Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj09.12.2008, 15:20 (UTC)    
Mesaj konusu: arka plan kodu

arkadaşlar bende arka plan renk kodu var bu renk kodunu nasıl arka plan resimi olarak ayarlayabilirim ?

Kod:
bgcolor="#000000"

______________

Mesaj09.12.2008, 15:38 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba,

Bu Kodu Şu Şekilde ;

Kod:
<body bgcolor="#000000">


Yaparsanız ve Tasarımın Üzerindeki Yazı İsimli Kutucuğa Eklerseniz,
Arkaplanda Yer Alır.. Koddaki Renk Koduna Göre Değiştirebilirsiniz..

İyi Eğlenceler...

______________
www.ironarchives.tr.gg
Mesaj09.12.2008, 15:40 (UTC)    
Mesaj konusu:

renk kodu olmucak ama onu arka plan da duran resim yapmak istiyorum onu nasıl yapıcam ?

not: arka planda hem resim hemde yazılar yazıcak anlatımı vardı forumda ama bulamadım
______________

Mesaj09.12.2008, 15:43 (UTC)    
Mesaj konusu:

Arkaplan Yapma Kodundan Mı Bahsediyorsunuz ?

Kod:
<style type="text/css">
<!--
body{background-image:url(RESMİN URL'Sİ BURAYA YAZILACAK);background-attachment: fixed}
-->
</style>
Mesaj09.12.2008, 15:52 (UTC)    
Mesaj konusu:

abi resimli olarak yaptım


______________

Mesaj09.12.2008, 15:54 (UTC)    
Mesaj konusu:

bu resmi upload edip url kodu @ironarchives in veridiği kodda yerine koyabilirsiniz

iyi çalışmalar Wink

______________
DERS EĞLENCE VE BİLGİNİN DEĞİŞMEZ ADRESİ
Mesaj09.12.2008, 15:57 (UTC)    
Mesaj konusu:

iyi de öle degıl benım demek ıstedıgım

yazılar menü olacak ve tıklanabilcek

______________

Mesaj09.12.2008, 16:10 (UTC)    
Mesaj konusu:

Tablo İçi ARkaplan Kodu Arıyorsunuz ve Üzerine Yazı Ve Link Eklemek İstiyorsunuz Sanırım..

Şu Kodu Kullanabilirsiniz ;

Kod:
<table border="1" cellspacing="1" cellpadding="1" width="200">
    <tbody>
        <tr>
            <td background="RESİM URLSİNİ BURAYA YAZIN"></td>
        </tr>
    </tbody>
</table>


İyi Eğlenceler...
______________
www.ironarchives.tr.gg


En son ironarchives tarafından 09.12.2008 16:11:09 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Mesaj09.12.2008, 16:22 (UTC)    
Mesaj konusu:

hee işte bu cok saol abi hayırlı bayramlar Smile
______________

Mesaj09.12.2008, 16:23 (UTC)    
Mesaj konusu:

tasarimci-amca yazmış:
hee işte bu cok saol abi hayırlı bayramlar Smile


Rica Ederim,
Size de Hayırlı Bayramlar...

______________
www.ironarchives.tr.gg
Mesaj09.12.2008, 16:53 (UTC)    
Mesaj konusu:

abi şimdi baktım onda resimin üstüne yazı yazılmıyor
______________

Mesaj09.12.2008, 16:57 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod:

<meta http-equiv="Content-Language" content="tr">
<table border="1" cellspacing="1" cellpadding="1" width="200">
    <tbody>
        <tr>
            <td background="RESİM URLSİNİ BURAYA YAZIN">Buraya Yazıyı Yada Kodu Yazın</td>
        </tr>
    </tbody>
</table>
Mesaj09.12.2008, 17:28 (UTC)    
Mesaj konusu:

<table width="737" height="649" style="background-image: url(resimin adresi);">
<tbody>
<tr>
<td valign="top">&nbsp;</td>
</tr>
</tbody>
</table>

kod bu boyutları ayarlarsın bende bir zamanlar aramıştım bulamamıştım kendin çözmüştüm al hayrını gör
Mesaj09.12.2008, 17:44 (UTC)    
Mesaj konusu:

tmm kardeş cok saol bunu hallettım herkeze cok tşk ler. hayırlı bayramlar
______________

Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu