Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj18.12.2008, 17:23 (UTC)    
Mesaj konusu: e devlet..

E - devlet projesinin kapısı açılır açılmaz çöktü. 2 - 3 aydır duyurusu yapılan, CeBIT'te standı açılan ve bilboardlardan düşmeyen E-Devlet projesinin hayata geçeceği site www.türkiye.gov.tr açıldığı ilk gün çöktü.

E-devlete kapıdan girmek zor, bacadan girmek kolay

Sitenin anasayfasına bazen açılıyor, bazen açılmıyor. İç sayfalara ulaşmak ve işlem yapmak şu an pek mümkün değil.Örneğin satıştaki TOKİ konutlarını görebiliyorsunuz ama SKK işlemi yapmak isteğinizde sistem açılmıyor.
E-DEVLET KAPISI BAŞBAKAN ERDOĞAN'IN “YA ALLAH BİSMİLLAH”I İLE AÇILDI

Siteye Türkiye'den giriş oldukça zorken, yurt dışından girilebiliyor.

E-devlete kapıdan girmek zor, bacadan girmek kolay

Kamu hizmetlerinin elektronik ortamda sunulacağı e-Devlet Kapısı Projesi www.türkiye.gov.tr'nin açılışını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, gerçekleştirdi. Erdoğan, açılışı “Ya Allah Bismillah” diyerek açtı. Erdoğan, e-devletle ilgili çalışmalarda mevzuattaki engellerin kaldırılması gerektiğini belirterek, “Çalışmalara paralel olarak mevzuatta, bürokratik işlemlerin kağıt ortamında yürütülmesini zorunlu kılan hükümlerin de değiştirilmesi gerekiyor. Bu çerçevede hazırlıkları sürdürdüğümüz ‘Birinci e-devlet Reform Paketi'ni en kısa sürede tamamlayarak Meclis'e sevk edeceğiz” dedi.

Kamu hizmetlerinin elektronik ortamda sunulacağı "e-Devlet Kapısı Projesi, www.türkiye.gov.tr"nin açılış töreni Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Nazım Ekren, Devlet Bakanları Mehmet Şimşek ve Mehmet Aydın, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın da katılımı ile MEB Şura Salonu'nda yapıldı.


kaynak:MYNET.


En son kanalbizim tarafından 18.12.2008 19:27:00 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu