Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj09.12.2008, 09:41 (UTC)    
Mesaj konusu: Haberler bu başlık altında toplanıyor

Evet arkadaşlar artık haberleri bu başlık altında topluyoruz
______________

Ödev-Arsivleri Sitem Silindi.Msnmi Unuttum Nerden Bulabilirim
Mesaj09.12.2008, 09:43 (UTC)    
Mesaj konusu: Yıldırım Emre'yi Nasıl Kutladı?

Denizli'de Fener'e 3 puan kazandıran golü atan Emre Belözoğlu'nu Başkan Aziz Yıldırım, bu sözlerle kutladı.
Attığı muhteşem golle Fener'i Denizli deplasmanında galibiyete taşıyan Emre Belözoğlu, maç sonrasında sürpriz bir telefon aldı. Dayısının vefatı nedeniyle İstanbul'da kalan Başkan Yıldırım, telefonla aradığı Emre'ye, "Tebrikler oğlum. Sana olan güvenim hiç bitmemişti. Bundan sonrası daha iyi olacak" ifadesini kullandı.

Selçuk Şahin'den iddialı mesajlar...

Çıkışını Denizli maçında da sürdüren Selçuk Şahin, "Çok çalışmamızın karşılığını alıyoruz. Bundan sonrası daha iyi olacak. Türkiye'nin en iyi takımıyız. D.Kiev'i yenip UEFA'da ilerlemek istiyoruz" dedi.
______________

Ödev-Arsivleri Sitem Silindi.Msnmi Unuttum Nerden Bulabilirim
Mesaj09.12.2008, 09:43 (UTC)    
Mesaj konusu:

ysnsen düzenleme.

lütfen link adresi vermeyin.


En son gnc-52 tarafından 09.12.2008 10:10:15 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Mesaj09.12.2008, 09:43 (UTC)    
Mesaj konusu:

Boyle bir yetkin bulunmamaktadır..!!

Bir teknik destek elemanı gibi konustun..!!

______________
Mesaj09.12.2008, 10:03 (UTC)    
Mesaj konusu:

ultraslannn-gs yazmış:
Boyle bir yetkin bulunmamaktadır..!!

Bir teknik destek elemanı gibi konustun..!!


Merhaba ben haberleri konuyla gönderiyordum ysnsen bir başlık altında topla dedi iyi eğlenceler
______________

Ödev-Arsivleri Sitem Silindi.Msnmi Unuttum Nerden Bulabilirim
Mesaj09.12.2008, 10:04 (UTC)    
Mesaj konusu: Appiah Tottenham Yolcusu

Fenerbahçe'yle yollarını ayıran Ganalı futbolcu Stephen Appiah'ın İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham'la anlaşmak üzere olduğu bildirildi.

Ganalı futbolcu Stephen Appiah'ın İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham'la anlaşmak üzere olduğu bildirildi.

İngiltere'de yayın yapan Daily Mirror Gazetesi'nde yer alan haberde, 27 yaşındaki Ganalı orta saha oyuncusunun, Premier Lig'de oynamak için, İngiliz ekibi Tottenham'la görüştüğü ve kısa süre içinde sözleşme imzalanacağı ifade edildi.
______________

Ödev-Arsivleri Sitem Silindi.Msnmi Unuttum Nerden Bulabilirim
Mesaj09.12.2008, 10:04 (UTC)    
Mesaj konusu: İşte Dinamo Kiev-FB Maçının Hakemi

Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda 10 Aralık Çarşamba günü oynanacak Dinamo Kiev - Fenerbahçe maçını Alman Florian Meyer yönetecek.

UEFA hakem kurulu tarafından yapılan açıklamada, Sarı - lacivertli takımın grubundaki son karşılaşmasını Almanya Futbol Federasyonu'ndan Florian Meyer'in yöneteceği açıklanırken, Meyer'in yardımcılıklarını ise yine aynı federasyondan Carsten Kadach ve Christoph Bornhorst'ın yapacağı belirtildi. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise yine aynı federasyondan Markus Schmidt
______________

Ödev-Arsivleri Sitem Silindi.Msnmi Unuttum Nerden Bulabilirim
Mesaj09.12.2008, 10:05 (UTC)    
Mesaj konusu: Kewell'dan Kötü Haber Mi?

Galatasaray'ın golcü futbolcusu Harry Kewell, kontrol amacıyla ülkesi Avustralya'ya gitti. İşte sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklama...

Turkcell Süper Lig'de Ankaragücü'nü 3-0 yenerek haftayı 3 puanla tamamlayan Galatasaray'ın golcü futbolcusu Harry Kewell, kontrol amacıyla ülkesi Avustralya'ya gitti.

Galatasaray Kulübü'nden yapılan açıklamada, sağ kasığındaki ağrıları nedeniyle tetkikleri yapılan Harry Kewell'ın, daha önce ameliyat olduğu sağ kasık fıtığının nüksetmiş olabileceği ihtimaliyle önceki ameliyatını ve tedavisini yapmış olan doktorlar tarafından tetkikinin yapılması için kendi isteğiyle bugün Avustralya'ya gitmesine izin verildiği bildirildi.

Yapılan açıklamada, Kewell'ın kesin tanı ve buna göre planlanacak tedavisinin, sağlık kuruluyla koordineli olarak, Avustralya'da gerçekleştirilecek muayenelerden sonra belirleneceği kaydedildi.

(aa)
______________

Ödev-Arsivleri Sitem Silindi.Msnmi Unuttum Nerden Bulabilirim
Mesaj09.12.2008, 10:06 (UTC)    
Mesaj konusu: Denizli'nin Kum Bahanesi

Kendi evinde Ankaraspor'a 3 gol yiyerek elenen Beşiktaş'ta Denizli yenilginin faturasını kesti. Ancak gerekçe "git de kumda oyna" dedirtecek cinsten.

Beşiktaş’ın tecrübeli hocası, kendilerine haber verilmeden sahaya kum dökülmesine tepki verdi, “Böyle bir işlem bize mutlaka sorulmalıydı. Kum dökülecekse bunu daha önce yapsalardı. Bu olay futbolumuzu olumsuz etkiledi” dedi.

Beşiktaş’ın Ankaraspor ile oynadığı maç öncesinde İnönü Stadı’nın kumlanması Teknik Direktör Mustafa Denizli’yi çileden çıkardı.

Kumlama olayının kendisine haber verilmeden yapılmasının tecrübeli hocanın büyük tepkisine neden olduğu öğrenildi. Kumlama işleminin Ümraniye Tesisleri’nde de yapıldığı ve bu nedenle takımın on gündür bu alanı kullanamadığı ortaya çıktı.

Hesap soracak
İnönü Stadı’ndaki kumlama olayının takımı olumsuz yönde etkilediğini yakın çevresiyle paylaşan Mustafa Denizli’nin duruma bir hayli sinirlendiği ve bu işi habersiz gerçekleştirenlerden hesap soracağı vurgulandı.
Denizli’nin, “Böyle bir sorumsuzluk olabilir mi? Aynı işlemi tesislerde de yaptılar. Sahaya on gündür giremiyoruz. İnönü’de yapıyorlar, haber vermiyorlar. Orada biz oynayacağız, kumlama işlemi öncelikle bize sorulmalıydı. Kumlayacaksan bir haftalık süre var, o zaman kumlarsın. Yenilgi için tabii ki bahane değil ama bu olay takımın oyununu olumsuz etkiledi” ifadelerini kullandığı öğrenildi.
Bu hafta sahasında Ankaragücü ile karşılaşacak olan Beşiktaş’ta yetkililerin sahanın tekrar eski haline gelmesi için çalıştıkları ve büyük ihtimalle zeminde bu kez sorun yaşanmayacağı bildirildi.
______________

Ödev-Arsivleri Sitem Silindi.Msnmi Unuttum Nerden Bulabilirim
Mesaj09.12.2008, 10:07 (UTC)    
Mesaj konusu: Bunlar da 'Lincoln geyikleri'

İşte G.Saraylılar'ın internette ve kendi aralarında yaptıkları 'Lincoln geyikleri'...

Hacettepe'ye karşı 'artistik' hareketler yaptığı için fiziki ve sözlü saldırılara uğrayan Lincoln'ün şovu son karşılaşmalarda da devam edince, Galatasaraylılar bu konuyu espri malzemesi yaptı..
G.Saray'ın A.Gücü'nü 3 yıldızı Lincoln, Baros ve Kewell'ın müthiş futboluyla yendiği maçın ardından taraftarların keyfi yerine geldi. Lincoln'ün, Hertha karşılaşmasında estetik hareketlerle rakibi zor durumda bırakmasından sonra, A.Gücü maçında da 5 dakika içinde 3 asistle maçı çevirmesi sarı-kırmızılılar arasında espri konusu oldu. Bu esprilerin hedefinde ise, Hacettepe maçından sonra Lincoln'e saldıran Erdoğan Arıca ve Brezilyalı'yı hedef gösteren eleştirilerde bulunan yorumcular vardı. İşte G.Saraylılar'ın internette ve kendi aralarında yaptıkları 'Lincoln geyikleri':

* Terbiyesiz Lincoln! 5 dakika içinde 3 asist mi yapılır? Takım 2-0 galipken 3.'süne ne gerek var?

* Herthalı futbolcular da yakalayıp tekmeyi basmak için kendilerini rencide eden Lincoln'ü arıyorlarmış.

* Böyle giderse her takım Lincoln'le hesaplaşmak için G.Saray'la oynayacağı ikinci maçı beklemeye başlayacak. Belki de saha içinde takip ederler.

* Hertha gibi mütevazi bir takıma bunları yapmak kolay. Lincoln gitsin aynısını Chelsea'ye karşı yapsın.

* Böyle terbiyesizlik dünyada yok. Zaten Messi, Ronaldinho ve Cristiano Ronaldo da attıkları çalımların ardından rakip hocaların saldırısına uğramamak için özel korumayla maça çıkıyorlar. Bunlar sahalarda görmek istemediğimiz futbolcular
______________

Ödev-Arsivleri Sitem Silindi.Msnmi Unuttum Nerden Bulabilirim
Mesaj09.12.2008, 10:07 (UTC)    
Mesaj konusu: G.Saray Yenilgisi İstifa Getirdi

Galatasaray'a kendi evinde ard arda gelen gollerle 3-0 yenilen Ankaragücü'nde Teknik Direktör Ünal Karaman istifa etti..

Ankaragücü Teknik Direktörü Ünal Karaman, 3-0 yenildikleri Galatasaray maçının ardından yönetim kurulu üyeleriyle yaptığı görüşme sonrasında istifa kararı aldığını açıkladı.

Karaman, Galatasaray karşısında talihsiz bir maç oynadıklarını belirterek, ''Sonucun böyle olmasını istemezdik. Galatasaray, Avrupa Kupası maçından sonra buraya biraz daha moralli geldi. Üst üste gelen goller hiç beklemediğimiz anlarda oldu. Biz de çok pozisyona girdik. Bunları değerlendirebilseydik belki heyecanı daha çok olan bir maç yaşayabilirdik ama yapamadık'' diye konuştu.

Karaman, maçtan sonra yönetim kurulu üyeleriyle görevi bırakma konusunda bir görüşme yaptıklarını vurgulayarak, ''Bu maç Ankaragücü ile son maçımdı. Bundan sonra İnşallah güzel günler Ankaragücü'nün olur'' dedi.

Ünal Karaman, istifa nedeninin sorulması üzerine, şunları söyledi:
''Ankaragücü camiasının bir arada olması gerekiyor. Alınan sonuçlara konan tepkiler doğru değil. Sonuçta burada terini son damlasına kadar akıtan futbolcular ve gecesini gündüzüne katan yöneticiler var. Gerçek Ankaragücü taraftarına asla kırgın değilim. Ama istenilen bütünlüğü bir türlü sağlayamadık. Bunu bireysel bir protesto olarak alabilirsiniz.''
______________

Ödev-Arsivleri Sitem Silindi.Msnmi Unuttum Nerden Bulabilirim
Mesaj09.12.2008, 10:09 (UTC)    
Mesaj konusu: Devre arasında Kanoute Fener'e!

Küllenen aşk canlanıyor Kanarya, başkanın hayalindeki Malili golcü için yeni atak hazırlığında.
BU KEZ DAHA ISRARCI
Devre arasında hiçbir fedakârlıktan kaçınmayarak kadroyu süper yıldızlarla güçlendirme sözü veren başkan Aziz Yıldırım, tüm Fenerbahçelileri heyecanlandıracak bir yıldızın peşine düştü: Frederic Oumar Kanoute. Yıldırım, Sevilla'da top koşturan Malili golcüyü almak için aylarca uğraşmış ama bu rüya transfer yüksek bonservis engeline takılmıştı. Başkan, "Hayalimdeki golcü" dediği 31 yaşındaki yıldız için yeniden atağa kalkmaya hazırlanıyor.



'EVET' DEMİŞTİ AMA
Şampiyonluk hedefini tutturmak ve UEFA Kupası'na kalınması halinde Kadıköy'deki finali oynamak için ara transfere 50 milyon euro harcayacağı belirtilen başkanın, Kanoute için ise 15 milyon euro'yu gözden çıkardığı ifade ediliyor. Teknik direktör Aragones'in de transferine can attığı öğrenilen siyahi yıldız, yıllık 4 milyon euro'ya F.Bahçe'ye "evet" demiş ancak Sevilla'nın 20 milyon euro'da diretmesi üzerine kulübünde kalmıştı.


______________

Ödev-Arsivleri Sitem Silindi.Msnmi Unuttum Nerden Bulabilirim
Mesaj09.12.2008, 10:11 (UTC)    
Mesaj konusu: Fenerbahçe Kiev'e gitti

Fenerbahçe, Avrupa Şampiyonlar Ligi (G) Grubu'nda yarın Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımıyla yapacağı 6. ve son maç için başkent Kiev'e gitti. Hazırlıklarının İstanbul etabını dün akşam yaptığı antrenmanla tamamlayan sarı-lacivertli ekip, bu sabah Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı'ndan kalkan özel uçakla Kiev'e hareket etti.

Fenerbahçe'nin, Dinamo Kiev maçı kadrosunda sakatlıkları bulunan Semih ve Tümer, Şampiyonlar Ligi için UEFA'ya verilen listede ismi yer almayan Deniz'in yanı sıra hafif sakatlığı olduğu öğrenilen Emre ile Kazım, Burak, Can ve Gürhan bulunmuyor.

Sarı-lacivertlilerin 18 kişilik maç kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

Volkan Demirel, Volkan Babacan, Gökhan, Önder, Lugano, Edu, Yasin, Roberto Carlos, Vederson, Selçuk, Josico, Maldonado, Deivid, Ali Bilgin, Uğur Boral, Alex, İlhan, Güiza.

Teknik direktör Luis Aragones bu akşam, maçın yapılacağı Valeri Lobanovskiy Stadı'nda basın toplantısı düzenleyecek. Basın toplantısının ardından sarı-lacivertliler, statta, ilk 15 dakikası basına açık olmak üzere son çalışmasını yapacak.

Valeri Lobanovskiy Stadı'nda yarın TSİ 21.45'te başlayacak karşılaşmayı Almanya Futbol Federasyonu'ndan Florian Meyer yönetecek.
______________

Ödev-Arsivleri Sitem Silindi.Msnmi Unuttum Nerden Bulabilirim
Mesaj09.12.2008, 10:12 (UTC)    
Mesaj konusu: Son 12 yılın en iyi Trabzonspor'u

Turkcell Süper Lig'de 14. haftayı lider olarak tamamlayan Trabzonspor, son yılların en başarılı performansını ortaya koyuyor.Bordo-mavililer, ligde 14. haftalara bakılarak yapılan araştırmada, bu sezon topladığı 31 puan ile son 12 yıl içindeki en fazla puanı elde etti.

Karadeniz ekibi, teknik direktör Şenol Güneş'in görev yaptığı 1996-97 sezonunda 32 puan toplamayı başarmıştı.

-GEÇEN VE ÖNCEKİ SEZONA BÜYÜK FARK-

Trabzonspor, söz konusu dönemde en başarısız dönemini ise 2006-2007 sezonu ve geçen sezon yaşadı.

2006-2007 sezonu ile geçen sezon 14. hafta sonunda 16 puan toplayan bordo-mavililer, bu sezon aynı dönemde 31 puana ulaşarak 15 daha fazla puan elde etmeyi başardı.

-PUAN CETVELLERİ-

Sezon O G B M PUAN
--------------------------------
1996-97 14 10 2 2 32
1997-98 14 8 3 3 27
1998-99 14 9 3 2 30
1999-00 14 5 5 4 20
2000-01 14 7 4 3 25
2001-02 14 5 3 6 18
2002-03 14 7 4 3 25
2003-04 14 8 4 2 28
2004-05 14 9 3 2 30
2005-06 14 5 4 5 19
2006-07 14 4 4 6 16
2007-08 14 4 4 6 16
2008-09 14 9 4 1 31
______________

Ödev-Arsivleri Sitem Silindi.Msnmi Unuttum Nerden Bulabilirim
Mesaj09.12.2008, 10:13 (UTC)    
Mesaj konusu: Kanarya'da gözler UEFA Kupası'nda

Avrupa Şampiyonlar Ligi (G) Grubu'ndaki 6. ve son maçında yarın deplasmanda Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımıyla karşılaşacak Fenerbahçe, 18. kez UEFA Kupası'na katılmayı hedefliyor.''Devler Ligi''nde gruptaki 5. maçlar sonunda bir üst tur şansını kaybeden sarı-lacivertliler, Kiev deplasmanında UEFA Kupası'na katılmak için son şansını kullanacak.

Avrupa kupaları mücadelesinde bugüne dek 17 kez UEFA Kupası'nda yer alan sarı-lacivertli ekip kupada oynadığı 54 maçta, 18 galibiyet, 26 yenilgi ve 10 beraberlik elde etti.

Fenerbahçe 54 maçta rakip filelere attığı toplam 72 gole karşılık, kalesinde 91 gol gördü.

Sarı-lacivertli takım, UEFA Kupası'nda en önemli başarısını bugüne dek iki kez 3. tur (32'ler turu) oynayarak elde etti.

2004-2005 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde (D) Grubu'nu 3. tamamlayarak yoluna UEFA Kupası'nda devam eden Fenerbahçe, katıldığı ilk turda (3. tur) kupaya veda etti.

2006-2007 sezonunda da Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunu geçemeyerek UEFA'ya katılan sarı-lacivertliler 1. tur ve grubun yer aldığı 2. turu geçip 3.tura kadar yükselmiş, ancak yine bu turda kupaya veda etmişti.
______________

Ödev-Arsivleri Sitem Silindi.Msnmi Unuttum Nerden Bulabilirim
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu