Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj13.12.2008, 12:53 (UTC)    
Mesaj konusu: Arda ya rekor teklif

Sabah Gazetesi'nin haberine göre Galatasaray'ın yıldız futbolcusuna İngiliz devi Manchester City talip...

Galatasaray’ın Futbol Şube Sorumlusu Üstünel, yıldız futbolcu için İngiliz kulübünden teklif aldıklarını doğrularken, Gerets’in çalıştırdığı Marsilya’nın da Servet Çetin’i istediğini belirtti..

Cim-Bom’a iki resmi teklif

GALATASARAY’IN yıldızlarına talip var... Sarı-Kırmızılılar’ın Futbol Şubesi Sorumlusu Haldun Üstünel, iki futbolcuları için resmi teklif aldıklarını açıkladı: Arda Turan ve Servet Çetin... İngiliz temsilcisi Manchester City’nin, 2008 Avrupa Şampiyonası’nda gösterdiği başarılı performansla Avrupa kulüplerinin dikkatleri üzerine toplayan Arda Turan için harekete geçtiği bildirildi.

Arda’ya yıllık 2.5 milyon euro

ABU Dabi Grup’un satın almasından sonra Real Madrid’den Robinho’yu renklerine bağlayarak ses getiren İngiliz kulübü, Juventus’un kalecisi Buffon’a 70 milyon euro önermiş ancak alamamıştı. Kadrosuna yıldızları katmak için transfer taarruzunu sürdüren Manchester City’nin Arda için de Galatasaray’a 18 milyon dolar, milli oyuncuya da yıllık 2.5 milyon euro önerdiği kaydedildi.

Servet Çetin’e Gerets kancası

ÖTE yandan Erik Gerets’in çalıştırdığı Marsilya’nın da Servet Çetin için Sarı-Kırmızılılar’ın kapısını çaldığı bildirildi. Galatasaray Yönetimi’nin de iki futbolcuya gelen teklifleri masaya yatırdığı ve önerilen rakamları tartıştığı ifade ediliyor. Yönetim, devre arası oyuncu satmayı düşünmüyor ancak Servet’in sözleşmesinin sozu bitecek olması nedeniyle bedelsiz gitmesinden endişe duyuyor.

alıntıdır


NOT : abu dabi nin sahibi olduğu bir futbol takımının arda yı alacağını ben sanmıyorum c.ronaldo ronaldinho kaka nın peşinde koşanlar arda yı almaz bence
______________
Projelerinizi Destekliyoruz.Maddi Kaynak Sağlıyoruz : http://magic-net.tr.gg/Bu-Benim-Projem.htm
T-Shirt Tasarımlarımızı Görmek İster Misin http://magic-net.tr.gg/T_shirt.htm
Zor Başarılır İmkansız Zaman Alır
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu