Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj29.12.2008, 16:26 (UTC)    
Mesaj konusu: Siteme flash ekleyemiyorum....

ya ben siteme flash ekleyemiyorum örn:bir oyun eklicem oyunun flash linkini kopyalıyorum sayfa düzenlemede bulunan flash iconuna basıyorum linki oraya yapıştırıp yüksekliğini-genişliğini yazıyorum fakat olmuyor lütfen nasıl yapacağımı anlatabilirmisiniz Sad Sad
Mesaj29.12.2008, 16:33 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba..
Nelerde Sorun Yaşadığınızı Daha Geniş Biçimde Anlatırsanız Yardımcı Olmaya Çalışırız.
İyi Eğlenceler..
Mesaj29.12.2008, 16:40 (UTC)    
Mesaj konusu:

şimdi oyun eklicem diyelim oyunun urlsini kopyalıyorum.
sitemdeki sayfaların birine koyucam
sayfa düzenleme bölümünde flash iconu varya (üzerinde f harfi var).
oraya basıyorum.
urlyi oraya yapıştırıyorum.
genişlik-yükseklik yazıyorum.
kaydediyorum fakat oyun gözükmüyor.
Mesaj29.12.2008, 16:42 (UTC)    
Mesaj konusu:

-firtina-sahinleri- yazmış:
şimdi oyun eklicem diyelim oyunun urlsini kopyalıyorum.
sitemdeki sayfaların birine koyucam
sayfa düzenleme bölümünde flash iconu varya (üzerinde f harfi var).
oraya basıyorum.
urlyi oraya yapıştırıyorum.
genişlik-yükseklik yazıyorum.
kaydediyorum fakat oyun gözükmüyor.


Aşağıdaki Görsel Ve Yazılı Anlatım İşinize Yarıyacaktır.
kerimdj yazmış:
Merhaba;
Arkadaşlarımız gerekli anlatımları yapmışlar ama resimli uygulamalı görmek için bu metod yöntemi kullanınız
Sitenizde Yayınlamak için öncelikli olarak
yaptıgınız çalışmayı swf. uzantılı olarak kaydedin.
Eger yapmış oldugunuz çalışmanın büyüklüğü
1.5mb 1500kb den küçük ise upload olarak önerecegim site
Arrow http://www.imageshack.us
eger yaptıgınız çalışma 1.5 mb den büyük ise
Arrow http://www.fileden.com
BU iki adresten her hangi birine upload ettiginiz takdirde,
size verilecek olan swf ( flash ) uzantısını url sini kopyala,

url de örnek http://www.fileden.com/2205854/ornek.swf
şeklinde olur..

sayfamızın editöründe bulunan..



Flash abmlemi ,( ukarıdaki resimdeki koyu pembe ile çerçevelendirilmiş olan yere ,kaynak butonuna tıklamadan tıkla..
flash özellikleri bölümüne url kısmına upload ettigin sitenin url adresini yapıştır..
genişlik ve uzunluk ölçülerini sitene göre düzenledikten sonra ,sayfayı kaydet tuşuna basark flashını sitene eklemiş olursun..
İyi eglenceler Wink
Mesaj29.12.2008, 17:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

benim koymak istediğim oyunun urlsi bu

<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,0,0" width="500" height="400"><param name="movie" value="http://www.free-game-site.net/swf/stormhawkssquadronxl.swf"><param name="quality" value="high"><param name="menu" value="true"><embed width="500" height="400" src="http://www.free-game-site.net/swf/stormhawkssquadronxl.swf" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash"></embed></object><br /><center><a href='http://www.free-game-site.net/'>play free games</a></center>

bunu nereye yapıştırmam gerekiyo senin dediğin gibi yaptım ama olmadı[/quote][/code]
Mesaj29.12.2008, 17:05 (UTC)    
Mesaj konusu:

haaaa tamam oldu çok saol o gösterdiğim urlnin içinde swf uzantılı linki koyunca oldu anlatımın için saol Very Happy Very Happy
Mesaj29.12.2008, 17:11 (UTC)    
Mesaj konusu:

-firtina-sahinleri- yazmış:
haaaa tamam oldu çok saol o gösterdiğim urlnin içinde swf uzantılı linki koyunca oldu anlatımın için saol Very Happy Very Happy


Smile Wink
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu