Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj09.01.2009, 21:17 (UTC)    
Mesaj konusu: Başlık Sorunu

Sayın Kullanıcılar Ben Sitemde Kendi Banner'ımı Kullanıyorum Ama Üzerinde Başlık Yazıyor Nasıl Kaldırabilirim?
Mesaj09.01.2009, 21:22 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bu Arada Temam Butterfly
Mesaj09.01.2009, 21:32 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba..
Kod:
<style type="text/css">
<!--
td.edit_header{background-image: url(------------------BAŞLIK RESMİ URLSİ-----------------);
-->
</style>

Koddaki '' Başlık Resmi Url'si '' Yazan Yere Yapmış Olduğunuz Başlık Resminin Url'sini Yapıştırın.
Kodu ;
==>Bedava-Sitem Login
==>Sitene Giriş
==>Tasarım Ayarları
==>Gelişmiş Ayarlar
==>Tasarımın Üstündeki Yazı Adlı Kutucuğa Yerleştiriniz..
İyi Eğlenceler..
Mesaj09.01.2009, 21:41 (UTC)    
Mesaj konusu:

Konuyu Açar Mısınız..??[/i]
______________
Aşağıdaki yazı fontunun adı Angilo Tatto'dur. Gelen mesajlara istinaden yazdım Smile
Mesaj09.01.2009, 22:12 (UTC)    
Mesaj konusu:

Siteme Girerek Bakınız Banner'ın Üzerinde Yazı Yazıyor Onu kaldırmak İstiyorum Ama FireFox Penceresinde Gözüksün İstiyorum Question
Mesaj09.01.2009, 22:24 (UTC)    
Mesaj konusu:

kardeş ayarlara gir daha sonra sitenizin başlığı yazar onu sil ve boşluk tuşuna bas daha sonra kaydet
______________
Darağacında olsak bile son sözümüz ''FENERBAHÇE''
Artık Forumla İşim Yok
Mesaj09.01.2009, 22:54 (UTC)    
Mesaj konusu:



Peki Kırmızı Yerde Nasıl Göstercem Site İsmini?
Mesaj09.01.2009, 23:01 (UTC)    
Mesaj konusu:

icecompanynet yazmış:


Peki Kırmızı Yerde Nasıl Göstercem Site İsmini?


Merhaba,

Şu Yolları Takip Edin ;
Sitene Giriş,
Ayarlar,
Genel Ayarlar,
Sitenin Başlığı Kısmına Ne Yazarsanız Resimde Belirttiğiniz Yerde Çıkar Wink

İyi Eğlenceler.
Mesaj09.01.2009, 23:08 (UTC)    
Mesaj konusu:

ironarchives yazmış:
icecompanynet yazmış:


Peki Kırmızı Yerde Nasıl Göstercem Site İsmini?


Merhaba,

Şu Yolları Takip Edin ;
Sitene Giriş,
Ayarlar,
Genel Ayarlar,
Sitenin Başlığı Kısmına Ne Yazarsanız Resimde Belirttiğiniz Yerde Çıkar Wink

İyi Eğlenceler.


Peki Tamam'da Banner'ın Üstünde Yazmamasını Nasıl Sağlıyacağız?
Mesaj09.01.2009, 23:48 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bu adımları takip ederseniz silebilirsiniz
Arrow ayarlara giriniz
Arrow site baslığını görüceksiniz orda kutucukta yazan yazıların tamamını siliniz
Arrow 2 kere yada 3 kere boşluk tusuna basarak boşluk bırakınız
Arrow kaydet deyip onaylayınız

Buna rağmen hala kalkmıyorsa sorununuzu
support( at )bedava-sitem.com adresine mail atarak bildiriniz
iyi eğlenceler

______________
Destek: support-tr( at )webme.com not:(at) değil @ Arrow Sıkça Sorulan Sorular Arrow Googleye Kayıt Resimli Anlatım
PROFESYONEL KENDİSİNİN YAPTIĞI YARDIMLARI DEĞİL, KENDİNE YAPILAN YARDIMLARI HATIRLAYANDIR.
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu