Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj06.01.2009, 18:18 (UTC)    
Mesaj konusu: Müzik url adresini bulamadım yardım plssss

Arkadaşlar bn http://www.haykocepkin.com/ bu sitedeki müziğin url adresini bulamadım bileniniz var ise kodu ile atabilirmi.....
Arrow Arrow Arrow burası yardım yeri die açtım... reklam die değil eğer yanlış bişi açmışsam özür dilerimmm Confused
şimdiden tşkler

______________
Mesaj06.01.2009, 18:24 (UTC)    
Mesaj konusu:

Şarkının adını biliyorsanız daha kolay bulabiliriz..
______________
Ve bazen ; sadece sukût şart olur . Boğazını yırtarcasına susarsın işte .
Mesaj06.01.2009, 18:41 (UTC)    
Mesaj konusu: :(

bilmiyorum ama introda çalan müzik:( ses yoq sadece aletler ile çalınmış
______________
Mesaj06.01.2009, 18:47 (UTC)    
Mesaj konusu:

Onu Bulman Biraz zor çünkü İntroda Kullanmış...(Flash)
______________
Arrow Siteni Topliste Ekle Arrow Full CSS Yapımı Arrow Siteni Google'a Ekle Arrow Site Haritası Yap Arrow Oyun Oyna Arrow Video İzle/Yolla Arrow Güncel Yazılar. Arrow Yeni B-S Forumu Arrow Aşk Şiirleri Arrow Müzik Dinle Arrow MSN Bölümü Arrow Dost Sitemiz Ol

Tr.gg dışı reklam yasaktır..(Gokseen)
Mesaj06.01.2009, 18:47 (UTC)    
Mesaj konusu: tşk

ok yinede saol:)
______________
Mesaj06.01.2009, 20:10 (UTC)    
Mesaj konusu:

sitedeki müziği orbit downloader proğramıyla bilgisayarınıza indirebilirsiniz sonra upload etmek için
http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=57507
aldığınız url adresini kodda yerin koyarak yapabilirsiniz

Kod:
<object id="mediaPlayer"
width="480"
height="330"
classid="CLSID:22D6F312-B0F6-11D0-94AB-0080C74C7E95"
codebase="http://activex.microsoft.com/activex/controls/mplayer/en/nsmp2inf.cab#Version=5,1,52,701"
standby="Microsoft Windows Media Player bilesenleri yukleniyor.."
type="application/x-oleobject">
<param name="FileName" VALUE="ne izletmek istiyorsanız url'sini yazın">
<param name="ShowControls" value="1">
<param name="AutoStart" value="1">
<param name="ShowDisplay" value="False">
<param name="AutoRewind" value="0">
<param name="PlayCount" value="3">
<param name="ShowStatusBar" value="1">
<param name="ShowGotoBar" value="0">
<param name="AutoSize" value="0">
<param name="EnableContextMenu" value="false">
<param name="BorderStyle" VALUE="1">
<param name="DisplayForeColor" VALUE="0">
<param name="DisplayBackColor" VALUE="0">
<embed type="application/x-mplayer2"
pluginspage="http://www.microsoft.com/Windows/Downloads/Contents/Products/MediaPlayer/"
filename="dosya_adi.wmv"
src="dosya_adi.wmv"
name="mediaPlayer"
autostart=0
showcontrols=1
showdisplay=False
showgotobar=0
enablecontextmenu=false
showstatusbar=1
autosize="0"
width="320" height="300">
</embed>
</object>


iyi çalışmalar Wink
______________
DERS EĞLENCE VE BİLGİNİN DEĞİŞMEZ ADRESİ
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu