Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj10.01.2009, 18:07 (UTC)    
Mesaj konusu: Türk bayraklı maus imleç kodu lazım yardım

Türk bayraklı maus imleç kodu lazım yardım yanlız maus imleçleri eklediğimde sitemde görünmüyor
Mesaj10.01.2009, 20:23 (UTC)    
Mesaj konusu:

Örnek Verirseniz Kodu Size Gönderirrim.... Wink
______________
İmzanızı tekrar ayarlamanız lazım. - @cryengine3
Mesaj10.01.2009, 20:43 (UTC)    
Mesaj konusu: aa

Arrow Tam Size Gore Bir Kod Efectli Bayraklı Wink

Kod:
<script language="JavaScript">
<by>kefkir.tr.gg>
var images='http://i30.tinypic.com/fye6hw.gif';
var amount=8;       //image sayisi!!
var yBase = 150;
var xBase = 200;
var step = .2;
var currStep = 0;
var Xpos = 5;
var Ypos = 5;
var i = 0;
var j = 0;
if (document.all)
{
document.write('<div id="ieDiv" style="position:absolute;top:0px;left:0px">')
document.write('<div id="c" style="position:relative">');
for (n=0; n < amount; n++)
document.write('<img src=" '+images+'" style="position:absolute;top:0px;left:0px">')
document.write('</div>')
document.write('</div>')

function MsieMouseFollow(){
 Xpos = document.body.scrollLeft+event.x-5;
 Ypos = document.body.scrollTop+event.y-5;
 }
 document.onmousemove = MsieMouseFollow;
}
else if (document.layers)
{
window.captureEvents(Event.MOUSEMOVE);
for (ns=0; ns < amount; ns++)
document.write("<LAYER NAME='n"+ns+"' LEFT=0 TOP=0><IMG SRC='"+images+"'></LAYER>");
function NsMouseFollow(evnt){
 Xpos = evnt.pageX-5;
 Ypos = evnt.pageY-5;
 }
 window.onMouseMove = NsMouseFollow;
}
function Swirl(){
if (document.all)
{
 yBase = window.document.body.offsetHeight/4;
 xBase = window.document.body.offsetWidth/4;
}
else if (document.layers)
{
 yBase = window.innerHeight/4;
 xBase = window.innerWidth/4;
}

if (document.all)
{
 for (i=0;i<ieDiv.all.c.all.length;i++)
 {
  ieDiv.all.c.all[i].style.top = Ypos + Math.cos((20*Math.sin(currStep/20))+i*70)*yBase*(Math.sin(10+currStep/10)+0.2)*Math.cos((currStep + i*25)/10);
  ieDiv.all.c.all[i].style.left = Xpos + Math.sin((20*Math.sin(currStep/20))+i*70)*xBase*(Math.sin(10+currStep/10)+0.2)*Math.cos((currStep + i*25)/10);
 }
}
else if (document.layers)
{
 for ( j = 0 ; j < ns ; j++ )
 {
  var temp="n"+j
  document.layers[temp].top = Ypos + Math.cos((20*Math.sin(currStep/20))+j*70)*yBase*(Math.sin(10+currStep/10)+0.2)*Math.cos((currStep + j*25)/10);
  document.layers[temp].left =Xpos + Math.sin((20*Math.sin(currStep/20))+j*70)*xBase*(Math.sin(10+currStep/10)+0.2)*Math.cos((currStep + j*25)/10);
 }
}
currStep += step;
setTimeout("Swirl()", 10);
}
Swirl();
// -->
</script>
 
 
 
Not : Alıntıdır.

______________
Atatürk diyorki ; Beni unutturmak isteyenler olabilir...

Takıldıgınız zor sorunlarmı var burdan çözümünü bulabilirsin tıkla
Mesaj10.01.2009, 21:06 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: aa

kefkir yazmış:
Arrow Tam Size Gore Bir Kod Efectli Bayraklı Wink

Kod:
<script language="JavaScript">
<by>kefkir.tr.gg>
var images='http://i30.tinypic.com/fye6hw.gif';
var amount=8;       //image sayisi!!
var yBase = 150;
var xBase = 200;
var step = .2;
var currStep = 0;
var Xpos = 5;
var Ypos = 5;
var i = 0;
var j = 0;
if (document.all)
{
document.write('<div id="ieDiv" style="position:absolute;top:0px;left:0px">')
document.write('<div id="c" style="position:relative">');
for (n=0; n < amount; n++)
document.write('<img src=" '+images+'" style="position:absolute;top:0px;left:0px">')
document.write('</div>')
document.write('</div>')

function MsieMouseFollow(){
 Xpos = document.body.scrollLeft+event.x-5;
 Ypos = document.body.scrollTop+event.y-5;
 }
 document.onmousemove = MsieMouseFollow;
}
else if (document.layers)
{
window.captureEvents(Event.MOUSEMOVE);
for (ns=0; ns < amount; ns++)
document.write("<LAYER NAME='n"+ns+"' LEFT=0 TOP=0><IMG SRC='"+images+"'></LAYER>");
function NsMouseFollow(evnt){
 Xpos = evnt.pageX-5;
 Ypos = evnt.pageY-5;
 }
 window.onMouseMove = NsMouseFollow;
}
function Swirl(){
if (document.all)
{
 yBase = window.document.body.offsetHeight/4;
 xBase = window.document.body.offsetWidth/4;
}
else if (document.layers)
{
 yBase = window.innerHeight/4;
 xBase = window.innerWidth/4;
}

if (document.all)
{
 for (i=0;i<ieDiv.all.c.all.length;i++)
 {
  ieDiv.all.c.all[i].style.top = Ypos + Math.cos((20*Math.sin(currStep/20))+i*70)*yBase*(Math.sin(10+currStep/10)+0.2)*Math.cos((currStep + i*25)/10);
  ieDiv.all.c.all[i].style.left = Xpos + Math.sin((20*Math.sin(currStep/20))+i*70)*xBase*(Math.sin(10+currStep/10)+0.2)*Math.cos((currStep + i*25)/10);
 }
}
else if (document.layers)
{
 for ( j = 0 ; j < ns ; j++ )
 {
  var temp="n"+j
  document.layers[temp].top = Ypos + Math.cos((20*Math.sin(currStep/20))+j*70)*yBase*(Math.sin(10+currStep/10)+0.2)*Math.cos((currStep + j*25)/10);
  document.layers[temp].left =Xpos + Math.sin((20*Math.sin(currStep/20))+j*70)*xBase*(Math.sin(10+currStep/10)+0.2)*Math.cos((currStep + j*25)/10);
 }
}
currStep += step;
setTimeout("Swirl()", 10);
}
Swirl();
// -->
</script>
 
 
 
Not : Alıntıdır.



denedim ama olmadı!!
Mesaj10.01.2009, 21:16 (UTC)    
Mesaj konusu: a

Ben Denedimde Verdim Kodu Arkadasım Tasarım Ustune Ekle Kodunu Birde
______________
Atatürk diyorki ; Beni unutturmak isteyenler olabilir...

Takıldıgınız zor sorunlarmı var burdan çözümünü bulabilirsin tıkla
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu