Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj11.01.2009, 13:11 (UTC)    
Mesaj konusu: media player

Merhaba arkadaşlar siteme media player eklemek istiyorum kodunu bilen var mı Question
______________


Mesaj11.01.2009, 13:12 (UTC)    
Mesaj konusu:

html kodlar bölümünü inceleyin..

sabit başlık

______________
Sevgili Arkadaşlarım;
Web site portfolyoma yeni ve iddalı bir site daha ekledim.Sizleri de bu yeni sitemde görmekten mutluluk duyarım.
Abdullah Demir
Mesaj11.01.2009, 13:42 (UTC)    
Mesaj konusu: cvp

Bilen yok mu şu media player kodunu ?
______________


Mesaj11.01.2009, 13:45 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod:
<object id="mediaPlayer"
width="320"
height="300"
classid="CLSID:22D6F312-B0F6-11D0-94AB-0080C74C7E95"
codebase="http://activex.microsoft.com/activex/controls/mplayer/en/nsmp2inf.cab#Version=5,1,52,701"
standby="Microsoft Windows Media Player bilesenleri yukleniyor.."
type="application/x-oleobject">
<param name="FileName" VALUE="dosya_adi.wmv">
<param name="ShowControls" value="1">
<param name="AutoStart" value="0">
<param name="ShowDisplay" value="False">
<param name="AutoRewind" value="0">
<param name="PlayCount" value="3">
<param name="ShowStatusBar" value="1">
<param name="ShowGotoBar" value="0">
<param name="AutoSize" value="0">
<param name="EnableContextMenu" value="false">
<param name="BorderStyle" VALUE="1">
<param name="DisplayForeColor" VALUE="0">
<param name="DisplayBackColor" VALUE="0">
<embed type="application/x-mplayer2"
pluginspage="http://www.microsoft.com/Windows/Downloads/Contents/Products/MediaPlayer/"
filename="dosya_adi.wmv"
src="dosya_adi.wmv"
name="mediaPlayer"
autostart=0
showcontrols=1
showdisplay=False
showgotobar=0
enablecontextmenu=false
showstatusbar=1
autosize="0"
width="320" height="300">
</embed>
</object>

______________
Tr.gg'nin gladiatus ile ilgili en faydalı sitesi http://the-ottomanss.tr.gg:mrgreen:


_______________________________________________________
Mesaj11.01.2009, 13:45 (UTC)    
Mesaj konusu:

html içi bu bölümü takip ediniz Smile

http://www.bedava-sitem.com/forum/viewforum.php?f=19
Mesaj11.01.2009, 14:04 (UTC)    
Mesaj konusu: cvp

the-ottomanss yazmış:
Kod:
<object id="mediaPlayer"
width="320"
height="300"
classid="CLSID:22D6F312-B0F6-11D0-94AB-0080C74C7E95"
codebase="http://activex.microsoft.com/activex/controls/mplayer/en/nsmp2inf.cab#Version=5,1,52,701"
standby="Microsoft Windows Media Player bilesenleri yukleniyor.."
type="application/x-oleobject">
<param name="FileName" VALUE="dosya_adi.wmv">
<param name="ShowControls" value="1">
<param name="AutoStart" value="0">
<param name="ShowDisplay" value="False">
<param name="AutoRewind" value="0">
<param name="PlayCount" value="3">
<param name="ShowStatusBar" value="1">
<param name="ShowGotoBar" value="0">
<param name="AutoSize" value="0">
<param name="EnableContextMenu" value="false">
<param name="BorderStyle" VALUE="1">
<param name="DisplayForeColor" VALUE="0">
<param name="DisplayBackColor" VALUE="0">
<embed type="application/x-mplayer2"
pluginspage="http://www.microsoft.com/Windows/Downloads/Contents/Products/MediaPlayer/"
filename="dosya_adi.wmv"
src="dosya_adi.wmv"
name="mediaPlayer"
autostart=0
showcontrols=1
showdisplay=False
showgotobar=0
enablecontextmenu=false
showstatusbar=1
autosize="0"
width="320" height="300">
</embed>
</object>



video url'sini nereye ekliycem Question
______________


Mesaj11.01.2009, 14:17 (UTC)    
Mesaj konusu:

kardeş k.bakma ben müzik için sanmıştım video için herhangi bi video sitesine git ordan videonu upload et embed kodunu alırsın sitene yerleştirirsin
______________
Tr.gg'nin gladiatus ile ilgili en faydalı sitesi http://the-ottomanss.tr.gg:mrgreen:


_______________________________________________________
Mesaj11.01.2009, 14:20 (UTC)    
Mesaj konusu: cvp

Tamam kod doğru ben videolarımı fileden.com da upload ettim media player kodunun neresine ekliycem sorun bu
______________


Mesaj11.01.2009, 14:45 (UTC)    
Mesaj konusu:

hmm..onu bende bilmiyorum
______________
Tr.gg'nin gladiatus ile ilgili en faydalı sitesi http://the-ottomanss.tr.gg:mrgreen:


_______________________________________________________
Mesaj11.01.2009, 14:52 (UTC)    
Mesaj konusu:

the-ottomanss yazmış:
hmm..onu bende bilmiyorum


Neyse halletim ben kodu buldum yardımlarınız için teşekkürler Very Happy
______________


Mesaj11.01.2009, 16:04 (UTC)    
Mesaj konusu:

Alıntı:
<object id="mediaPlayer"
width="480"
height="330"
classid="CLSID:22D6F312-B0F6-11D0-94AB-0080C74C7E95"
codebase="http://activex.microsoft.com/activex/controls/mplayer/en/nsmp2inf.cab#Version=5,1,52,701"
standby="Microsoft Windows Media Player bilesenleri yukleniyor.."
type="application/x-oleobject">
<param name="FileName" VALUE="ne izletmek istiyorsanız url'sini yazın">
<param name="ShowControls" value="1">
<param name="AutoStart" value="1">
<param name="ShowDisplay" value="False">
<param name="AutoRewind" value="0">
<param name="PlayCount" value="3">
<param name="ShowStatusBar" value="1">
<param name="ShowGotoBar" value="0">
<param name="AutoSize" value="0">
<param name="EnableContextMenu" value="false">
<param name="BorderStyle" VALUE="1">
<param name="DisplayForeColor" VALUE="0">
<param name="DisplayBackColor" VALUE="0">
<embed type="application/x-mplayer2"
pluginspage="http://www.microsoft.com/Windows/Downloads/Contents/Products/MediaPlayer/"
filename="dosya_adi.wmv"
src="dosya_adi.wmv"
name="mediaPlayer"
autostart=0
showcontrols=1
showdisplay=False
showgotobar=0
enablecontextmenu=false
showstatusbar=1
autosize="0"
width="320" height="300">
</embed>
</object>

kırmızı olan yere url adresini yazın

iyi çalışmalar Wink

______________
DERS EĞLENCE VE BİLGİNİN DEĞİŞMEZ ADRESİ
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu