Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj10.12.2008, 09:43 (UTC)    
Mesaj konusu: ''Çeto ve Yıldırım ağır salaklar''

CNNtürk'te yayınlanan Meral Okay ile Beyazıt Öztürk'ün birlikte sundukları 'Nası Yani' programının konukları Muro filmi ile gündemde olan Mustafa Üstündağ, Şefik Onatoğlu ve Eray Türk idi.

Beyaz, Kurtlar Vadisi gibi kabul gören, Türkiye'nin gerçeklerini anlatan bir dizide Muro karakterinin tepki toplamadığını, ancak bu karakterin daha farklı bir dizide olsa ciddi tepkiler alabileceğini belirtti.

Meral Okay ise bugüne kadar kimsenin sormadığı bir soruyu Muro karakterini canlandıran Mustafa Üstündağ'a yöneltti. Televizyon gazetesi'nin haberine göre, Okay'ın "Elemanlarının zeka düzeyini nasıl buluyorsun?" sorusuna, Üstündağ'ın yanıtı şöyle oldu:

"Yani iş yok tabii... Aralarındaki zeka bağlılığı değil, duygusal bağlılık. Vicdanla, duygusal bir vicdan durumuna gidiyorlar."

Meral Okay ise Çeto ve Yıldırım için, "Ağır salaklar" ifadesini kullandı. Tüm stüdyoda gülüşmelere neden olan bu sözlere Çeto ve Yıldırım'ın canlandıran Şefik Onatoğlu ile Eray Türk'ün yanıtı şöyle oldu: "Teşekkür ederiz. Bundan sonra gundi (köylü)'nin yanına bir de ağır salaklar..."
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu