Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj28.12.2008, 12:14 (UTC)    
Mesaj konusu: Carlos Fenerbahçe Defterini Kapattı!.

Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Brezilyalı star, Sarı-Lacivertliler'le yollarını ayıracak Aragones'le anlaşamayan Sambacı'nın Avrupa'dan bir kulüple el sıkıştığı ortaya çıktı.



Fenerbahçe'nin 2 sezon önce büyük umutlarla transfer ettiği Roberto Carlos'un İstanbul macerası 31 Mayıs’ta sona eriyor. Transfer olduğu dönemde büyük sansasyon yaratan ve tüm dünyada konuşulan Carlos, Zico'nun takımın başından ayrılmasından sonra Aragones'le yaşadığı sıkıntılar nedeniyle Sarı-Lacivertliler'le sözleşme yenilemeyecek.

Sezon başı hazırlık kampında İspanyol teknik adamın azarladığı Carlos, ayrılmak istemiş ancak Başkan Aziz Yıldırım bizzat devreye girerek Sambacı'yı kalmaya ikna etmişti ve Chelsea'ye transferini durdurmuştu. Ligin ilk yarısında beklentilerin çok uzağında kalan ve her defasında Zico'yu gündeme getiren Roberto Carlos'un önceki gün ülkesinin Globo Esporte gazetesine verdiği, "Zico'nun eksikliğini hissediyoruz. Onu çok özlüyoruz. Zico'yla Brezilya Milli Takım'ı gibi oynuyorduk ama şimdi başarı için Aragones'e sabır ve huzura ihtiyacımız var" demecinin perde arkasındaki gerçek ortaya çıktı.

MUTLU DEĞİL

Aragones'i açık açık eleştiren ve vatandaşı Zico'yu göklere çıkaran Carlos'un, F.Bahçe'yle sezon sonu bitecek sözleşmesini yenilemeyeceği ve Avrupa'dan bir takımla şimdiden el sıkıştığı ortaya çıktı. İspanyol teknik adamın sistemine ve tavrına karşı olan Sambacı’nın “Bu yaştan sonra futbolu yeniden öğrenecek değilim. Mutlu olacağım yerde devam edeceğim” dediği öğrenildi. F.Bahçe yönetimi de beklentilere cevap veremeyen Carlos'a yeni teklif yapıp yapmamakta hala kararsız.


Bugün
______________

Forumda BonJuan-62 yerine ismimle yani "Deniz" diye hitap edilmesini tercih ederim!.Very Happy
Mesaj28.12.2008, 12:37 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kolpa haberr Neutral
Mesaj28.12.2008, 12:45 (UTC)    
Mesaj konusu:

Arkadaşım bakarsan en altta yazmışım bugün diye yani Bugün gazetesinden alıntıdır!.Haberin doğruluğunu bilemem!..
______________

Forumda BonJuan-62 yerine ismimle yani "Deniz" diye hitap edilmesini tercih ederim!.Very Happy
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu