn></span></em></font></p>
<p align="left" class="style3"><font color="#ff0000"><em><span style="text-decoration: underline;"><dfn><tt>TELİF:GOOGLE VİDEO </tt></dfn></span></em></font></p>
<p align="left" class="style3"><font color="#ff0000"><a href="http://www.filmizlevizyon.com/default.asp?pg=page&id=65578&lid=1"><img height="61" width="164" border="0" align="texttop" src="http://www.filmizlevizyon.com/images/izle.jpg" alt="izle" /></a></font></p>
</th> </tr>
Mesaj01.12.2008, 06:41 (UTC)    
Mesaj konusu: HTLM KODUNU YAZMA

Bana nereye yazcağını anlamadın gibi geldi...

"Ayarlar >> Profesyönel ayarlar >>
HTML editorü gösterilmesin mi (Şart: HTML biliyor olman lazım!) "

yerini işaretle bundan sonra herşey kod
______________
http://agmsoft.tr.gg
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu