Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj08.12.2008, 21:05 (UTC)    
Mesaj konusu: mp3 gizleme

arkadaslar ben siteme mp3 ekleyecem siteme giriste müzik calmasini istiyorum ama mp3 calarin görünmesini istemiyorum onu nasil yapa bilirim kod varmi kod
______________


Mesaj08.12.2008, 21:07 (UTC)    
Mesaj konusu:

istediğiniz müziğin url adresini almak için sıkça sorulan sorular bölümünü inceleyin
görünmez medya player kodu ile yapabilirsiniz

Kod:
<object id="WindowsMediaPlayer1" style="WIDTH: 108px; HEIGHT: 1px" height="1" width="108" classid="clsid:6BF52A52-394A-11D3-B153-00C04F79FAA6">
<param value="MP3 URLSİ BURAYA" name="URL" />
<param value="1" name="rate" />
<param value="0" name="balance" />
<param value="14.37061" name="currentPosition" />
<param value="" name="defaultFrame" />
<param value="1" name="playCount" />
<param value="-1" name="autoStart" />
<param value="0" name="currentMarker" />
<param value="-1" name="invokeURLs" />
<param value="" name="baseURL" />
<param value="50" name="volume" />
<param value="0" name="mute" />
<param value="invisible" name="uiMode" />
<param value="0" name="stretchToFit" />
<param value="0" name="windowlessVideo" />
<param value="-1" name="enabled" />
<param value="-1" name="enableContextMenu" />
<param value="0" name="fullScreen" />
<param value="" name="SAMIStyle" />
<param value="" name="SAMILang" />
<param value="" name="SAMIFilename" />
<param value="" name="captioningID" />
<param value="0" name="enableErrorDialogs" />
<param value="2858" name="_cx" />
<param value="26" name="_cy" /></object>


iyi çalışmalar Wink
______________
DERS EĞLENCE VE BİLGİNİN DEĞİŞMEZ ADRESİ
Mesaj08.12.2008, 21:10 (UTC)    
Mesaj konusu:

saraybahcesi yazmış:
istediğiniz müziğin url adresini almak için sıkça sorulan sorular bölümünü inceleyin
görünmez medya player kodu ile yapabilirsiniz

Kod:
<object id="WindowsMediaPlayer1" style="WIDTH: 108px; HEIGHT: 1px" height="1" width="108" classid="clsid:6BF52A52-394A-11D3-B153-00C04F79FAA6">
<param value="MP3 URLSİ BURAYA" name="URL" />
<param value="1" name="rate" />
<param value="0" name="balance" />
<param value="14.37061" name="currentPosition" />
<param value="" name="defaultFrame" />
<param value="1" name="playCount" />
<param value="-1" name="autoStart" />
<param value="0" name="currentMarker" />
<param value="-1" name="invokeURLs" />
<param value="" name="baseURL" />
<param value="50" name="volume" />
<param value="0" name="mute" />
<param value="invisible" name="uiMode" />
<param value="0" name="stretchToFit" />
<param value="0" name="windowlessVideo" />
<param value="-1" name="enabled" />
<param value="-1" name="enableContextMenu" />
<param value="0" name="fullScreen" />
<param value="" name="SAMIStyle" />
<param value="" name="SAMILang" />
<param value="" name="SAMIFilename" />
<param value="" name="captioningID" />
<param value="0" name="enableErrorDialogs" />
<param value="2858" name="_cx" />
<param value="26" name="_cy" /></object>


iyi çalışmalar Wink


eyvalla kardesim sag ol bayramin kutlu olsun
______________


Mesaj08.12.2008, 21:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

rica ederim
seninde bayramın kutlu olsun Wink

______________
DERS EĞLENCE VE BİLGİNİN DEĞİŞMEZ ADRESİ
Mesaj08.12.2008, 21:17 (UTC)    
Mesaj konusu:

kd icin sag ol yaptim oLMADI SAKLADI AMA MP§ CALMADI
______________


Mesaj08.12.2008, 21:19 (UTC)    
Mesaj konusu:

url kodunda bir hata vardır doğru olduğundan emin olun Wink
______________
DERS EĞLENCE VE BİLGİNİN DEĞİŞMEZ ADRESİ
Mesaj08.12.2008, 21:40 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod:
<body>

<bgsound src="muzik.mp3'' LOOP="1" VOLUME="100">

</body>


Bu Kodu bi ara denemiştim..kesin çözüm!
muzik.mp3, Müzik Urlsi..
Loop, Kaç Kere Tekrar Edeceği..
VoLume, Ses..

______________
Mesaj08.12.2008, 21:48 (UTC)    
Mesaj konusu:

hangı parca calacak ? söyleyın ona göre yapıyım
______________
Mesaj08.12.2008, 21:48 (UTC)    
Mesaj konusu:

hazir-htmlkod yazmış:
Kod:
<body>

<bgsound src="muzik.mp3'' LOOP="1" VOLUME="100">

</body>


Bu Kodu bi ara denemiştim..kesin çözüm!
muzik.mp3, Müzik Urlsi..
Loop, Kaç Kere Tekrar Edeceği..
VoLume, Ses..


valla buda olmadi belikim ben yanlis yapiyorumdur

mspe kodu

Kod:
<br />
<center><embed width="280" height="320" wmode="transparent" flashvars="playlist=http%3A%2F%2Fplayer.myspace-player.com%2Fswf%2F0aee5e4fbj9le9pf9e4cdfbem8a7fe5c%2Fmp3player.xml" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" name="poqbum-dot-com" quality="high" menu="false" src="http://player.myspace-player.com/swf/0aee5e4fbj9le9pf9e4cdfbem8a7fe5c/grayish.swf"></embed></center><center>             <font size="2"><a href="http://www.kodbul.piczo.com"></a></font></center><br />

______________


Mesaj08.12.2008, 21:50 (UTC)    
Mesaj konusu:

ask-nett yazmış:
hangı parca calacak ? söyleyın ona göre yapıyım



bir tane dersim yöresine ait bir parca eklemek istiyorum
______________


Mesaj08.12.2008, 21:52 (UTC)    
Mesaj konusu:

yani ben bir tane parca istemiyorum parca calsin digerine gecmesini istiyorum örgenigin
______________


Mesaj08.12.2008, 21:53 (UTC)    
Mesaj konusu:

media playerde calmaz herangıbı bır mp3 sıtesıne uye olup ordan ıstedıgınız secıp ve embed kodunu alacaksınız.
______________
Mesaj08.12.2008, 22:08 (UTC)    
Mesaj konusu:

ask-nett yazmış:
media playerde calmaz herangıbı bır mp3 sıtesıne uye olup ordan ıstedıgınız secıp ve embed kodunu alacaksınız.



ewet öyle ama kendi kendine calsin yani görükmesin yada fark etmez
______________


Mesaj09.12.2008, 14:03 (UTC)    
Mesaj konusu:

ask-nett yazmış:
media playerde calmaz herangıbı bır mp3 sıtesıne uye olup ordan ıstedıgınız secıp ve embed kodunu alacaksınız.

yapabilir tam bilmediğiniz konulara cevap yazmayın istediğiniz şarkıları movie makerda birleştirip kaydedin sonra upload edip medya player koduna koyabilirsiniz

iyi bayramar Wink

______________
DERS EĞLENCE VE BİLGİNİN DEĞİŞMEZ ADRESİ
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu