Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj23.12.2008, 15:49 (UTC)    
Mesaj konusu:

Konu açmadan önce lütfen sayfanın üstündeki ''Forum'da ara:'' bölümünden aratınız...

Aradığınız kod bu sanırım

Kod:
<SCRIPT language=VBScript>
<!--

Dim Bar, Line, SP
Bar = 0
Line = "|"
sP = 100

Function Window_onLoad()
Bar = 95
sP = 10
END Function

Function Count()
If Bar < 100 Then
Bar = Bar + 1
Window.Status = "Yükleniyor: " & Bar & "%" & " " & String(Bar, Line)
setTimeout "Count()", SP
Else
Window.Status = "Yükleme Bitti"
Document.Body.Style.Display = ""
End If
End Function

Call Count()

-->
</SCRIPT>

______________

Mesaj23.12.2008, 16:00 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod:
<!--SAYFA YUKLENIYOR KODU BASLA-->   <script type="text/javascript"><!--
<!--
<!--
<!--
document.write('<div id="loading" align="center"><table border="0" width="215" height="80" id="table1"><tr><td background="http://80.190.202.79/pic/k/komediweb/yukleniyor_bg.gif"><p align="center"><font color="#000000" size="2" face="verdana">.:SAYFA YÜKLENİYOR:.
.:LÜTFEN BEKLEYİNİZ:.
www.rahmanisaygin.tr.gg </font></p><center><img border="0" src="http://80.190.202.79/pic/k/komediweb/yukleniyor.gif" width="76" height="8"></center></td></tr></table></div>');window.onload=function(){document.getElementById("loading").style.display="none";}//-->
</script> <!--SAYFA YUKLENIYOR KODU BITIR-->


Buyur, inş. budur demek istediğin
NOT : Ortada gözükmesi için tasarım üzerine ekle.Ortada gibi gözülüyor.
Tasarım Üzerine Eklemek İçin
Arrow Tasarım Ayarları
Arrow Gelişmiş Ayarlar
Arrow Tasarım üzerindeki yazı
Adımları takip edersen olur.
______________
Mesaj23.12.2008, 16:25 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod:
<style type="text/css"><!-- #loading{width:200px;height:100px;position:absolute;left:50%;top:50%;margin-top:-50px;margin-left:-100px;text-align:center}--></style> <script type="text/javascript"><!--
<!--
<!--
<!--
document.write('<div id="loading" align="center"><table border="0" width="215" height="80" id="table1"><tr><td background="http://www.alnumel.com/images/load_bg.gif"><p align="center"><font color="#FFFFFF" size="2" face="verdana">.:SAYFA YÜKLENİYOR:.
.:LÜTFEN BEKLEYİNİZ:.
www.rahmanisaygin.tr.gg </font></p><center><img border="0" src="http://www.alnumel.com/images/loading.gif" width="76" height="8"></center></td></tr></table></div>');window.onload=function(){document.getElementById("loading").style.display="none";}//-->
</script>


Bide bunu dene.Ben bunu diğer sitemde kullanıyorum çalışıyor.
______________
Mesaj24.12.2008, 17:01 (UTC)    
Mesaj konusu:

ÇOK TEŞEKKÜRLER.
Mesaj24.12.2008, 19:08 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bu kodu nereye yapıştırcaz ? Neutral
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu