Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj11.12.2008, 21:58 (UTC)    
Mesaj konusu: Mehmet Yıldız bitti gibi

Galatasaray, Sivassporlu Mehmet Yıldız’ı renklerine katma operasyonunu büyük bir gizlilik içerisinde yürütüyor. İşte ayrıntılar...
Yeni sezona Kewell, Baros, Meira, De Sanctis gibi büyük yıldız transferleriyle giren G.Saray, Sivassporlu Mehmet Yıldız’ı renklerine katma operasyonunu da gizlilikle yürütüyor. G. Saray, Yıldız için Sivasspor’la anlaşma aşamasında.

Galatasaray yönetiminin Sivas’a yaptığı Yaser + bir futbolcu + 2 milyon Euro’luk teklife olumlu bakan başkan Mecnun Odyakmaz, mayısta sözleşmesi bitecek olan kaptanını G.Saray’a vermek üzere.

Geçen sezon 14 gol atan, bu yıl da 11 golle zirvede bulunan Mehmet Yıldız transferi için Sivasspor ayağını halleden yönetim, golcü oyuncuyu renklerine katmak için de Ümit Karan’ın eline bakacak!

KARAN GİTMEK İSTİYOR
Geçen sezon Feldkamp ve Cevat Güler’li dönemde 45 maçta görev alıp 16 gol, 5 asistle şampiyonlukta büyük payı olan Karan, bu sezon Skibbe tarafından gözardı edilmesinin ardından Dubai kulüpleriyle görüşmeye başlamıştı..

32 yaşındaki futbolcunun Dubai’ye gitme kararı almasını bekleyen G.Saray, buradan gelecek 3 milyon Euro’luk bonservis ücretiyle de Mehmet Yıldız transferinde söz sahibi olmayı planlıyor. Karan’ın bu ayrılıktaki en büyük sebebi ise bu sezon sadece 6 maçta sahaya 11’de çıkması.

Ankaraspor'la 22 Kasım’da deplasmanda oynanan lig maçında Ümit Karan’ı izlemeye gelen Dubaili menajerlerin Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin’le irtibata geçip bu futbolcu hakkında bilgi aldıkları da biliniyor...

RAKİPLER DE TAKİPTE
Sivas'taki son 2 sezonunda 46 karşılaşmada görev alıp 25 gol 14 asistle ’Alexvari’ rakamlara ulaşan 27 yaşındaki Mehmet Yıldız için Karan’ın satışını bekleyen G.Saray’ın bu transferdeki en büyük handikabı ise Beşiktaş ve F.Bahçe’nin de bu oyuncuyu kadrolarında görme isteği.
______________

Ödev-Arsivleri Sitem Silindi.Msnmi Unuttum Nerden Bulabilirim
Mesaj12.12.2008, 07:38 (UTC)    
Mesaj konusu:

Mehmeti de alırsak bir gol kralıda bizde olacak1..Galatasaray hem ligde hemde uefa da başarılara koşacak!..
______________

Forumda BonJuan-62 yerine ismimle yani "Deniz" diye hitap edilmesini tercih ederim!.Very Happy
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu