Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj14.12.2008, 09:34 (UTC)    
Mesaj konusu: çizgi film kodu yardım

arkadaşlar googledan çizgi flm kodu bldm ama kodu yapıştırınca normal kod olarak çıkıyor şu koda bir bakarmsnzz


<HEAD>

<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">
<!-- Original: Ricocheting (ricocheting( at )hotmail.com) -->
<!-- Web Site: http://www.ricocheting.com -->

<!-- This script and many more are available free online at -->
<!-- The JavaScript Source!! http://javascript.internet.com -->

<!-- Begin
var rotate_delay = 5000; // delay in milliseconds (5000 = 5 secs)
current = 0;
function next() {
if (document.slideform.slide[current+1]) {
document.images.show.src = document.slideform.slide[current+1].value;
document.slideform.slide.selectedIndex = ++current;
}
else first();
}
function previous() {
if (current-1 >= 0) {
document.images.show.src = document.slideform.slide[current-1].value;
document.slideform.slide.selectedIndex = --current;
}
else last();
}
function first() {
current = 0;
document.images.show.src = document.slideform.slide[0].value;
document.slideform.slide.selectedIndex = 0;
}
function last() {
current = document.slideform.slide.length-1;
document.images.show.src = document.slideform.slide[current].value;
document.slideform.slide.selectedIndex = current;
}
function ap(text) {
document.slideform.slidebutton.value = (text == "Stop") ? "Start" : "Stop";
rotate();
}
function change() {
current = document.slideform.slide.selectedIndex;
document.images.show.src = document.slideform.slide[current].value;
}
function rotate() {
if (document.slideform.slidebutton.value == "Stop") {
current = (current == document.slideform.slide.length-1) ? 0 : current+1;
document.images.show.src = document.slideform.slide[current].value;
document.slideform.slide.selectedIndex = current;
window.setTimeout("rotate()", rotate_delay);
}
}
// End -->
</script>
</HEAD>

<!-- STEP TWO: Copy this code into the BODY of your HTML document -->

<BODY>

<center>
<form name=slideform>
<table cellspacing=1 cellpadding=4 bgcolor="#000000">
<tr>
<td align=center bgcolor="white">
<b>Image Slideshow</b>
</td>
</tr>
<tr>
<td align=center bgcolor="white" width=200 height=150>
<img src="cart.gif" name="show">
</td>
</tr>
<tr>
<td align=center bgcolor="#C0C0C0">
<select name="slide" onChange="change();">
<option value="cart.gif" selected>Cart
<option value="aat.gif">AAT
<option value="boat.gif">Boat
<option value="enterprise.gif">Enterprise
<option value="ewing.gif">E-Wing
<option value="f18.gif">F-18
<option value="klingon.gif">Klingon
<option value="landingcraft.gif">Landing Craft
<option value="hoverracer.gif">Hover Racer
<option value="sith.gif">Sith
</select>
</td>
</tr>
<tr>
<td align=center bgcolor="#C0C0C0">
<input type=button onClick="first();" value="|<<" title="Beginning">
<input type=button onClick="previous();" value="<<" title="Previous">
<input type=button name="slidebutton" onClick="ap(this.value);" value="Start" title="AutoPlay">
<input type=button onClick="next();" value=">>" title="Next">
<input type=button onClick="last();" value=">>|" title="End">
</td>
</tr>
</table>
</form>
</center>
Mesaj14.12.2008, 09:36 (UTC)    
Mesaj konusu:

Sayfa düzenleyicinin sol üstünde kaynak butonuna tıkla.Kodu oraya yapıştır ve kaydet.
______________
Mesaj14.12.2008, 11:06 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba..
Sitelerde Çizgi Film Yayınlamak Yasaktır.
Oda Filme Giriyor.
Eklediğiniz Taktirde Siteniz Silinir.
İyi Eglenceler..
Mesaj14.12.2008, 15:04 (UTC)    
Mesaj konusu:

Peki çizgifilm izlenebilecek bir site linki vermek yasak mı?
Mesaj14.12.2008, 15:06 (UTC)    
Mesaj konusu:

pokeballworld yazmış:
Peki çizgifilm izlenebilecek bir site linki vermek yasak mı?

Hayır..
______________
Mesaj16.12.2008, 14:03 (UTC)    
Mesaj konusu:

TEŞEKKÜRLER
_____________
Arrow BS BAĞIMLISI
Arrow BS BAĞIMLILARININ SİTESİ
Arrow BS BAĞIMLISI OLMAK İSTİYENLERİN SİTESİ
Mesaj16.12.2008, 14:03 (UTC)    
Mesaj konusu:

TEŞEKKÜRLER
_____________
Arrow BS BAĞIMLISI
Arrow BS BAĞIMLILARININ SİTESİ
Arrow BS BAĞIMLISI OLMAK İSTİYENLERİN SİTESİ
Mesaj16.12.2008, 14:23 (UTC)    
Mesaj konusu:

Anlatımınız İçin Teşekürler Çok Güzel Bir Anlatım Olmuş Başarılarınızın Devamını Dilerim...
______________
İmzanızı tekrar ayarlamanız lazım. - @cryengine3
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu