Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj14.07.2007, 21:09 (UTC)    
Mesaj konusu: site içi arama motoru

merhaba;
siteme site içi arama motoru nasıl ekleyebilirim..
şimdiden kocaman bir teşekkürler..
Mesaj15.07.2007, 19:45 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: site içi arama motoru

KOD AŞAĞIDA SİTE İÇİ ARAMA MOTORU


Kod:
<HTML>
<HEAD>
<TITLE>z-arama-motoru(site-ici)-1</TITLE>
<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">
<!-- Original:  Dion (admin_tr_06( at )hotmail.com) -->
<!-- Web Site:  www.clup.6te.net -->

<!-- Begin
var item = new Array();

/* Here is where all the magic happens. 
    Just enter as many additional pages that
    that you want to search, then fill in the
    additional listings for each page.
*/

// "Page Name","path","Page Title","Many,Key,Words","Descriptive Comments"

c=0; item[c]=new Array("index.html","","DemoSite","index,main,start,home,front","Demonstration search engine data about an imagined but probable internet site.");
c++; item[c]=new Array("about.htm","","About Me","about,author,contact,email,who","Contact details and general information about the creator of the site and what the site is about.");
c++; item[c]=new Array("links.htm","","Links page","links,more,where,similar,friends","Links to my favourite sites which I find interesting. Other friends sites which have similar interests to my own.");
c++; item[c]=new Array("main.htm","main/","Main Page","content,main,focus","The main part of my site which contains what you have come to see. Lots of stuff like that and more great things. All in a sub directory.");
c++; item[c]=new Array("logo.jpg","main/images/","Link Logo","link,image,logo,graphic","The logo.jpg is just a small image which you can place on your site as a link to me. It''''s in a second level subdirectory.");

page="<html><head><title>Search Results</title></head><body bgcolor=''''white''''><center><table border=0 cellspacing=10 width=80%>";


function search(frm) {
win = window.open("","","scrollbars");
win.document.write(page);
txt = frm.srchval.value.split(" ");
fnd = new Array(); total=0;
for (i = 0; i < item.length; i++) {
fnd[i] = 0; order = new Array(0, 4, 2, 3);
for (j = 0; j < order.length; j++)
for (k = 0; k < txt.length; k++)
if (item[i][order[j]].toLowerCase().indexOf(txt[k]) > -1 && txt[k] != "")
fnd[i] += (j+1);
}
for (i = 0; i < fnd.length; i++) {
n = 0; w = -1;
for (j = 0;j < fnd.length; j++)
if (fnd[j] > n) { n = fnd[j]; w = j; };
if (w > -1) total += show(w, win, n);
fnd[w] = 0;
}
win.document.write("</table><br>Toplam Sonuç: "+total+"<br></body></html>");
win.document.close();
}
function show(which,wind,num) {
link = item[which][1] + item[which][0];
line = "<tr><td><a href=''''"+link+"''''>"+item[which][2]+"</a> Score: "+num+"<br>";
line += item[which][4] + "<br>"+link+"</td></tr>";
wind.document.write(line);
return 1;
}
//  End -->
</script>



</HEAD>
<BODY>

<center>

<form method=get action="javascript:void(0)" onsubmit="search(this); return false;">
<tr><td><input type=text name=srchval value="" size="20"><input type=submit value="Ara"></td></tr>
</form>

</center>

<p><font face="Tahoma" size="2">Örnek olarak index, about, links, focus, image
kelimelerini deneyebilirsiniz.</font></p>

</BODY>
</HTML>
Mesaj16.07.2007, 15:56 (UTC)    
Mesaj konusu:

Saol Vallahi Bende Böyle Bişi Arıyodum foruma Ekledim!
Mesaj16.07.2007, 16:47 (UTC)    
Mesaj konusu: pek anlamadım:(

kardeşler ben pek bi şei anlamadımSad nassıl anlatırsanıs sefinirim:)
anahtar kelimeleri, veya linkleri nereye eklios arama mototu kodunda, tabi ekleniosa o da:)
Mesaj23.07.2008, 13:23 (UTC)    
Mesaj konusu: bu kodu nereye yapıştıracam

bu kodu nereye yapıştıracam
______________
www.gecekoyan.tr.gg
Mesaj23.07.2008, 13:33 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: bu kodu nereye yapıştıracam

gecekoyan yazmış:
bu kodu nereye yapıştıracam


sitenizin neresinde durmasını istiyorsan oraya ekliceksiniz.
______________
Ne insanların insanlığına inanabildim,
ne de hayvanların insanlar kadar hayvanlaştığına... (Sokrates Mert) Razz
Mesaj23.07.2008, 15:26 (UTC)    
Mesaj konusu:

tamam da kopyala yapıştır mı yapcaz?anlamadım? Rolling Eyes
Mesaj23.07.2008, 15:26 (UTC)    
Mesaj konusu:

ultraslan-umt27 yazmış:
tamam da kopyala yapıştır mı yapcaz?anlamadım? Rolling Eyes

evet Razz
______________
İlim, kendini bilmektir.
Mesaj23.07.2008, 15:29 (UTC)    
Mesaj konusu:

ultraslan-umt27 yazmış:
tamam da kopyala yapıştır mı yapcaz?anlamadım? Rolling Eyes


evet kaynağa yapıştıracaksın Wink
Mesaj23.07.2008, 15:33 (UTC)    
Mesaj konusu:

ana sayfaya yapıştırdım ama olmadı
Mesaj23.07.2008, 15:34 (UTC)    
Mesaj konusu:

ultraslan-umt27 yazmış:
ana sayfaya yapıştırdım ama olmadı


önce kodu kendine göre uyarlamalısın
Mesaj23.07.2008, 15:35 (UTC)    
Mesaj konusu:

ultraslan-umt27 yazmış:
ana sayfaya yapıştırdım ama olmadı


Kaynak butonuna basın kodu yapıştırın ve kaydedin Wink
Mesaj23.07.2008, 15:35 (UTC)    
Mesaj konusu:

ultraslan-umt27 yazmış:
ana sayfaya yapıştırdım ama olmadı


şöyle yapınız

sitene giriş

sayfalarımı değiştir

anasayfa'ya tıklayınız sol üst köşede kaynak yazısına tıklayınız ve kodu yapıştırınız kaydet deyiniz hepsi bu Razz
______________
İlim, kendini bilmektir.
Mesaj11.08.2008, 11:57 (UTC)    
Mesaj konusu: www.DostCukuru.tr.gg

Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu