Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj15.07.2007, 17:45 (UTC)    
Mesaj konusu: Bencillik Iyi Bisey Degil

Ya Kardesler, Hepinize öncelikle selamlar diyorum.Surada bazi arkadaslarin sorularini sitelerini yapanlar cevaplasaydi simdi eminimki benim bu sorulara ihtiyacim olmayacakti.Kendim yaptim digerlerini bosver dersen senin siteni de kimse ziyaret etmez(manevi yönden).Vallaha bana yardimci olan arkadaslara duadan baska verecek baska bir seyim yok.Bence de en önemlisi bu.Neyse ben sorularima geceyim.1. Arkadaslar bu resim yükleme nasil oluyor?Yalniz mesela resimler bölümüne ve oradan da bölümlere ayirmak istiyorum.Resimler bölümünde ben atiyorum ahmetin resimleri,mehmetin resimleri,Fenerin resimleri,cimbomun resimleri diye.2. Video yüklemek nasil oluyor?3. siteme girildiginde arkadan bir sarki calmasini istiyorum.Bu nasil oluyor?4. mesela gazeteler bölümüne gazeteleri eklemek istiyorum nasil oluyor5. Mesela TARIH bölümü diye birsey yaptim oraya resimleri ve yazilar nasil yazabilirim.
Arkadaslar sizler biliyorsunuz ben ve benim gibi yeni baslayanlar icin Öyle URL veya HTML al yapistir gibi laflar etmeyin cünkü onlarin ne oldugunu bilmiyoruz.Anlayacagimiz sekilde anlatirsaniz cok büyük sevaba gecersiniz.
Simdiden hepinize tesekkürler ve saygilar diler ALLAHA emanet ounuz diyorum.
Mesaj15.07.2007, 19:22 (UTC)    
Mesaj konusu:

bak arkadaşım öncelikle dua edicegine bu sitede sana yardım edenlerin reklamlarına tıklayarak teşşekur etmiş olabilirsin neyse 1.sorun sitene girdikten sonra karşına çıkan ana menide resimleri yonet var ordan bilgisayarındaki resimleri siteye yükleye bilirsin resimleri kotagorize etmek için ekstaralardan galeriyi aktiv hale getirip galeri ayarlarından resimlerini ayra bilirsin 2 soruna cvp video eklemek için youtube veya benzer siteler videonun yan tarafında embed ile boş kodlar görmüşsündür o kodları kopyala sonra yapıştırmak istedigin sayfanı aç konrol konsolunun sol ustunda kaynak yazan bi kon var ona tıkladıktan sonra kodu oraya yapıştırp kaydet 3.gazetelerle ilgili olarak internette hazır kodlar var bunuda video da anlatıgım gibi sayfana yapıştırsan o işi halledersin son olarak internetteki sayfaları resim ve yazıları ile birlik te kopyala yapıştır dersen sayfana aldıgın kaynaktaki gibi kendi sayfana taşımış olursun www.emreden.tr.gg reklamları boş geçmeyelim bi tıkta siz atın
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu