Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj30.11.2008, 12:52 (UTC)    
Mesaj konusu: flasha içerik ekleme

flash siteme içerik nasıl ekliycem kod yazamıyorum nasıl yazcaz yardım pls...
______________
video müzik merkezi
Mesaj30.11.2008, 12:59 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba.

Sayfa editöründeki Flash ekle butonuna tıklayıp flash linkini url kısmına yapıştırıp boyut bilgilerini girin ve tamam deyin.

İyi eğlenceler.

______________
Ne insanların insanlığına inanabildim,
ne de hayvanların insanlar kadar hayvanlaştığına... (Sokrates Mert) Razz
Mesaj02.12.2008, 06:57 (UTC)    
Mesaj konusu:

siteye nasıl flash eklenecegini sormadım yanlıs anlasıldım galiba macro media flash 8 programına
Kod:
<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0" width="800" height="800" />
<param name="movie" value="http://www.resimkalesi.com/./data/media/25/flashmo_086_speaker_3.swf">
<param name="quality" value="high">
<param name="play" value="true">
<param name="scale" value="false">
<embed src="http
bu şekildek i bi kodu nasıl programa uyarlarım
______________
video müzik merkezi
Mesaj22.12.2008, 08:49 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: flasha içerik ekleme

<br /><br /><embed allowscriptaccess="never" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" src="http://poq-space.com/Files/clocks/clock38.swf" width="300" height="330" wmode="transparent" type="application/x-shockwave-flash" quality="high"></embed><br /><small><a href="http://www.poq-space.com">More Cool Stuff At POQbum</a>.com</small><br /><br />[/code]
Mesaj22.12.2008, 12:32 (UTC)    
Mesaj konusu:

Arkadaşım Kodlarını
Code Butonuna Bastıktan Sonra Yapıştır ...!

______________
Mesaj28.12.2008, 17:07 (UTC)    
Mesaj konusu:

bırakın code butonunu cevap bekliyoruz
______________
BİLGİ PAYLAŞTIKCA CIVIĞI ÇIKAR
Mesaj29.12.2008, 07:25 (UTC)    
Mesaj konusu:

hangi kodları eklemek istiyosunuz.
______________
Bilinmeyeni Bilen Adamın Flash Dünyasına Hoşgeldiniz....
Mesaj29.12.2008, 08:38 (UTC)    
Mesaj konusu:

Flash filmlerinin sahnesinde, html sayfalarda olduğu gibi "iframe" veya başka bir yöntem kullanarak sayfayı çerçeve içerisinde göstermek veya kontrol edebilmek mümkün değil yani flash dosyalarının içinde herhangi bir html tarayıcı bulunmuyor. Fakat flash'ın izin verdiği kadarıyla bazı özelliklerinden yararlanarak html içinden flash'a metin ve resim aktarmak, aktardığınız bu metinleri oluşturacağınız bir css dosyası veya action script text format sınıfları ile, html dosyasındaki belirlediğimiz taglarda font tipi, font boyutu, font rengi, url aktarımı, paragraf ve paragrafın görünümü sağ-sol kenar hizalama, html'deki arka plan görünümünü aktarmak gibi basit işlemleri yukarıdaki örnekte bazılarını gördüğünüz gibi tayin ederek biçimlendirmek ve flash film içerisine aktarmak bu kısıtlamalarla mümkün.

Flashı çok iyi bilen abilerden Alıntıdır

flash a html kodları sadece bu sekilde yerleştirilebiliyor.flashta ilerlemek istediginiz gibi baglantılar kurmak için xml php asp... gibi dilleri iyi bilmeniz gerekiyor arkadaşlar
kolay gelsin
______________
Bilinmeyeni Bilen Adamın Flash Dünyasına Hoşgeldiniz....
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu